Αυτά είναι τα 9 fitness είδωλα στο instagram που θα γίνουν πηγή έμπνευσής σου

Το καλοκαιράκι έφτασε και σίγουρα οι μέρες και οι ώρες που θα επισκεπτόμαστε το γυμναστήριο θα αυξηθούν. Εκτός από αυτό, η διατροφή μας φυσικά και θα γίνει πιο προσεκτική και οι ατασθαλίες θα διαγραφούν λίγο από το μυαλό μας. Ναι, όλα αυτά σε έναν φανταστικό κόσμο! Οκ, θέλουμε η παραλία να μας βρει αδύνατες και γυμνασμένες, αλλά υπάρχουν πολλοί πειρασμοί εκεί έξω που μας κρατούν μακριά από το στόχο μας.

Αν όμως έχουμε μια πηγή έμπνευσης, ίσως καταφέρουμε να μείνουμε συντονισμένες σε αυτόν το σκοπό που ονομάζεται “μπικίνι”. Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω. Στο αγαπημένο μας instagram (ναι αυτό θα μας σώσει) υπάρχουν κάποιοι λογαριασμοί που ξεκάθαρα θα σε πεισμώσουν ακόμα περισσότερο να μην παρατήσεις την προσπάθειά σου. Παρακάτω, λοιπόν, σου συγκέντρωσα εννέα λογαριασμούς μοντέλων και fitness freaks που μπορείς να ακολουθήσεις, να κάνεις δική σου πηγή έμπνευσης και φυσικά αυτοί θα γίνουν η αιτία να μην ακυρώσεις ξανά το γυμναστήριο ή να μην υποκύψεις στο extreme παγωτό που πέρασε από μπροστά σου. Κάθε φορά λοιπόν, που νιώθεις ότι “ξεφεύγεις” δες φωτό από αυτούς τους λογαριασμούς και… συντονίσου ξανά!

Karlie Kloss
Instagram account: @karliekloss
Η Karlie Kloss είναι μοντέλο και φυσικά αγαπάει τη γυμναστική! Η ίδια είναι το κεντρικό πρόσωπο της adidas αλλά και Αγγελάκι της Victoria’s Secret. Λόγω επαγγέλματος, λοιπόν, έχει πάρει τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στα σοβαρά και τα έχει εντάξει στην καθημερινότητά της.

Joan Smalls
Instagram account: @joansmalls
Μόνο και μόνο που τη βλέπεις με μαγιό, σου κόβεται η ανάσα. Ένα ακόμα μοντέλο της Victoria’s Secret γίνεται η δική μας πηγή έμπνευσης και όχι τυχαία. Τέλεια πόδια, τέλειοι γλουτοί, τέλειοι κοιλιακοί! Και όλα αυτά με τη σκληρή δουλειά που κάνει στο γυμναστήριο…

Izabel Goulart
Instagram account: @izabelgoulart
Είναι μοντέλο (φαίνεται εξάλλου) και fitness freak. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι τρόπος ζωής για την ίδια. Το αψεγάδιαστο σώμα της τη βοήθησε να κερδίσει μια θέση τόσο στο catwalk της Victoria’s Secret, όσο και στη νέα ταινία Baywatch.

Faya Nilsson
Instagram account: @fitnessontoast
Είναι fitness blogger, σεφ υγιεινών συνταγών και personal trainer από τη Σουηδία. Η ίδια ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες από ασκήσεις που κάνει, από τις συνταγές της, αλλά και από τα ταξίδια της. Εκτός από το τέλειο σώμα, πηγή έμπνευσής σου μπορεί να γίνει και τα outfits που επιλέγει.

Candice Swanepoel
Instagram account: @angelcandices
Το κορίτσι αυτό είναι μοντέλο της Victoria’s Secret (φυσικά) και η αγαπημένη μου πηγή έμπνευσης. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και αρκετά γρήγορα κατάφερε να επανέλθει στην παλιά της σιλουέτα. Η γυμναστική που κάνει είναι κυρίως μπαλέτο.

KAYLA ITSINES
Instagram account: @kayla_itsines
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν πρόκειται για κάποιο κορίτσι που λατρεύει τη γυμναστική. Είναι ένα account με extreme μεταμορφώσεις γυναικών (σωματικές πάντα) που προήλθαν μετά από σκληρή γυμναστική και αυστηρή διατροφή. Μιλάμε δηλαδή για τον απόλυτο οδηγό που θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στο μπικίνι body.

Elise Carver
Instagram account: @littlebantamsurftrainer
Ένας λογαριασμός που αξίζει να τσεκάρεις, ειδικά αν σου αρέσει η Yoga. Έχει πραγματικά τέλειες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις, αλλά και τέλεια τοπία που μπορείς να “χαζέψεις”. Από την άλλη, ακόμα και να μην σε ψήνει πολύ η yoga, ίσως ξεκινήσεις ένα μαθηματάκι όταν παρατηρήσεις το τέλειο σώμα της Elise.

Nicole Winhoffer
Instagram account: @nicolewinhoffer
Το κορίτσι της φωτογραφίας έχει υπάρξει personal trainer της Beyonce, της Madonna και της Kate Hudson. Στο λογαριασμό της μπορείς να απολαύσεις το juicy σώμα της σε διάφορες πόζες, fitness quotes που θα σε πείσουν και θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς ακόμα περισσότερο, καθώς και διασκεδαστικές ασκήσεις.

Sleek Technique
Instagram account: @sleektechnique
Αυτός είναι ένας λογαριασμός που απαρτίζεται από επαγγελματίες χορευτές μπαλέτου που φυσικά έχουν ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΑ σώματα. Το account σε παραπέμπει και στο προσωπικό τους site στο οποίο θα βρει πολλών ειδών ασκήσεων (όχι μόνο μπαλέτο) για αδυνάτισμα, γράμμωση και ενδυνάμωση.

And More