Αυτές οι διάσημες έχουν τους πιο sexy κοιλιακούς! Οι αγαπημένες τους ασκήσεις για να παραδειγματιστείς

Μια σέξι και γυμνασμένη κοιλιά είναι πάντα αντικείμενο θαυμασμού. Και κυρίως αυτές που μας κάνουν να “κολλάμε” είναι οι διάσημες και τα six packs που διαθέτουν. Τις έχει δει με μαγιό και έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό. Τις έχεις δει σε red carpet με ρούχα που αναδεικνύουν το συγκεκριμένο σημείο και -ναι- έχεις ζηλέψει. Και πάντα αναρωτιέσαι “Τι κάνουν;”. Όπως σου έχω αναφέρει πολλές φορές το μυστικό είναι στη διατροφή. Ξέρεις, πρωτεΐνη, νερό, μικρές και συχνές μερίδες. Αυτό όμως που θα αναδείξει το συγκεκριμένο σημείο είναι φυσικά η γυμναστική. Και εδώ αναρωτιέσαι “Τι γυμναστική κάνουν;”. Εγώ φυσικά σου έχω την απάντηση…

Μετά από ένα research που έκανα, βρήκα τις ασκήσεις που κάνουν 7 διάσημες με τους πιο sexy κοιλιακούς και έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Ναι, σου λέω πως ακριβώς γίνονται οι ασκήσεις για να πάρεις ιδέες και να τις κάνεις κι εσύ στο σπίτι σου ή στο γυμναστήριό σου. Τέλεια; Κάνουμε scroll down και τσεκάρουμε τις συμβουλές τους!


Jennifer Lopez

Όταν ακούμε τη φράση “sexy κοιλιακοί” η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Jennifer Lopez. Ακόμα και στα 48 της χρόνια η αγαπημένη μας τραγουδίστρια διαθέτει six pack που θα ζήλευε και 20άρα. Αυτό εξάλλου φαίνεται σε κάθε red carpet εμφάνισή της που επιλέγει φορέματα με sexy cuts και διαφάνειες για να αναδείξει αυτό το σημείο. Τι κάνει λοιπόν για αυτό το αξιοζήλευτο αποτέλεσμα; Ακολουθεί τις συμβουλές της trainer της Tracy Anderson και το πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει για την ίδια. Δηλαδή, ένα κυκλικό πρόγραμμα με ασκήσεις σανίδας 6 φορές την εβδομάδα και 30 έως 60 λεπτά αερόβια άσκηση καθημερινά για κάψιμο λίπους.


Britney Spears

Η pop star έχει περάσει αρκετά “σκαμπανεβάσματα” με το σώμα της, αλλά σίγουρα τώρα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. Και φόρμα φυσικά. Η Britney Spears δεν διστάζει να μοιραστεί τις ασκήσεις της μέσω instagram κι εμείς φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τις προσέξουμε. Η ίδια κάνει μικρά ροκανίμστα για να γυμνάσει τους κάτω κοιλιακούς και μια ακόμα άσκηση στην οποία είναι ξαπλωμένη και φέρνει τα γόνατα προς το στήθος (έτσι γυμνάζονται οι πάνω κοιλιακοί). Σε γενικές γραμμές και για να διατηρείται σε φόρμα κάνει πολλές ώρες πεζοπορία.


Kendall Jenner

Η Kendall Jenner διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της με τη βοήθεια του προσωπικού της προπονητή Gunnar Peterson. Το μυστικό της όμως για τους sexy κοιλιακούς που διαθέτει βρίσκεται… σε μια εφαρμογή που ονομάζεται Instant Abs Trainer. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει: “Μπορεί να κάθομαι στον καναπέ μου ή να χαλαρώνω στο κρεβάτι μου και να κάνω ένα μίνι πρόγραμμα κοιλιακών που μου δείχνει η εφαρμογή. Είναι σούπερ αποτελεσματικό”.


Kim Kardashian

Μια ακόμα σταρ που ναι μεν πήρε πολλά κιλά λόγω εγκυμοσύνης, αλλά ξεκάθαρα πλέον έχει ένα αξιοζήλευτο σώμα. Σε γενικές γραμμές της αρέσει να τρέχει στα βουνά, σε λόφους και ανηφόρες για να διατηρείται σε φόρμα, αλλά το μυστικό για τους κοιλιακούς που βλέπεις όταν φοράει τα crop top είναι αλλού. Στην πρώτη άσκηση είναι ξαπλωμένη και με μια κίνηση ενώνει τις παλάμες με τα πόδια. Στην άλλη άσκηση περπατάει στα τέσσερα, σέρνοντας ένα φορτίο με βάρος. Στη συγκεκριμένη άσκηση επειδή σφίγγει την περιοχή της κοιλιάς, γυμνάζει και τους αντίστοιχους μύες.


Khloe Kardashian

Πείσμωσε και τα κατάφερε. Η Khloe έχασε πολλά κιλά και γυμνάστηκε φουλ. Οι αγαπημένες της ασκήσεις κοιλιακών είναι το σχοινάκι που καθώς πηδάει φέρνει τα πόδια λυγισμένα προς το στήθος, το spinning και οι ασκήσεις που επικεντρώνονται σε αυτήν την περιοχή και οι στατικές προπονήσεις σε μπάλα bosu που γραμμώνουν την περιοχή της κοιλιάς. Η Khloe ξέρει τι κάνει…


Sofia Vergara

Η sexy ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Modern Family κάνει μερικές ασκήσεις κοιλιακών που δεν χρειάζονται καν εξοπλισμό. Στην πρώτη είναι ξαπλωμένη και με μια κίνηση ενώνει το τεντωμένο της χέρι με το αντίθετο τεντωμένο πόδι. Στην άλλη άσκηση τοποθετεί τα χέρια στο κεφάλι και με μια κίνηση ενώνει τον αγκώνα με το αντίθετο γόνατο. Η ίδια κάνει 3 σετ των δέκα επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.


Maria Menounos

Η Maria Menounos δήλωσε ότι σπάνια “επισκέπτεται” το γυμναστήριο. Αντ’ αυτού κάνει μερικές ασκήσεις κοιλιακών που ο κάθε ένας θα μπορούσε να κάνει σπίτι του. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: “Κάνω 50 κοιλιακούς. 20 κλασικούς με τα χέρια στο κεφάλι και τα πόδια λυγισμένα, 10 ενώνοντας τον δεξί αγκώνα με το αριστερό γόνατο, 10 από την άλλη πλευρά και ακόμα 10 κλασικούς με τα χέρια στο κεφάλι και τα πόδια λυγισμένα. Μπορείτε να το κάνετε κάθε βράδυ και θα με θυμηθείτε”.

And More