Δίαιτες και σταρ: Οι πιο περίεργοι τρόποι που έχουν επιλέξει για να χάσουν κιλά

Τις βλέπουμε σε red carpet, σε φωτογραφίσεις, σε δημόσιες εμφανίσεις και τις θαυμάζουμε… ή τις ζηλεύουμε. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι πίσω από κάθε σταρ κρύβεται ένα ολόκληρο συνεργείο που τις “επιμελείται” (από make-up artist μέχρι… photoshop), αλλά δεν πρέπει να προσπερνάμε το γεγονός ότι και οι ίδιες κάνουν αρκετές προσπάθειες και θυσίες για την καλύτερη εικόνα του εαυτού τους. Ντάξει, πολλές φορές καταφεύγουν και σε κάποιες υπερβολές ή σε ασυνήθιστες διατροφικές επιλογές που μα κάνουν και αναρωτιόμαστε το εξής: “Όντως;”.

Από ότι καταλαβαίνεις αγαπητή μου αναγνώστρια σήμερα θα ασχοληθούμε με τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν κάνει οι διάσημες για να χάσουν κιλά. Από το γνωστό νερό με λεμόνι της Beyonce μέχρι το ιδιαίτερο (μπορεί και αηδιαστικό) “smoothie” της Marilyn Monroe. Πάμε να τσεκάρουμε…


Beyonce

Ενώ η “Sasha Fierce” είχε δηλώσει κάποτε ότι ακολουθούσε πιστά τη vegan διατροφή, κάτι άλλο από τις επιλογές της μας έκανε να την συμπεριλάβουμε στο σημερινό θέμα. Η ίδια για να προετοιμαστεί για το ρόλο της στην ταινία Dreamgirls ακολούθησε τη λεγόμενη Master Cleanse diet που βασιζόταν σε υγρά γεύματα, εκ των οποίων το πιο γνωστό ήταν το νερό με λεμόνι και πιπέρι καγιέν.


Marilyn Monroe

Η πιο sexy ύπαρξη που πέρασε ποτέ από τον κινηματογράφο κατανάλωνε κάθε πρωί δύο ωμά αυγά χτυπημένα σε ζεστό γάλα. Ναι, καλά διάβασες. Και αυτό για να έχει ενέργεια και να παίρνει την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης. Η Marilyn δεν έτρωγε ποτέ μεσημεριανό, αλλά το βράδυ απολάμβανε ένα πλούσιο γεύμα με μοσχάρι ή αρνί, πέντε καρότα και για επιδόρπιο ένα παραδοσιακό γλυκό με ζεστά φουντούκια.

Elizabeth Taylor

Μπορεί να είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, αλλά οι διατροφικές της συνήθειες ήταν κάπως περίεργες. Η Elizabeth έκανε τις δικές της συνταγές (που κατά πάσα πιθανότητα εμείς δεν θα τρώγαμε) για να χάσει λίγα κιλά, όπως το τυρί cottage πάνω σε φρούτα (οκ) και σάντουιτς με μπριζόλα και φυστικοβούτυρο (ίου).


Kate Middleton

Όπως κάθε νύφη θέλει να χάσει μερικά κιλά πριν το γάμο της, έτσι και η Kate Middleton πήρε την ίδια απόφαση και ακολούθησε τη διάσημη Dukan Diet. Για αρχή έτρωγε μόνο πρωτείνη και λαχανικά και έπειτα (σύμφωνα με δηλώσεις της) το διατροφικό πρόγραμμα έγινε λίγο πιο “χαλαρό”.


Lady Gaga

Αναρωτιέσαι πως η Lady Gaga κατάφερε να χάσει κιλά; Η τραγουδίστρια δοκίμασε τη δίαιτα παιδικών τροφών της διάσημης fitness expert Tracy Anderson, ένα μενού δηλαδή που αντικαθιστά τα δύο πρώτα γεύματα της ημέρας με βρεφική τροφή, ενώ το δείπνο περιλάμβανε κανονικό φαγητό. Την ίδια δίαιτα έχουν ακολουθήσει και η Reese Witherspoon, η Jennifer Aniston, η Gwyneth Paltrow.


Madonna

Πραγματικά δεν ξέρουμε αν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την τόσο αυστηρή δίαιτα της Madonna. Η pop singer τα τελευταία χρόνια ορκίζεται στην macrobiotic diet, μια δίαιτα που δεν περιλαμβάνει σιτάρι, αυγά, κρέας και γαλακτοκομικά. Τι έμεινε; Θαλασσινά και λαχανικά.


Gwyneth Paltrow

Μετά από ένα τεστ που έκανε η διάσημη ηθοποιός και ανακάλυψε όλες τις αλλεργίες που έχει, αποφάσισε να σταματήσει να τρώει ψωμί, κόκκινο κρέας, αγελαδινό γάλα, μελιτζάνες, ακόμα και ντομάτες. Η ίδια ξεκινάει τη μέρα της με ένα πράσινο smoothie και διατηρεί μια διατροφή χωρίς γλουτένη και ελαφρώς vegan όλη την ημέρα.


Megan Fox

Πως κατάφερε η Μegan Fox να χάσει κιλά και να κάνει αποτοξίνωση; Πίνοντας μυλήτη. Τώρα πως ακριβώς βοηθάει αυτό και τι ιδιότητες έχει, δεν αποκάλυψε ποτέ.

And More