6 σούπερ μυστικά αδυνατίσματος από τη Gisele που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσουμε!

Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο, πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret, λίγο τραγουδίστρια, λίγο ηθοποιός, λίγο persona και εκείνη που “άνοιξε” τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Πολύ καλά κατάλαβες. Αναφέρομαι φυσικά στη Gisele! Είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν είχες ευχηθεί να ήσουν σαν εκείνη. Ψηλόλιγνη σιλουέτα, γραμμωμένοι κοιλιακοί, αδύνατα πόδια και υπέρ-φανταστικοί γλουτοί, είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σιλουέτα της…

Θα είμαι αντικειμενική μαζί σου, όπως ήμουν και με τον εαυτό μου. Δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο να γίνουμε σαν τη Gisele, γιατί η μητέρα φύση αποφάσισε να μην είναι τόσο γενναιόδωρη μαζί μας. Παρόλα αυτά όμως μπορούμε να της μοιάσουμε λίγο περισσότερο αν ακολουθήσουμε αυτά τα έξι σούπερ μυστικά αδυνατίσματος που μοιράστηκε δημοσίως. Είσαι έτοιμη να μάθεις πως διατηρείται σε φόρμα ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα παγκοσμίως;

Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα θρεπτικό πρωινό
“Έχω το δικό μου τρόπο να ξεκινάω την ημέρα μου και να δίνω ώθηση στο σώμα και το μεταβολισμό μου. Η ημέρα μου ξεκινάει στις έξι το πρωί με ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό και στημένο χυμό λεμονιού με σκοπό να εξισορροπήσει τα αλκαλικά επίπεδα και να δώσει ώθηση στο πεπτικό σύστημα. Έπειτα από αυτό ακολουθεί ένα smoothie βιταμινών και αντιοξειδωτικών με οργανικά φρούτα και λαχανικά, το οποίο ενυδατώνει το σώμα μου και βοηθάει το μεταβολισμό να κάνει περισσότερες καύσεις. Είναι γνωστό ότι το νερό ενισχύει το μεταβολισμό. Αργότερα το πρωί, θα απολαύσω ένα brunch με φρέσκα φρούτα, αυγά, αβοκάντο, ψωμί χωρίς γλουτένη και βούτυρο καρύδας. Τα Σαββατοκύριακα, απολαμβάνω τις τηγανίτες που φτιάχνει ο άντρας μου από βρώμη.

Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις βάση στο σωστό και θρεπτικό πρωινό. Να θυμάσαι ότι είναι το γεύμα που ξυπνάει το μεταβολισμό από το βαρύ ύπνο, με αποτέλεσμα να κάνεις περισσότερες καύσεις μέσα στην ημέρα.”



Να είσαι επιλεκτική με τα σνακ

“Όπως προανέφερα, μου αρέσει πολύ να φτιάχνω χυμούς και smoothie φρούτων! Τα σνακ μου λοιπόν κυμαίνονται στο ίδιο μοτίβο. Φτιάχνω τα δικά μου πιάτα με ποικιλία φρούτων σε μικρές ποσότητες, ώστε να λαμβάνω λίγες θερμίδες και πολλές βιταμίνες. Πρώτα στη λίστα μου βρίσκονται οι φράουλες, τα raspberries, τα blackberries, τα blueberries και τα ακτινίδια, τα οποία και φυτεύω μόνη μου στον κήπο του σπιτιού μου.”

Ένταξε στα πιάτα σου τα superfoods
“Το 80% της διατροφής μου απαρτίζεται από οργανικά φρούτα και λαχανικά, καστανό ρύζι, κινόα, δημητριακά ολικής και όσπρια τα οποία είναι μαγειρεμένα με λάδι καρύδας. Στο σπίτι μου δεν θα βρεις ποτέ λευκή ζάχαρη ή αλεύρι. Είναι απαγορευμένες τροφές για μένα, για λόγους κιλών αλλά και υγείας. Συνέχεια λέω πως το σώμα μας είναι ο ναός μας και αν το αγαπάμε και το “ταΐζουμε” σωστά θα μας το ανταποδώσει και θα βελτιώσει τη ψυχολογία μας.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν τα κυρίως γεύματά μου περιέχουν όσο περισσότερα superfoods και detox τροφές γίνεται, που με βοηθούν να διατηρήσω τη σιλουέτα μου. Το κατσαρό λάχανο, το μπρόκολο, η quinoa, το αβοκάντο, τα παντζάρια, η γλυκοπατάτα και τα ντοματίνια πρωταγωνιστούν σχεδόν σε κάθε μου πιάτο.”

Μήπως να σκεφτείς ξανά την κατανάλωση κόκκινου κρέατος;
“Εγώ προσωπικά σπάνια τρώω κόκκινο κρέας. Μπορεί μια φορά το μήνα. Θεωρώ ότι η άπαχη πρωτεΐνη, όπως οργανικό κοτόπουλο, γαλοπούλα, πάπια, ενισχύει περισσότερο την προσπάθειά μου στο γυμναστήριο και φυσικά είναι μια διατροφή χωρίς λίπος που με διατηρεί αδύνατη. Επιπλέον, ένα αγαπημένο μου γεύμα με πρωτεΐνη και καλά λιπαρά είναι ο ψητός σολομός.”

Προσπάθησε να τρως νωρίς βραδινό
“Τρώγοντας το τελευταίο γεύμα της ημέρας στις 6 το απόγευμα να είσαι σίγουρη πως θα δεις αμέσως αλλαγή. Καταρχήν, θα έχεις ένα αρκετά ελαφρύ στομάχι και θα απολαύσεις ακόμα περισσότερο τον ύπνο σου. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να τρως νωρίς, καθώς όσο περνάει η ώρα τόσο ο μεταβολισμός επιβραδύνει και κάνει λιγότερες καύσεις. Σίγουρα αυτό με έχει βοηθήσει αρκετά να διατηρήσω τη σιλουέτα μου.”

Κάνε δύο φορές το χρόνο αποτοξίνωση
“Θεωρώ πολύ σημαντική την αποτοξίνωση. Το βλέπω σαν την ιδανική θεραπεία που θα διώξει κάθε ατασθαλία από πάνω μου, θα “καθαρίσει το σώμα μου και θα ενισχύσει τη ψυχολογία μου. Ναι, είναι κάτι σαν σωματική και ψυχική απεξάρτηση που βοηθάει αρκετά το ανοσοποιητικό μου σύστημα!”

Κράτα το

And More