Έξι σταρ μιλάνε για τα κιλά που πήραν στην εγκυμοσύνη τους. Τι συμβουλές σου δίνουν;

Εγκυμοσύνη και κιλά! Το έχεις περάσει; Τότε ξέρεις πως είναι να παλεύεις καθημερινά για να χάσεις όσα πήρες ή για να καταφέρεις τουλάχιστον να τα διατηρήσεις. Δεν το έχεις περάσει; Τότε σίγουρα θα έχεις σκεφτεί τι θα γίνει όταν το σώμα σου θα αρχίζει να αλλάζει μορφή, η λεκάνη να ανοίγει ξαφνικά, η κοιλιά να φουσκώνει και τα πόδια σου να πρήζονται. Πάντως σίγουρα αυτές οι σκέψεις δεν βρίσκονται μόνο στο δικό σου μυαλό. Αυτό το θέμα απασχολεί τις περισσότερες από εμάς, είναι η αιτία που πολλές γυναίκες έχουν μειωμένη διάθεση και ο λόγος για πολλές ακόμα, ώστε να χάσουν τη θηλυκή τους ταυτότητα.

Stop the press! Και κάπου εδώ μπαίνουν στη μέση αγαπημένες celebrities που καταρρίπτουν κάθε μύθο και λανθασμένη ιδέα που είχαμε για τα κιλά της εγκυμοσύνης. Celebrities που έχουν ήδη φέρει στον κόσμο τα δικά τους παιδιά και που σε παροτρύνουν να αγαπήσεις το σώμα σου. Γιατί στην τελική, αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι μεγαλώνοντας θα βλέπεις αρκετές αλλαγές, η σιλουέτα σου θα γίνεται πιο θηλυκή και δεν έχει καμία σημασία ο αριθμός που βλέπεις στη ζυγαριά. Εγώ δεν θα πω άλλα, παρά σε συμβουλέψω να τσεκάρεις παρακάτω όλα όσα είπαν οι stars, όλα όσα δηλώνουν για τα κιλά που απέκτησαν στην εγκυμοσύνη, καθώς και τις συμβουλές αυτοπεποίθησης που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

Chrissy Teigen
“Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι το σώμα σου θέλει το χρόνο του και αυτό που είναι το πιο σημαντικό εν τέλη, είναι η υγεία του παιδιού που κυοφορείς. Τα κιλά θα έρθουν, είτε με τη θέλησή σου είτε όχι. Μην σε προβληματίζει το βάρος, γιατί θα έχεις όσο χρόνο θες μετά τη γέννα να φέρεις τη σιλουέτα σου στην αρχική της κατάσταση”.

Eva Mendes
“Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης με ένοιαζε να κάνω τις σωστές διατροφικές επιλογές για να είμαι υγιής εγώ και το παιδί μου. Τη σωστή διατροφή τη συνέχισα και μετά τη γέννα, καθώς χρειαζόμουν πολλές βιταμίνες λόγω του ότι θήλαζα και ξόδευα αρκετή ενέργεια για να προσέχω το μωρό μου”.

Η ίδια συνέχισε:
“Κάθισα και σκέφτηκα μια μέρα τα εξής! Δεν πειράζει που δεν χωράω στο παλιό μου τζιν. Ίσως να μην καταφέρω ποτέ ξανά να μπω εκεί μέσα. Αλλά είμαι οκ με αυτό. Μεγαλώνω, το σώμα μου αλλάζει και γίνεται πιο θηλυκό και με περισσότερες καμπύλες.”

Blake Lively
“Κατά τη γνώμη μου, καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να έχει αρνητική άποψη και να νιώθει αγανακτισμένη με την αλλαγή που υπόκειται το σώμα της κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννα. Το σώμα σου θα συνεχίσει να είναι όμορφο με έναν διαφορετικό τρόπο. Μην σε παίρνει από κάτω”.

Kim Kardashian
“Έχω αγαπήσει το σώμα μου σε κάθε του φάση. Ακόμα και όταν πήρα πολλά κιλά στις δυο μου εγκυμοσύνες. Αν μην τι άλλο, αυτές οι αλλαγές που θυμίζουν τι είναι ικανό το σώμα μου να δημιουργήσει. Τα δυο μου αγγελούδια δηλαδή που αγαπώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο”.

Anne Hathaway
“Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να παίρνεις βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή και γενικά. Δεν υπάρχει καμία ντροπή αν αυτά τα κιλά μείνουν πάνω σου για περισσότερο καιρό από ότι νόμιζες. Δεν υπάρχει καμία ντροπή να πετάς στα σκουπίδια το περσινό σου τζιν γιατί πλέον δεν σου κάνει. Η αύξηση του βάρους είναι μια ιδέα μέσα στο μυαλό των γυναικών και καλό είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου, για τη δική σου ψυχική ισορροπία”.

Kate Winslet
“Δεν θέλω να βρίσκομαι στα πρωτοσέλιδα γιατί κατάφερα μέσα σε 12 εβδομάδες, μετά την εγκυμοσύνη, να είμαι πιο αδύνατη από ότι ήμουν πριν. Θεωρώ πως αυτό είναι απίθανο ή πολύ κακό για την υγεία. Δικός μου στόχος στην εγκυμοσύνη αλλά και μετά, είναι να είμαι υγιής, να τρέφομαι σωστά και είμαι ευτυχισμένη. Μάθε να αγαπάς το σώμα σου και να το φροντίζεις. Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο μετά από μια εγκυμοσύνη”.

And More