Emily Ratajkowski: Ακολούθησε τη διατροφή και τη γυμναστική ενός σέξι μοντέλου

Όταν βλέπεις την Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν μπορείς να μην καταλάβεις ότι είναι μοντέλο. Είναι τόσο σέξι που δεν γίνεται να μην το παραδεχτείς. Είναι μόνο 24 και όπου εμφανίζεται τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Το πληθωρικό ντεκολτέ και οι άψογες αναλογίες της είναι δύο από τα βασικά της όπλα. Τι κάνει όμως για να έχει αυτό το σώμα; Είναι αυστηρή με τη διατροφή της όπως άλλα μοντέλα και τι γυμναστική κάνει; Σου έχουμε εδώ όλα τα μυστικά της!

Η διατροφή της
Όχι μόνο σαλάτες! Ναι στο κρέας! Η Έμιλι έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως λατρεύει το κρέας και δεν μπορεί να το στερηθεί. “Μου αρέσει πολύ το κρέας. Επιζητώ τόσο πολύ τον σίδηρο που σίγουρα δεν είμαι από τους τύπους που θα φάνε μόνο σαλάτα” ενώ λέει πως προσπαθεί να κρατάει μια ισορροπία για να έχει το σώμα της ενέργεια αλλά και να είναι η ίδια υγιής.

Επίσης λέει πως μαγειρεύει στο σπίτι και αυτό τη βοηθάει πολύ στο να διατηρήσει τα κιλά της, μιας και ξέρει πόση ποσότητα ζάχαρης και αλατιού περιέχει το φαγητό της. “Για μένα πρέπει να νιώθεις καλά με αυτό που τρως. Αγαπώ τον κουρκουμά και τους χυμούς από παντζάρι” δηλώνει η όμορφη σταρ.

Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί;
“Πιστεύω πως είναι καλό να υποκύπτεις που και που στις λιγούρες σου. Δεν μπορώ να πω πως είμαι το κορίτσι που τρελαίνεται για πατατάκια αλλά λατρεύω να τρώω μερικές φορές cupcakes” λέει ενώ συμπληρώνει πως θα το φάει το κρουασάν της το πρωί. Για την Έμιλι είναι σημαντικό να δίνεις στον εαυτό σου ένα διάλειμμα. Το βασικό όμως είναι να ξέρεις από πού προέρχονται αυτά τα τρόφιμα που θα φας και τι συστατικά περιλαμβάνουν.

Μέχρι στιγμής η Έμιλι δείχνει πως δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα μοντέλα που ακολουθούν αυστηρή δίαιτα και τρώνε αποκλειστικά λαχανικά και φρούτα. Το ίδιο ακολουθεί και στη γυμναστική της ή εκεί είναι πιο “υπεύθυνη”; “Δεν έχω προσωπικό γυμναστή και πραγματικά δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο” απαντά και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως γίνεται να έχει αυτούς τους σέξι κοιλιακούς και τα καλλίγραμμα πόδια.

Η γυμναστική της
“Περπατάω πολύ είτε μόνη μου είτε με τις φίλες μου. Λατρεύω το L.A και τους δρόμους του. Αυτό κάνω για να είμαι σε φόρμα” λέει και δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της μανιακό με τη γυμναστική.

Τι άλλο κάνει για να παραμένει σε κίνηση; Yoga! Δύο φορές την εβδομάδα και λέει πως είναι πολύ σημαντική για την πειθαρχεία της. Βέβαια η Έμιλι από μικρή ασχολιόταν και με το μπαλέτο, το οποίο παρακολουθεί μερικές φορές ακόμα και σήμερα. Επίσης κάνει πολλές διατάσεις για να ξεκουράζει τους μύες της.

Αυτά είναι τα μυστικά της, απλά αλλά πολύ σημαντικά. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι τυχερή μιας και με τέτοιο πρόγραμμα μάλλον τα γονίδια της ευθύνονται κυρίως για την άψογη σιλουέτα της. Το μότο της πάντως για ένα υγιές και αδύνατο σώμα είναι “μέτρο και ισορροπία”.

And More