Emily Ratajkowski: Πώς γίνεται να τρώει γλυκό καθημερινά και να είναι τόσο αδύνατη; Τα fitness μυστικά της

Αναμφισβήτητα η Emily Ratajkowski έχει από τα πιο καλλίγραμμα σώματα και τις ιδανικές αναλογίες που μπορείς να συναντήσεις σε μια γυναίκα. Και δεν θέλω να σου το κρύψω, αλλά έχω εμμονή μαζί της. Είναι κάτι μεταξύ ζήλιας και θαυμασμού. Anyway! Το νεαρό μοντέλο σε μια πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τα fitness μυστικά της, τις αδυναμίες της και τις ατασθαλίες που κάνει. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σου αυτές τις πληροφορίες, καθώς ξέρω ότι αυτό το “it” girl έχει γίνει και δική σου εμμονή τα τελευταία χρόνια. Ειδικά όταν λάνσαρε τη νέα fitness τάση, λεγόμενη και ως ABS crack. Θυμάσαι που σου το είχα αναφέρει; Αν όχι δες εδώ!

Για ακόμα μια φορά θα πω anyway και πριν σου δώσω το οκ να διαβάσεις παρακάτω, θέλω να σε ενημερώσω με το εξής. Θέλω να θυμάσαι ότι όλα είναι θέμα γονιδίων και όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Emily, το σούπερ μεταβολισμό της τον οφείλει στους γονείς της. Και αυτό σου το αναφέρω γιατί η ίδια έχει αρκετές αδυναμίες και πολλές φορές υποκύπτει σε διάφορες ατασθαλίες. Αλλά όπως βλέπουμε όλες το σώμα της είναι τέλειο. Μετά από αυτήν την εισαγωγή, ας περάσουμε να δούμε όλα όσα δήλωσε, καθώς και τη συμβουλή που δίνει σε εμάς…


Το πρωινό της είναι γλυκό… αλλά μικρό σε ποσότητα

Η Emily κάθε πρωί πάει στην αγαπημένη της καφετέρια που ονομάζεται Blacktop Coffee. Από εκεί λοιπόν παίρνει στο χέρι τον αγαπημένο της μαύρο καφέ και ένα σφολιατοειδές κέικ που ονομάζεται kouign-amann. Αυτό είναι το αγαπημένο της γλυκό – πρωινό, που βέβαια απολαμβάνει σε μικρή ποσότητα γιατί έχει αρκετές θερμίδες! Αυτή είναι ιδανική ώρα για μια μικρή ατασθαλία, καθώς γνωρίζει ότι θα το έχει “κάψει” μέχρι το τέλος της ημέρας.

Μένει μακριά από τους πειρασμούς στη διάρκεια της ημέρας…

Οκ, μπορεί η Emily να υποκύπτει στο αγαπημένο της γλυκό κάθε πρωί, αλλά στη διάρκεια της ημέρας προσπαθεί να μένει μακριά από τους πειρασμούς. Συγκεκριμένα, για μεσημεριανό απολαμβάνει κυρίως μια σαλάτα με ψητό κρέας ή ένα σάντουιτς. Όταν βρίσκεται όμως σε δουλειά και υπάρχει ένας πλούσιος μπουφές με πολλά θερμιδοφόρα εδέσματα, η ίδια προσπαθεί να συγκρατηθεί και να επιλέξεις ό,τι πιο light υπάρχει.

Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί;

Η Emily δήλωσε: “Γενικά, δεν είμαι από τις γυναίκες που επιθυμούν απεγνωσμένα πατατάκια ή αλμυρά πιάτα. Είμαι περισσότερο οπαδός του γλυκού. Σίγουρα δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα cupcake ή σε ένα κρουασάν σοκολάτας”.


Η “μαγική” τροφή που δεν παραλείπει ποτέ


Το μοντέλο σε μια πρόσφατη συνέντευξή της είπε: “Είμαι φανατική κρεατοφάγος και σίγουρα δεν θα με δείτε ποτέ να τρώω σκέτη σαλάτα. Το κρέας μου δίνει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζομαι και φυσικά σίδηρο. Αυτή η “μαγική” τροφή νιώθω ότι κρατάει τη διατροφή μου ισορροπημένη και εμένα υγιή”.

Προγραμματίζει τη γυμναστική της την τελευταία στιγμή

Η Emily Ratajkowski είχε δηλώσει πως έχει ελάχιστο χρόνο να γυμναστεί και λόγω του ότι βρίσκεται συνεχώς σε επαγγελματικές υποχρεώσεις ή σε ταξίδια, κανονίζει τελευταία στιγμή τη γυμναστική της. Σε γενικές γραμμές ακολουθεί μαθήματα yoga ή κάνει απλά πεζοπορία.

Τρώει έξω… συνέχεια!

Η Emily δήλωσε: “Δεν τρώω ποτέ στο σπίτι, ειδικά το βράδυ. Το βραδινό γεύμα είναι μια ευκαιρία για μένα να βρεθώ με τους αγαπημένους μου φίλους και την οικογένειά μου και να συζητήσω μαζί τους. Λατρεύω ένα ιταλικό εστιατόριο που ονομάζεται Bestia γιατί έχει τέλειο φαγητό, κρασί και cocktails. Όταν θέλω να απολαύσω κάτι πιο υγιεινό στρέφομαι στο sushi και σε οτιδήποτε περιέχει αχινό, όπως αχινοσαλάτα”.

Τι δεν παραλείπει ποτέ από τη ρουτίνα της;

“Μπορεί να ακουστεί γραφικό αλλά θεωρώ ότι το μυστικό βρίσκεται στον καλό ύπνο και στο νερό. Κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο πίνω ένα μπουκάλι νερό και πάντα αφαιρώ το make up μου. Έπειτα, ξαπλώνω στο άνετο κρεβάτι μου, που δυστυχώς ελάχιστες φορές κοιμάμαι εκεί, και απολαμβάνω ένα καλό ύπνο”.


Ποια συμβουλή μας δίνει;

“Σταμάτα να είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου. Αγάπησε το σώμα σου έτσι όπως είναι. Δώσε στον εαυτό σου ένα διάλειμμα και δες τα όλα λίγο πιο χαλαρά. Όσο πιο cool είσαι τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να πετύχεις το στόχο σου, είτε αυτό έχει να κάνει με την απώλεια βάρους, είτε με τη γυμναστική”.

And More