Hailey Baldwin: Πώς αποκτάς αυτό το κολασμένο σώμα;

Κατά μία έννοια οφείλει την ξαφνική της δημοτικότητα στον Justin Bieber, μιας και “εισέβαλε” στη ζωή μας ως το νέο κορίτσι του. Η Hailey Baldwin όμως, το 19χρονο κορίτσι αυτό με το καταπληκτικό – φανταστικό – κολασμένο σώμα, δεν χρειαζόταν τον Justin και την καλή της φίλη Kendall Jenner για να γίνει διάσημη. Είναι κόρη του ηθοποιού Steven Baldwin και εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ως μοντέλο. Οι λόγοι προφανείς. Για αυτό και εμείς ψάξαμε να βρούμε αν φταίνε τα γονίδια ή αν η Hailey προσπαθεί για να έχει αυτό το απίστευτο σώμα… Και δες τι ανακαλύψαμε!

Το μόντελινγκ επέλεξε τη Hailey;!
Ακούγεται παράδοξο αλλά στόχος της δεν ήταν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Όπως ομολόγησε και η ίδια σε συνέντευξή της:Δεν είναι κάτι που επιδίωξα. Δεν με ενδιέφερε να το κάνω. Ήταν κάτι που απλά προέκυψε και αυτό είναι και το καλύτερο. Δεν μου αρέσει να με εξαναγκάζουν σε κάτι”. Με τέτοια ομορφιά και τέτοιες άψογες αναλογίες όμως, η πρόταση από μεγάλους οίκους μόδας, για να περπατήσει στην πασαρέλα δεν άργησε να έρθει.

Από μικρή μπαλαρίνα!
Μπαλαρίνα από μικρή. Έτσι εξηγούνται και τα υπέροχα, γυμνασμένα, γραμμωμένα και λεπτά πόδια! Η Hailey λατρεύει το μπαλέτο και προσπαθεί όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, να φοράει τα παπούτσια της, να δένει σφιχτά τα κορδόνια της και να αρχίζει τις πιρουέτες. Η ίδια πάντως έχει δηλώσει πως έχει περιορισμένο χρόνο και δεν γυμνάζεται τόσο όσο φανταζόμαστε.

Όπως όλα τα μοντέλα, γυρίζει από φωτογραφίσεις σε κοσμικά events και shows και αυτό λέει πως είναι η καλύτερη γυμναστική. Να πηγαίνει με τα ψηλοτάκουνά της από μέρος σε μέρος. Αυτό ακριβώς την κρατάει σε φόρμα δηλώνει.

Προσεκτική με τη διατροφή της, παρόλο που έχει λίγο χρόνο για να μαγειρέψει η ίδια, τρέφεται υγιεινά και επιλέγει τροφές που τη γεμίζουν με ενέργεια και την κρατάνε πλήρη για αρκετές ώρες. Βλέπεις το μόντελινγκ είναι απαιτητικό και πολλές φορές εξαντλητικό!

Η διατροφή της

Το αγαπημένο της σνακ είναι μπάρες γκρανόλα, τις οποίες δεν αποχωρίζεται ποτέ και κουβαλάει πάντα στην τσάντα της. Έτσι όποτε πεινάει, ξετυλίγει μια και ξεγελάει την πείνα της. Προσπαθεί η διατροφή της να είναι ισορροπημένη και πάντα πριν κάποια μεγάλη επίδειξη, ακολουθεί μια δίαιτα “καθαρή”. Μια δίαιτα δηλαδή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, καλά λιπαρά και άπαχη πρωτεΐνη και φυσικά πολλά λαχανικά, φρούτα και νερό για να την ενυδατώνουν και να αποβάλει τις τοξίνες!

Το πρωινό της
Το πρωί όπως λέει, προτιμά κάτι απλό και γρήγορο γιατί πάντα βιάζεται να φύγει. Δεν μένει όμως νηστική και κάνει έξυπνες επιλογές. Θα φάει λοιπόν ένα μήλο με φυστικοβούτυρο ή ένα μπολ με βρώμη, τα οποία είναι και τα δύο πολύ θρεπτικά γεύματα και φυσικά ενεργοποιούν τον μεταβολισμό από το πρωί!

Το μυστικό της για να παραμένει αδύνατη και να δείχνει πάντα τόσο λαμπερή, ακόμα κι όταν βρίσκεται μακριά από τα φλας των φωτογράφων, είναι να γυμνάζεται όσο τακτικά μπορεί και να κοιμάται πολλές ώρες! Αυτή τη συμβουλή δίνει και στα κορίτσια που τη θαυμάζουν και θέλουν να της μοιάσουν. Να έχουν πάντα έναν ποιοτικό και σωστό ύπνο.

Όσο για το αν έχει σχέση με τον Justin; Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται και πολλά βλέπουμε… αλλά κανείς από τους δύο τους δεν έχει παραδεχτεί κάτι δημόσια. Το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως γνωρίζονται από παιδιά!

And More