Η Έλενα Τσαγκρινού στο TLIFE! Προσέχει τη διατροφή της; Κάνει δίαιτες; Πώς διορθώνει τις ατασθαλίες;

Το κορίτσι των Otherview. Το κορίτσι του Voice. Το κορίτσι του Box Athens. Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ένα δυνατό cocktail της σύγχρονης pop σκηνής. Δυναμικές εμφανίσεις, στιλ, σεξ απίλ ταυτόχρονα με νάζι, ευγένεια και γλύκα. Και κάπως έτσι, τη συμπαθείς και δεν θέλεις να την ανταγωνιστείς. Κι ας έχει τέλειες αναλογίες και γράμμωση…

Αν θέλεις να μάθεις που οφείλει τη γράμμωση, ποια είναι η αγαπημένη της ατασθαλία, αν κουβαλάει ταπεράκι και γιατί είναι άδειο το ψυγείο της συνέχισε να διαβάζεις… Το κορίτσι που μας χαμογελά κάθε Πέμπτη βράδυ μοιράζεται τα fitness μυστικά της με ευχάριστη διάθεση. Και κάπου εκεί ανάμεσα στα γέλια της, στην κινόα και τις μπάρες δημητριακών θα καταλάβεις ότι ναι, μπορούν να συνυπάρξουν οι διατροφικές ατασθαλίες με ένα τέλειο σώμα, αρκεί να τις κάνεις έξυπνα 😉

-Είσαι από εκείνα τα κορίτσια που προσέχουν τη διατροφή τους ή σε προίκισε η φύση με καλό DNA;
Το πρώτο με σιγουριά! Βέβαια το ατού μου είναι ότι οι μύες μου γραμμώνουν σχετικά εύκολα χωρίς πολύ προσπάθεια, οπότε παίζει κι ένα μικρό ρόλο το DNA μου.

-Γυμνάζεσαι; Ποιο είδος γυμναστικής προτιμάς;
Σχεδόν πάντα ανά διαστήματα. Η αερόβια μου αρέσει πολύ. Επιλέγω χορό συνήθως για να κάψω τις θερμίδες του free day μου, που συνήθως θα είναι φαγητό στο σπίτι με καλή παρέα ή στον Πειραιά στο BBQ για burgers μια στο τόσο! Αμέ! Το απολαμβάνω full! χαχαα

-Περιέγραψέ μας ένα καθημερινό τυπικό σου διατροφικό μενού. Τι τρως συνήθως μέσα στη μέρα;
Εκεί είναι το θέμα. Αν θες να κάψεις το λίπος του προηγούμενου γεύματος πρέπει να προτιμήσεις πρωτεϊνικά φαγητά και όχι ποσότητα. Η καθημερινότητα μου είναι λιτή και καθαρή. Κινόα, λαχανικά, φρούτα και μπάρες δημητριακών οι αδυναμίες μου.

-Ποια είναι η ατασθαλία που επιτρέπεις στον εαυτό σου; Σε τί δεν μπορείς να αντισταθείς;
Μου αρέσει πολύ το brunch στην Αθήνα, Κυριακή πρωί με το αγόρι μου ή μια καλή φίλη. Εκεί θα επιλέξω αυγά ή pancakes με μέλι.

-Τι συμβουλή θα έδινες στα κορίτσια που προσπαθούν να χάσουν κιλά;
Να τρώνε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα ώστε να μη ζητά ο οργανισμός τους συνέχεια τροφή. Η καλής ποιότητας τροφή χορταίνει και αδυνατίζει. Φρούτα, όσπρια. Μαγειρευτά ναι, αλλά όχι με λάδια και σάλτσες όλων των ειδών.

-Υπάρχουν φάσεις που παίρνεις κιλά; Τι κάνεις; Πώς το διαχειρίζεσαι;
Φυσικά! Δεν παίρνω χωρίς τη δική μου επιλογή. Όσο εύκολα χάνω έτσι και παίρνω. Το σώμα μου αλλάζει εύκολα καθημερινά και με εκπλήσσει. Το παν είναι να καταλαβαίνεις τις ανάγκες του οργανισμού σου και να τον διαχειρίζεσαι σωστά.

-Σε ποια κατηγορία κοριτσιών ανήκεις: σε εκείνες που τους κόβεται η όρεξη όταν είναι ευτυχισμένες ή σε εκείνες που τους κόβεται η όρεξη όταν είναι στεναχωρημένες;
Χαρούμενη για μένα = ξεχνάω το φαγητό (χαχα) και χάνω σίγουρα. Το σημαντικότερο όμως είναι να πάρεις την απόφαση ανά πάσα στιγμή να προσέξεις τη διατροφή σου όπως εσύ ξέρεις το σώμα σου καλύτερα από τον καθένα.

-Έχεις αυτοσυγκράτηση; Θα μπορέσεις να συγκρατηθείς στη θέα ενός πειρασμού που ξέρεις ότι δεν πρέπει να φας;
Σπάνια! Διότι καθημερινά δεν θα επιλέξω πειρασμούς. Τους αποφεύγω οπότε όταν μου προσφέρονται με αγάπη θα το απολαύσω.

-Ας υποθέσουμε ότι απόλαυσες μια βραδινή βουλιμική κρίση. Τι κάνεις την επόμενη μέρα για να διορθώσεις την κατάσταση;
Όπως είπα και παραπάνω την επόμενη μέρα τρώω 2 γεύματα πρωτεΐνης κυρίως και κοιμάμαι νωρίς γιατί ο οργανισμός θέλει χρόνο για αποβάλλει τις τοξίνες των κακών γευμάτων και την κούραση που προκαλούν στο σώμα. Όσο και αν δεν το πιστεύουμε το πολύ φαγητό δημιουργεί το αίσθημα κόπωσης και νύστας. Μου έχει τύχει πολλές φορές.

-Έχεις ενοχές όταν παρεκτρέπεσαι διατροφικά;
Πολλές φορές ναι, και άλλες όχι. Γενικά προσπαθώ όταν παρεκτρέπομαι να μη γίνεται συχνά και να το απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ.


-Έχεις ακολουθήσει ποτέ αυστηρή δίαιτα;
Αμέ. Δεν μου ταιριάζει όμως καθόλου εμένα. Έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

-Η δουλειά σου, πέρα από το ταλέντο και το χάρισμα της καλής φωνής, έχει να κάνει και με την εικόνα. Πόσο σε βοηθάνε οι επαγγελματικές απαιτήσεις στο να προσέχεις το σώμα σου και να διατηρείς ένα όμορφο σώμα;
Είναι δύσκολο διότι έχεις να τα βάλεις με την προβολή. Και να θες να φας ό,τι θα φάει η παρέα σου σε pizza night δεν θα το κάνεις γιατί αύριο έχεις φωτογράφηση με μαγιώ και κορμάκι …χαχαα ! Όσο cool γράφεις στο φακό τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις και για να γράφεις καλά πρέπει να νιώθεις καλά με σένα. Το σώμα, το βάψιμο, τα μαλλιά. Πράγματα που όλες οι κοπέλες καταλαβαίνουν τι εννοώ.

-Πώς “κουμαντάρεις” τη διατροφή σου όταν οι επαγγελματικές απαιτήσεις δεν σου επιτρέπουν να έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα;
Πολύ δύσκολο αυτό. Εκεί που είμαι με τα τάπερ μου κι ετοιμάζω τα γεύματα μου ακριβώς όπως τα θέλω ποσοτικά ξαφνικά δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ στο σπίτι μου καν από το τρέξιμο για το γκρουπ μας και το The Voice και τα μαθήματά μου, οπότε επιστρέφω σπίτι με κάμποσα χαλασμένα φαγητά που δεν πρόλαβα να φάω. Άρα συνήθως το ψυγείο μου τελικά το αφήνω άδειο.

-Ποια είναι τα αγαπημένα σου σνακ;
Μπάρες δημητριακών. Τις λατρεύω και φροντίζω να έχω πάντα στην τσάντα μου.

-Τι τρως αμέσως μετά τις εμφανίσεις σου στο BOX και λίγο πριν κοιμηθείς;
Λοιπόν εκεί θα σου πω τι κάνω για να κόψω την πείνα μου και να γευτώ κάτι πεντανόστιμο. Πίνω 1 με 2 γεύματα από βανίλια shake με μέταλλα, βιταμίνες και ειδικά όταν δεν έχω φαγητό μαζί μου, που μου δίνει όλη τη δύναμη που χρειάζομαι, μπορώ να το παίρνω μαζί μου παντού, δεν χαλάει και τρελαίνομαι να το πίνω. Πληροφορίες για το shake μου στo Instagram μας @otherviewgr.

-Μίλησέ μας λίγο για τη φετινή σας συνεργασία με τις Μέλισσες και τις εμφανίσεις σας στο BOX Athens.
Ένας τρελός χειμώνας! Μόνο Box! Η επιτυχία των Μελισσών είναι αναμφισβήτητη! Το Box γεμίζει από τραπέζια και παρέες κάθε φορά και η χαρά μας είναι μεγάλη! Κάνουμε πολλούς φίλους που έρχονται ξανά και ξανά να διασκεδάσουν με το σχήμα. Περνάμε φανταστικά!


-Σε απολαμβάνουμε επίσης και στο Voice, σε έναν διαφορετικό ρόλο. Μίλησέ μας λίγο για αυτήν την εμπειρία σου.
Στο Voice με γνωρίσατε, με πιστέψατε, με αγαπήσατε και εγώ θα σας αποδεικνύω πόσα πολλά έχω ακόμη να δείξω στη καλλιτεχνική μου καριέρα. Μου αρέσει πολύ η γνωριμία μου με όλα αυτά τα καταπληκτικά παιδιά του, που με εκπλήσσουν με τις δυνατότητες και το ταλέντο τους! Η μοναδική κριτική επιτροπή πιστεύω πως συνδυάζεται φανταστικά στο show! Είναι ένα μαγικό ταξίδι για μένα που συμπληρώνει τα χρόνια της εκπαίδευσης μου στο επάγγελμα που επέλεξα να κάνω.

-Είσαι ένα κορίτσι που είναι σαφές ότι αγαπάς τη μόδα, το στιλ. Πόσο αυτό παίζει ρόλο στο να διατηρείς ένα αδύνατο σώμα;
Πολύ! Πάντα το τι θα φορέσουμε καθορίζεται από το σώμα μας. Το στυλ βέβαια δεν έχει φραγμούς όλοι μπορούν να το ακολουθήσουν είτε είναι αδύνατοι είτε με λίγα παραπάνω κιλάκια.

-Τι είναι η γυμναστική για σένα;
Απελευθέρωση! Τρέλα και πόρωση ταυτόχρονα!

-Τι δεν θα φας ποτέ; Τι δεν σου αρέσει καθόλου;
Πατσάς!!! Χάλιααααα!!!

And More