Η fitness έμπνευση που χρειάζεσαι! Τα καλλίγραμμα μοντέλα του νέου show της Victoria’s Secret

Την εβδομάδα που μας πέρασε, το διάσημο brand εσωρούχων Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι στις 28 Νοεμβρίου του 2017 θα λάβει μέρος στη Σαγκάη το νέο του show. Ε, αυτό ήταν απλά η αφορμή για να δημιουργήσω το σημερινό μου θέμα. Σε αυτό το άρθρο, που λες, αποφάσισα να συγκεντρώσω όλους τους Αγγέλους που θα απολαύσουμε στο φετινό runway. Και γιατί πήρα αυτήν την απόφαση; Για να έχεις την ευκαιρία από τώρα να απολαύσεις τα καλλίγραμμα σώματά τους και να ξέρεις τι σε περιμένει. Όχι όμως μόνο για αυτό! Αλλά για να εμπνευστείς και να ξανασκεφτείς λίγο πιο σοβαρά την εκδοχή του γυμναστηρίου και της σωστής διατροφής. Δεν ξέρω αν σου το έχω αποκαλύψει ποτέ, αλλά όποτε βαριέμαι να πάω στην προπόνηση, κοιτάξω φωτογραφίες της Adriana Lima και αμέσως αλλάζω γνώμη. Αυτό είναι που λέμε fitness inspiration.

Ευθύς αμέσως θα σου πω λίγα λόγια σχετικά με το τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Συγκέντρωσα φωτογραφίες από το instagram account του κάθε μοντέλου που δεν έχουν καμία σχέση με editorials ή catwalks. Είναι αυτό που λέμε natural και αυθόρμητες φωτό, χωρίς photoshop και χωρίς ένα ολόκληρο συνεργείο να της επιμελείται. Έτσι θα διακρίνεις και μόνη σου ότι τα καλλίγραμμα πόδια, οι γυμνασμένοι κοιλιακοί και οι σούπερ hot γλουτοί είναι real και όχι δημιούργημα του… υπολογιστή!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ, λοιπόν, και τσέκαρε τα μοντέλα που πήραν το πάσο για το φετινό show. Διάλεξε την αγαπημένη σου και κράτησέ την για fitness inspo κάθε φορά που βαριέσαι να πας gym ή θέλεις από λιγούρα να φας κάτι extreme σε θερμίδες. Ίσως μια μόνο φωτό σου αλλάξει γνώμη…

And More