Kim Kardashian: Πώς έχασε 13.5 κιλά; Ποια δίαιτα ακολουθεί;

Κιμ Καρντάσιαν. Η χυμώδης σταρ που έχει κάνει όλα τα media να μιλούν για εκείνη, έφερε στον κόσμο τον Δεκέμβρη που μας πέρασε, το δεύτερο παιδί -καρπό του έρωτά της με τον Kanye West. Τον μικρό Saint West, στου οποίου την εγκυμοσύνη πήρε 27 κιλά, όπως αποκάλυψε και η ίδια. Αλλά επειδή η Kim όλα τα μπορεί και είναι να μην βάλει κάτι στο μυαλό της, κατάφερε να χάσει μέσα σε ένα ενάμιση περίπου μήνα τα 13,5 κιλά! Το ξέρω παθαίνεις σοκ και σου δημιουργούνται αμέτρητες απορίες με το πώς μπόρεσε να τα χάσει τόσο γρήγορα, για αυτό και εμείς σου έχουμε εδώ όλες τις λεπτομέρειες. Ποια δίαιτα ακολουθεί; Τι γυμναστική κάνει και χάνει δύο κιλά την εβδομάδα;


Θέλει να χάσει 32 κιλά!

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Είμαι ήδη 13,5 κιλά κάτω σήμερα, αλλά μου μένουν περίπου άλλα 18!” αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο twitter, ενώ σε επόμενο tweet πρόσθεσε: “Πήρα συνολικά 27 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι περίπου 5 κιλά περισσότερο από παλιότερα, οπότε ο στόχος μου είναι να φτάσω στα προηγούμενα κιλά μου, να χάσω δηλαδή συνολικά περίπου 32″. Η αλήθεια είναι πως είναι ένας δύσκολος στόχος αλλά η Kim είναι “καταφερτζού” και ήδη βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η Kim δεν ένιωθε καθόλου όμορφα με το σώμα της στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Μάλιστα είχε ομολογήσει ότι ένιωθε σαν φάλαινα (εκείνη το είπε, όχι εμείς!) και ότι ανυπομονούσε να γεννήσει για να μπορέσει να επανέλθει στη φυσική της κατάσταση.

Γιατί έπαιρνε χάπια από τον πλακούντα της;

Η αλήθεια είναι πως όταν γέννησε, μας σόκαρε η είδηση ότι παίρνει χάπια φτιαγμένα από τον πλακούντα της, για να αδυνατίσει. Η ίδια όμως εξήγησε για ποιο λόγο πραγματικά το έκανε: “Όταν ήμουν έγκυος στη North, άκουγα διάφορες ιστορίες από άλλες μαμάδες πως στο πρώτο τους παιδί δεν είχαν πάρει αυτά τα χάπια με αποτέλεσμα να πάθουν επιλόχεια κατάθλιψη. Κάτι που δεν συνέβη με το δεύτερο χάρη στα χάπια αυτά. Έτσι λοιπόν και εγώ είπα: γιατί να μην το δοκιμάσω; Δεν έχω να χάσω τίποτα έτσι κι αλλιώς!”

Η δίαιτα που ακολουθεί και χάνει τόσα πολλά κιλά τόσο γρήγορα
Το πώς έχασε λοιπόν τόσα πολλά κιλά είναι μια άλλη ιστορία. Συνδυασμός σκληρής γυμναστικής και μιας δίαιτας πολύ γνωστής. Η αγαπημένη μας σταρ ακολουθεί τη δίαιτα Atkins (δες εδώ) και συγκεκριμένα την “Atkins 40”, η οποία βασίζεται σε τροφές με καλά λιπαρά, πρωτεΐνη και σε καλούς υδατάνθρακες ενώ αποκλείει τελείως τους κακούς. Η δίαιτα αυτή έχει απίστευτα αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους μιας και όλα αυτά τα τρόφιμα επιταχύνουν ακόμα περισσότερο το αδυνάτισμα. Σαφώς παίζει ρόλο και η αποφασίστικότητά της.

Τι περιλαμβάνει αυτή η δίαιτα
Ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι είναι ένα αρκετά περιοριστικό και σκληρό πρόγραμμα μιας και όσοι το ακολουθούν, πρέπει αυστηρά να καταναλώνουν καθημερινά μέχρι 20 γραμμάρια υδατάνθρακες. Το μενού που ακολουθεί όμως η Kim είναι λιγάκι πιο “χαλαρό” μιας και έχει τη δυνατότητα να καταναλώνει 40 γραμμάρια αντί για 20. Με αυτό το διαιτολόγιο λοιπόν, η Kim μπορεί και χάνει 2 κιλά την εβδομάδα! Μια εντυπωσιακή απώλεια βάρους που βέβαια οι περισσότεροι ειδικοί δεν συνιστούν, ειδικά για μια νέα μητέρα που θηλάζει.


Το πρόγραμμα της Kim

Και για να έχεις μια εικόνα για το τι περιλαμβάνει αυτή η περίφημη δίαιτα Atkins, σου έχουμε μερικά από τα γεύματα της:

Πρωινό:
2 τηγανητά αυγά με 2 λουκάνικα γαλοπούλας και μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης
Σνακ: Γιαούρτι με αμύγδαλα και μούρα
Μεσημεριανό: Μια τορτίγια ολικής με μια φέτα μαρούλι, ντομάτα και αβοκάντο
Σνακ: 10 ελιές με μία φέτα τυρί cheddar
Βραδινό: Χοιρινή μπριζόλα με πράσινα φασόλια, σπανάκι, μανιτάρια, κρεμμύδια και μια light σος

Και φυσικά για να χάσει τόσο γρήγορα τα κιλά, συμβουλεύτηκε τον γιατρό της για το πότε μπορεί να γυμναστεί ξανά. Με το που της έδωσε λοιπόν το ok ο γιατρός της, η σέξι σταρ κάλεσε το γυμναστή της στο σπίτι για να πέσουν με τα μούτρα στην προπόνηση.

Η γυμναστική που κάνει

Πέντε φορές την εβδομάδα γυμνάζεται η Kim, κάνοντας bootcamp και pilates. Το bootcamp είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει μυική ενδυνάμωση και cardio, με το οποίο μπορείς να κάψεις 1.000 θερμίδες σε 60 λεπτά! Και κάνοντας pilates φυσικά, γυμνάζει μηρούς και γλουτούς, το δυνατό της σημείο άλλωστε, αυτό που την ανέδειξε και την έκανε να είναι αυτή που είναι σήμερα! “Γυμνάζουμε προσαγωγούς, πόδια και χέρια με βαράκια και μετά κάνουμε squats” αποκαλύπτει ο προσωπικός της γυμναστής. Και όταν ο personal trainer έχει ρεπό, εκείνη δεν σταματά αλλά κάνει μόνη της cardio.

Το κίνητρο που της δίνει δύναμη να μην τα παρατήσει
Η Kim θέλει να χάσει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα τα κιλά και έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει στα κιλά που ήταν και πριν μείνει έγκυος στη North. Μάλιστα λένε πως έχει φτιάξει ένα κολάζ με φωτογραφίες πριν ακόμα μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, για να το βλέπει και να την κινητοποιεί. Χωρίς βέβαια να χάσει τις λατρεμένες της καμπύλες. Έγραψε μάλιστα: “Αυτό θα είναι τόοοοοσο δύσκολο, αλλά ξέρω ότι μπορώ να το κάνω και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το αποτέλεσμα!”.

Go Kim go! Είμαστε μαζί σου!

And More