Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της

Meghan Markle! Ένα όνομα που ίσως να μην μας έλεγε απολύτως τίποτα πριν από ένα χρόνο, αλλά τα έφερε έτσι η ζωή που τη μάθαμε… και μάλιστα πολύ καλά! Η Meghan ξεκάθαρα είναι μια πολύ καλή ηθοποιός και πλέον την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Suits. Δεν έγινε από εκεί τόσο γνωστή όμως. Όλες τη γνωρίσαμε ως το κορίτσι του πρίγκιπα Harry. Ναι, είναι σαν να λέμε η ανερχόμενη πριγκίπισσα. Και δεν είναι απλά το κορίτσι του. Σύμφωνα με φήμες έχουν ήδη αρραβωνιαστεί και ετοιμάζουν το γάμο τους. Anyway!

Είναι κούκλα και σίγουρα έχει μια καλλίγραμμη σιλουέτα που δεν περνάει απαρατήρητη. Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για να μοιραστώ μαζί σου τα fitness μυστικά της, τη διατροφή που ακολουθεί και τη γυμναστική που κάνει. Έτσι, για να έχουμε μια ιδέα για τη fitness ρουτίνα της νέας πριγκίπισσας και αν χρειαστεί να υιοθετήσουμε κάτι. Σίγουρα θα υιοθετήσουμε γιατί είναι πολύ σωστή!

P.S.: Σε περίπτωση που είσαι φανατική της σειράς που πρωταγωνιστεί, θέλω να σου αναφέρω κάτι που ανακάλυψα. Η Meghan δεν θα παίξει την επόμενη σεζόν. Ο λόγος δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά ακούγεται ότι προετοιμάζει το γάμο της με τον Harry!

Μετά από αυτήν την εισαγωγή και έπειτα από τη σημαντική πληροφορία, ας περάσουμε να δούμε τα μυστικά της…

1. Αγαπάει τη γιόγκα
Η Meghan είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή της: “Η γιόγκα είναι η ζωή μου”. Συνέχισε εξηγώντας ότι η μαμά της είναι καθηγήτρια γιόγκα, οπότε αγάπησε αυτό το είδος άσκησης σε πολύ μικρή ηλικία. “Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη που σου προσφέρει. Ευελιξία και μυϊκή δύναμη, ευτυχία, καλύτερη συγκέντρωση, μεγαλύτερη ικανότητα χαλάρωσης, μειωμένο άγχος και καλύτερος ύπνος”.

2. Κάνει τζόκινγκ
Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, το τζόκινγκ “αδειάζει” το μυαλό της από τα προβλήματα και την αποφορτίζει ψυχολογικά. Βέβαια, για δύο λόγους δεν τρέχει τόσο όσο θα ήθελε και αυτό γιατί α) με το πέρασμα των χρόνων πονάνε τα γόνατά της και β) καθημερινά ξυπνάει στις 4 το πρωί, οπότε προτιμάει να κοιμηθεί λίγο παραπάνω, παρά να τρέξει.

3. Αποφεύγει τα τρόφιμα που τη “βαραίνουν”
Η ίδια δήλωσε: “Προσπαθώ να τρώω όσο πιο υγιεινά γίνεται. Και όσο μπορώ αποφεύγω τις τροφές που με βαραίνουν και με κάνουν να νιώθω υποτονική. Τρώω ως επί το πλείστον ψάρια και λαχανικά, αλλά γενικά μου αρέσουν και οι ατασθαλίες”.

4. Δεν στερεί από τον εαυτό της τροφές που αγαπά
Η Meghan είχε πει: “Θα μπορούσα να τρώω τηγανητές πατάτες όλη μέρα. Επίσης, αγαπώ τα ζυμαρικά και αγαπώ τους υδατάνθρακες. Ποιος εξάλλου δεν τους αγαπά;”. Η ηθοποιός διευκρίνισε ωστόσο: “Όταν γυρίζω κάποια ταινία, συνειδητοποιώ ότι πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου. Προσπαθώ να ακολουθώ ένα vegan διαιτολόγιο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και έπειτα να κάνω κάποιες ατασθαλίες τα Σαββατοκύριακα.”

Αυτή είναι μια ιδέα που η ηθοποιός ακολουθούσε πάντα. “Τα Σαββατοκύριακα δεν στερούμε τίποτα. Νομίζω ότι εάν στερήσετε στον εαυτό σας κάτι, μετά θα το αναζητάτε ακόμα περισσότερο. Εγώ με αυτήν την τακτική διατηρώ την ισορροπία στη διατροφή μου”.

5. Έχει κίνητρο
Η ίδια είχε πει πως αν βρεις το σωστό κίνητρο να πας γυμναστήριο ή να προσέχεις τη διατροφή σου, έχεις κερδίσει τη μίση μάχη. Τι έχει η ίδια σαν κίνητρο όμως; “Η υγεία μου, η ψυχική μου κατάσταση, η αίσθηση που έχω μετά από μια προπόνηση. Όλα αυτά τα πράγματα με ωθούν να πάω στο γυμναστήριο και είναι κίνητρο για εμένα”.

6. Χαλαρώνει όταν το έχει ανάγκη
Μπορεί να δουλεύει σκληρά, αλλά η Meghan θυμάται επίσης ότι είναι σημαντικό να χαλαρώνει. “Δίνω στον εαυτό μου την πολυτέλεια των διακοπών. Είμαι πολύ απασχολημένη, αλλά πάντα παίρνω το χρόνο μου για να αποσυμπιεστώ, να παρακολουθώ χωρίς νόημα την τηλεόραση, να χαλαρώσω με τα σκυλιά μου και να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί”.

7. Η πηγή ενέργειάς της
“Νομίζω ότι πίνοντας καφέ ή κάτι τέτοιο, καταλήγεις να βλάπτεις τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι μια καλή φυσική πηγή ενέργειας είναι ένα πράσινο smoothie. Σου δίνει τη δύναμη να αντεπεξέλθεις στην ημέρα, χωρίς να λαμβάνεις μεγάλες δόσεις καφεΐνης”.

8. Μαγειρεύει στο σπίτι
“Μου αρέσει να μαγειρεύω. Κάθε μέρα μαγειρεύω κάτι. Έστω και μια σάλτσα πέστο που ξέρω ότι μπορώ να την αποθηκεύσω στο ψυγείο και να τη συνδυάζω με τα πιάτα μου μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Είναι σίγουρα μια πιο γευστική και υγιεινή επιλογή από το να την αγοράσω έτοιμη”.

And More