Οι ατασθαλίες των σταρ: Τα όχι και τόσο διαιτητικά φαγητά που απολαμβάνουν τις “ελεύθερες μέρες”

Όχι αγαπητή μου αναγνώστρια! Δεν είμαστε οι μοναδικές σε αυτόν τον κόσμο που ακολουθούμε πιστά μια συγκεκριμένη διατροφή και νιώθουμε τύψεις όταν μια ή δύο φορές την εβδομάδα απολαμβάνουμε ό,τι ζητήσει ο ουρανίσκος μας… ή το στομάχι μας. Το ίδιο κάνουν και οι μεγαλύτερες σταρ του εξωτερικού. Με ή χωρίς τύψεις! Γιατί η ζωή θέλει απόλαυση και μια ισορροπημένη διατροφή κάποια στιγμή θα “χαλάσει” αν δεν επιβραβεύσουμε τον εαυτό μας με μια μικρή ή μεγάλη λιχουδιά.

Για να μην νιώθεις μόνη λοιπόν, έψαξα και βρήκα τι τρώει η κάθε διάσημη εκείνες τις “ελεύθερες μέρες”. Και να είσαι σίγουρη πως δεν περιλαμβάνουν σαλάτες, ψητό κοτόπουλο, σούπες και φρούτα. Η κάθε μια έχει τις δικές της αδυναμίες και συγκεκριμένα θερμιδοφόρα φαγητά που δεν μπορεί να αντισταθεί. Σαν εμάς δηλαδή…

Μετακινήσου προς τα κάτω και δες τις ατασθαλίες των πιο fit celebrities…

Gisele Bundchen
Μπορεί η Gisele να είναι αρκετά αυστηρή με τις διατροφικές συνήθειες που ακολουθεί η ίδια και η οικογένειά της, παρόλα αυτά η δίαιτά της της επιτρέπει ένα μικρό “διάλειμμα” μια φορά την εβδομάδα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, συνήθως στις cheat days επιλέγει να απολαύσει ένα ντόνατ ή ένα παγωτό χωρίς τύψεις, αφού γνωρίζει ότι θα “σώσει” τις extra θερμίδες τρώγοντας φρούτα και λαχανικά για την υπόλοιπη μέρα.

Emily Ratajkowski
Όπως σου είχα αναφέρει μια εβδομάδα πριν όταν σου αποκάλυψα τα fitness μυστικά της Emily Ratajkowski, το μοντέλο δεν μπορεί εύκολα να αντισταθεί στις γλυκές λιχουδιές. Ναι, αυτό είχε πει. Μόνο που η Emily έχει μια cheat day… κάθε μέρα, αφού για πρωινό επιλέγει πάντα ένα σφολιατοειδές κέικ που ονομάζεται kouign-amann. Γνωρίζει βέβαια πως μέχρι το τέλος της ημέρας θα τις έχει κάψει αυτές τις θερμίδες.

Kendall Jenner
Η ίδια έχει δηλώσει πως διαφωνεί με τις αυστηρές δίαιτες που ακολουθούν τα μοντέλα. Τέτοιου είδους στερητικές διατροφές δεν ταιριάζουν καθόλου στο lifestyle της αλλά ούτε… και στο σώμα της. Σε γενικές γραμμές ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά δεν ξεχνάει μια-δυο φορές την εβδομάδα να απολαύσει την αγαπημένη της πίτσα ή burger.

Sofia Vergara
Η ίδια είχε πει στο παρελθόν πως έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό της να μην νιώθει τύψεις όταν απολαμβάνει κάτι με πολλές θερμίδες. Έχει μεγάλη αδυναμία στα γλυκά και ειδικά στα cupacakes και στις τούρτες, μόνο που είναι λίγο προσεκτική με την ποσότητα.

Chrissy Teigen
Η Chrissy έχει αδυναμία στο φαγητό και το έχει δηλώσει αρκετές φορές. Η ίδια έχει γράψει αρκετά βιβλία με συνταγές, light και μη, και ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει να τρώει από σαλάτες, μέχρι burger και πίτσες. Τι περιλαμβάνει όμως η αγαπημένη της cheat day; Το πιο νόστιμο πιάτο το φτιάχνει ο άντρας της, John Legend, το οποίο είναι ένα μεγάλο σάντουιτς με τυρί τσένταρ και λουκάνικο τηγανισμένο σε βούτυρο. Επίσης, έχει μεγάλη αδυναμία στα λαζάνια και τις κοτομπουκιές.

Rosie Huntington-Whiteley
Η Rosie είχε πει στο παρελθόν: “Δεν μου αρέσει να λέω αυτές τις μέρες cheat days. Είναι απλά οι μέρες που απολαμβάνεις τη ζωή. Έτσι το εκλαμβάνω! Εκείνες τις μέρες δεν μετράω θερμίδες και λιπαρά και απολαμβάνω ότι θέλω. Πρώτο στις επιλογές μου είναι το burger”.

Gwyneth Paltrow
Όπως έχει δηλώσει η Gwyneth, γενικά προσπαθεί να μην καταναλώνει επεξεργασμένα τρόφιμα με πολλά λιπαρά. Σίγουρα όμως μια φορά την εβδομάδα θα επιβραβεύσει τον εαυτό της με τηγανιτές πατάτες, τυρί και μερικά martini!

Bella Hadid
Η Bella είναι ένα ακόμα μοντέλο που διαφωνεί με τις στερητικές δίαιτες. Παρόλα αυτά, για τις ανάγκες του show της Victoria’s Secret έπρεπε να καταπιέσει λίγο την επιθυμία της για θερμιδοφόρα φαγητά και να αρκεστεί στις υγιεινές σαλάτες. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, όταν τελείωσε το show, το πρώτο πράγμα που ήθελε να φάει είναι ζυμαρικά και βάφλες.

Gigi Hadid
Η Gigi δήλωσε: “Ξέρετε ποιο είναι το προσωπικό μου μότο; Φάε υγιεινά για να διατηρείσαι σε φόρμα και κατανάλωσε ένα burger για να καταφέρεις να μείνεις συντονισμένη στην υγιεινή διατροφή τις υπόλοιπες μέρες. Φυσικά η cheat day μου περιλαμβάνει burger”.

Stella Maxwell
Το μοντέλο της Victoria’s Secret δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη: “Λατρεύω τα burgers με μανιτάρια και τα κρουασάν. Η μεγάλη μου αδυναμία όμως είναι η σοκολάτα. Ένας θαυμαστής μου μου έδωσε πρόσφατα ένα κουτί με σοκολατάκια. Δεν κατάφερα να φάω μόνο ένα και υπέκυψα σε ολόκληρο το κουτί. Ναι αυτό μπορεί να θεωρηθεί cheat day για μένα”.

And More