Πεζοπορία: Ποιες καλλίγραμμες σταρ το επιλέγουν και ποια τα οφέλη

Ξέρουμε ότι οι περισσότερες σταρ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διατηρούνται σε φόρμα. Πρώτο στη λίστα τους βρίσκεται ξεκάθαρα η γυμναστική με τις περισσότερες να επιλέγουν yoga, pilates, box και αερόβια άσκηση. Όταν όμως ο καιρός ανοίγει και υποδέχονται την Άνοιξη, τότε αποφασίζουν να βγουν έξω από τα γυμναστήρια και τα studios και να απολαύσουν με τους αγαπημένους τους φίλους, trainers ή σκύλους τη φύση κάνοντας πεζοπορία. Και αναρωτιέσαι τώρα εσύ αν γίνεται η πεζοπορία να σου αποφέρει ένα super σώμα. Σου έχω και την απάντηση και τα επιχειρήματα για να σου αποδείξω ότι δεν είναι τυχαίο που οι πιο καλλίγραμμες διάσημες γυμνάζονται με αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο.

Καταρχήν, έχουμε να κάνουμε με μια αερόβια μορφή άσκησης που αυτό σημαίνει ότι όσο οι παλμοί ανεβαίνουν κι εσύ ιδρώνεις, τόσο καίγεται το περιττό λίπος στο σώμα σου, αλλά και θερμίδες. Επειδή βασικό σου “εργαλείο” είναι τα πόδια σου, σίγουρα θα δεις τη διαφορά και τη γράμμωση σταδιακά να έρχεται. Τέλος, λέω να κλείσω με ένα tip! Προτίμησε να βαδίζεις σε ανηφορική πορεία γιατί τότε γυμνάζονται τέλεια οι γλουτοί και μειώνεται το λίπος στα ψωμάκια.

Μετά από αυτήν την εισαγωγή λοιπόν, πάμε να δούμε τις φωτογραφίες που μάζεψα από τα media και το instagram των μεγαλύτερων fans του είδους…

Kate Hudson
Η ηθοποιός είναι fitness freak και σίγουρα δεν μας κάνει εντύπωση με αυτό το σώμα. Εκτός από τις pilates και το cardio πρόγραμμα που ακολουθεί συνήθως, η ίδια όταν η θερμοκρασία αρχίσει να αυξάνεται παίρνει τους αγαπημένους της φίλους και πάνε βόλτα στην εξοχή. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με το γιο της να γυμνάζονται… σχεδόν παρέα, αφού ο μικρός ήταν σε μάρσιπο στην πλάτη της. Extra βάρος, άρα και πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Lea Michele
Μια ακόμα fitness freak που όχι απλά απολαμβάνει να κάνει πεζοπορία, αλλά το κάνει συνδυαστικά και με yoga, από ότι βλέπουμε και στη φωτογραφία. Η ίδια είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό πράγμα από το να “κουράζεσαι” για να δεις μια θέα ή την ομορφιά της φύσης.

Jessica Biel
Η Jessica έχει από τα πιο μυώδη γυναικεία σώματα στο χώρο του Hollywood. Η ίδια είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο που το 2010 κατάφερε να ανέβει στο Κιλιμάντζαρο, την πιο ψηλή κορυφή της Αφρικής. Τις περισσότερες φορές έχει συνοδοιπόρο το σύζυγό της Justin Timperlake.

Julianne Hough
Είναι χορεύτρια, αλλά και ηθοποιός. Η Julianne, που τη χάνεις, που τη βρίσκεις, σε κάποιο hiking spot στο L.A. θα βρίσκεται. Φυσικά έχει και παρέα σε αυτόν τον αγώνα, καθώς τις περισσότερες φορές παίρνει και τα τρία της σκυλιά μαζί. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει πως την εξιτάρει να ανακαλύπτει τις κρυμμένες ομορφιές της φύσης και να βάζει με τον εαυτό της διάφορα στοιχήματα για το που θα φτάσει.

Kendall Jenner
Το διάσημο μοντέλο αγαπάει την πεζοπορία. Εξάλλου είναι κάτι που έμαθε από την οικογένειά της, καθώς οι αδερφές Kardashians και Jenners στον ελεύθερό τους χρόνο πάνε για βόλτες στην εξοχή. Επιπλέον, η Kendall απολαμβάνει αυτού του είδους τη γυμναστική και με τις φίλες της και πιο συγκεκριμένα με τη Gigi Hadid, όπως είχε δηλώσει η ίδια.

Hailey Baldwin
Η Hailey φαίνεται πως ούτε και αυτή αφήνει ανεκμετάλλευτα τα hiking spots του L.A.. Όταν βρίσκει χρόνο και φυσικά η θερμοκρασία το επιτρέπει, ακυρώνει το μάθημα γυμναστικής της και ανεβαίνει στις κορυφές του Hollywood. Στο παρελθόν ο φακός έχει απαθανατίσει την ίδια και τις αδερφές Kardashians, μαζί με την Kendall φυσικά, να κάνουν πεζοπορία.

Reese Witherspoon
Η ηθοποιός είχε υποδυθεί ένα ρόλο στο παρελθόν για τον οποίο αναγκάστηκε να περάσει αρκετές ώρες στα βουνά κάνοντας πεζοπορία. Αυτό ήταν αρκετό για να το εντάξει έπειτα στην καθημερινότητά της και να το απολαμβάνει μαζί με τα παιδιά και τους δυο της σκύλους.

Naomie Harris
Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι για να αδυνατίσει και να είναι σε απόλυτη φόρμα την βραδιά των Oscar, έκανε καθημερινά πεζοπορία. Ήταν ένα διασκεδαστικό είδος γυμναστικής που της επέφερε θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα της, αλλά και την ηρεμούσε ψυχολογικά.

And More