Ποια είναι χειρότερη και ποια η αγαπημένη γυμναστική των Αγγέλων της Victoria’s Secret;

Το show της Victoria’s Secret ολοκληρώθηκε κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε κρυμμένα τα fitness μυστικά των Αγγέλων! Εξάλλου, κάθε Δεκέμβρη για αυτό ζούμε σχεδόν. Ναι εντάξει, αυτόν το μήνα ζούμε και για τα Χριστούγεννα. Τα μοντέλα, που λες, αποκάλυψαν ποια είναι η πιο διασκεδαστική και δική τους αγαπημένη γυμναστική που κάνουν για να διατηρούνται σε φόρμα, καθώς και τις χειρότερες ασκήσεις, αυτές που σιχαίνονται και που με δυσκολία προτιμούν. Κι όμως, σιχαίνονται κι εκείνες κάποια είδη ασκήσεων. Άρα δεν είμαστε οι μοναδικές, ούτε ανήκουμε στην εξαίρεση του κανόνα! Όλα αυτά τα λέω για να ανακουφιστούμε λίγο…

Τέσπα! Στο θέμα μας τώρα. Κλείνω τον πρόλογό μου μου με μερικά quiz. Ποιο είναι το Αγγελάκι που σιχαίνεται κάθε άσκηση και κάθε δραστηριότητα; Ποιες από αυτές τρέχουν μόνο αν της κυνηγήσουν (όπως συνηθίζω να λέω); Πάμε να δούμε τι λένε οι ίδιες…

Bella Hadid
“Η αγαπημένη μου άσκηση είναι το box. Επειδή μου δίνεται η ικανότητα να χτυπάω κάτι, καταφέρνω να αποβάλλω όλη την αρνητική ενέργεια από μέσα μου. Η χειρότερη γυμναστική; Ασκήσεις εδάφους πάνω σε πανάκια”.

Sara Sampaio
“Η αγαπημένη μου γυμναστική; Δυστυχώς δεν έχω καμία γιατί όλες μου φαίνονται αρκετά επίπονες. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ και να την αποφύγω. Σίγουρα βαριέμαι το τρέξιμο από τα πέντε πρώτα λεπτά κιόλας. Τον τελευταίο καιρό κάνω συχνά ασκήσεις πάνω στο κρεβάτι των πιλάτες. Ούτε αυτό μου αρέσει, αλλά πραγματικά τα αποτελέσματα που βλέπω στο σώμα μου είναι θεαματικά”.

Cindy Bruna
“Αυτό που πραγματικά σιχαίνομαι είναι οι ασκήσεις προβολών και τα προγράμματα με τις επιτόπου ασκήσεις και πηδηματάκια. Δυστυχώς όμως τα κάνω κάθε μέρα γιατί πρέπει να διατηρούμαι σε φόρμα. Η άσκηση που αγαπώ είναι το squats. Βλέπω αμέσως διαφορά στα πόδια και στους γλουτούς μου, τα οποία γίνονται πιο σφιχτά”.

Devon Windsor
“Μου αρέσουν πολύ οι πιλάτες γιατί με ηρεμούν και με γυμνάζουν. Δεν μου αρέσει καθόλου το box γιατί πονάνε τα χέρια μου”.

Grace Elizabeth
“Η αγαπημένη μου γυμναστική είναι οι ασκήσεις σανίδας και η χειρότερη το τρέξιμο. Η αερόβια άσκηση είναι πολύ σημαντική, αλλά πιστεύω ότι αρέσει σε πολύ λίγους”.

Romee Strijd
“Η αγαπημένη μου γυμναστική είναι τα βάρη. Μου φαίνεται αρκετά διασκεδαστική γιατί το κάνω λίγο καιρό. Πάντα η νέα άσκηση σου φαίνεται διασκεδαστική. Αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να κάνω είναι το τρέξιμο. Το βαριέμαι αφάνταστα”.

Xiao Wen Ju
“Η αγαπημένη μου γυμναστική είναι το τρέξιμο. Μου αρέσει γιατί “αδειάζει” το μυαλό μου και γυμνάζει κάθε σημείο του σώματος. Η χειρότερη άσκηση; Δεν έχω…”.

And More