Rita Ora: Τι δίαιτα και τι γυμναστική κάνει η σέξι τραγουδίστρια;

Είναι εκκεντρική, ταλαντούχα, όμορφη και πολύ σέξι. Ο λόγος για την Ρίτα Όρα, το νέο αστέρι της pop μουσικής, που με την εκρηκτική της εμφάνιση και τις τολμηρές της επιλογές, κάνει τους πάντες να μιλάνε για εκείνη. Απόδειξη, το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό Lui, στο οποίο πόζαρε με γυμνό το στήθος, και το οποίο σε συνδυασμό με τους καυτούς κοιλιακούς, αναστάτωσαν κόσμο και κοσμάκη! Πώς κατάφερε λοιπόν να αποκτήσει αυτό το σώμα; Τι δίαιτα και τι γυμναστική κάνει;


Ρίτα το καλό κορίτσι!

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως κάνει μια πολύ ήσυχη ζωή χωρίς ξενύχτια και αλκοόλ και ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της και κοιμάται πολύ. “Είναι σαν να είσαι αθλητής… Πρέπει να προσέχεις πολύ το σώμα σου έτσι ώστε να μπορείς να διατηρηθείς” λέει και συνεχίζει πως νιώθει πολύ δυνατή πάνω στη σκηνή και αυτό γιατί δεν πίνει αλκοόλ, δεν κοιμάται αργά, προσέχει τι τρώει και πίνει πολύ νερό.

Η γυμναστική της
Πόσο σημαντικό ρόλο όμως παίζει η άσκηση στη ζωή της; Γυμνάζεται καθημερινά; Τι ασκήσεις κάνει;
Γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή φυσικά -όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του, κάνοντας τρέξιμο και cardio. Αλλά και κάποιες ασκήσεις ειδικές για το σώμα της. “Δεν γυμνάζομαι κάθε μέρα αλλά προσπαθώ να κάνω όσο περισσότερο μπορώ γιατί μου αρέσει το φαγητό και όπως καταλαβαίνεις πρέπει να κρατάω μια ισορροπία” λέει σε συνέντευξή της.

Οι ασκήσεις που κάνει είναι καθίσματα (squats), σανίδα και ασκήσεις με καθίσματα, πηδήματα και τρέξιμο. Hardcore πρόγραμμα η Rita, παρόλο που όπως έχει παραδεχτεί, δεν είναι και τρελή fan της γυμναστικής. Επίσης τώρα τελευταία δηλώνει πως έχει ξεκινήσει το τέννις. Για να δούμε θα καταφέρει να κολλήσει με αυτό το σπορ;!

Η διατροφή που ακολουθεί
Χωρίς να θέλει να φανεί νάρκισσος -έτσι λέει η ίδια- αγαπά το σώμα της και πιστεύει ότι παρόλο που δεν είναι πολύ αδύνατη, έχει ένα πολύ όμορφο σώμα. Για να μην βγαίνει εκτός ελέγχου με το φαγητό, η Ρίτα ακολουθεί τους δικούς της κανόνες στη διατροφή της.
Δεν τρώει ψωμί, ζάχαρη και λάδι ενώ πίνει πολύ νερό και τρώει ψάρια και σπαράγγια. Επίσης δεν βάζει γάλα, ζάχαρη ή μέλι στο τσάι της.

Σιχαίνεται τις δίαιτες
Και όταν θέλει να καθαρίσει τον οργανισμό της, κάνει δύο εβδομάδες αποτοξίνωση, πίνοντας χυμούς detox και τρώγοντας αρκετά γεύματα μέσα στη μέρα, όπως σολομό, σπαράγγια και βραστά αυγά το πρωί. Όταν κάνει δίαιτα λέει πως υποφέρει γιατί πεινάει συνέχεια. Μάλιστα κυκλοφόρησε ένα βίντεο, το οποίο τη δείχνει να τρώει -χωρίς να απολαμβάνει καθόλου- ωμό kale. Μετά από αυτό η σέξι ταργουδίστρια, είπε πως κάνει πολύ αυστηρή δίαιτα για να χάσει κιλά γρήγορα αλλά ότι απεχθάνεται τις δίαιτες και ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει.

Chips από φύκια; WHAT?
Και ένα ακόμα μυστικό της, που μας φαίνεται λίγο περίεργο η αλήθεια είναι, είναι πως λατρεύει τα chips από φύκια και τις καρύδες. Ειδικά τις καρύδες, που επιλέγει να είναι φρέσκιες.


Η Ρίτα είναι λιγάκι υπναρού

Αυτό όμως που δεν διαπραγματεύεται και τη βοηθάει να νιώθει ενεργή και δυνατή, είναι ο ύπνος. Μάλιστα δηλώνει ευγνώμων για τον ύπνο γιατί ηρεμεί και αποβάλλει όλη την κούραση και το άγχος της συναυλίας. Κι όταν ταξιδεύει, παίρνει μαζί της πάντα ένα κερί λεβάντα και ένα μαξιλάρι για …όνειρα γλυκά.

And More