ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΩΝ ΣΤΑΡ: Τι τρώνε το πρωί οι διάσημες;

Ναι, οι διάσημες είναι όμορφες, αδύνατες, λαμπερές! Ξέρεις όμως ποιο είναι ένα από τα μυστικά τους για αυτό το αποτέλεσμα; Μα φυσικά το πρωινό γεύμα που οι περισσότερες από εμάς σαμποτάρουμε και υποτιμούμε. Έλα πες την αλήθεια, πόσες φορές έφυγες βιαστικά από το σπίτι το πρωί χωρίς να έχεις φάει; Πόσες φορές έμεινες νηστική στο γραφείο, πίνοντας απλά έναν καφέ; Οι διάσημες, σου λέει, δεν ξεκινούν ποτέ τη μέρα τους αν δεν έχουν φάει ένα καλό και θρεπτικό πρωινό. Εσύ να τα βλέπεις αυτά που στην προσπάθειά σου να αδυνατίσεις, έκανες skip το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Θέλοντας να κάνω ένα refresh στις γνώσεις σου, θα σου υπενθυμίσω ότι το πρωινό γεύμα είναι η αιτία για να αποκτήσεις ενέργεια και να “ξυπνήσεις” το μεταβολισμό σου από τον μεταμεσονύκτιο ύπνο. Για αυτό κιόλας λένε ότι αν θέλεις να είσαι μια ζωή αδύνατη, δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις το στομάχι σου άδειο τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα οκ μέχρι στιγμής; Πάρε λοιπόν μερικές ιδέες από τα γεύματα των αγαπημένων διασήμων και παραδειγματίσου…

Beyonce

H Beyonce παίρνει πολύ στα σοβαρά το πρωινό γεύμα, το οποίο δεν αποτελεί ποτέ εξαίρεση της ημερήσιας διατροφής της. “Μερικές από τις αγαπημένες μου επιλογές είναι τα scrambled eggs με ασπράδια αυγών, το smoothie – σούπα λαχανικών και τα δημητριακά ολικής με άπαχο γάλα”.

Στη διάρκεια της vegan διατροφής που ακολουθούσε, απολάμβανε το πρωί φυτική κρέμα με σπόρους chia και μούρα ή κινόα ή smoothie με γάλα αμυγδάλου και πράσινα λαχανικά.

Jennifer Lopez

Αν θέλεις ένα πρωινό λίγο πιο light προτίμησε καλύτερα την επιλογή της Jennifer Lopez και το θρεπτικό της smoothie. Η ίδια αποκάλυψε πως το μυστικό είναι να διαλέγεις τα σωστά υλικά που δεν θα σε φορτώσουν με θερμίδες και που θα σε κάνουν να νιώθεις χορτάτη. Η Jlo δεν αφήνει ποτέ εκτός την αγαπημένη της σκόνη πρωτεΐνης με γεύση σοκολάτα, την οποία και δημιούργησε η ίδια με την εταιρία Body Lab. Τι κάνει λοιπόν; Ανακατεύει τη σκόνη με κινόα, νερό και φυλλώδη λαχανικά κι έτσι ξεκινάει δυναμικά την ημέρα της.

Gwyneth Paltrow

Έχει εμμονή με τη διατροφή της και τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Τις πρωινές ώρες απολαμβάνει ποσέ αυγά, αβοκάντο και σπανάκι σε ψωμί του τοστ χωρίς γλουτένη ή ένα smoothie σε μπολ με μπανάνα, goji berries, μούρα acai, σπόρους chia, τριμμένη καρύδα, σε συνδυασμό με γάλα ρυζιού, λάδι καρύδας και γκρανόλα χωρίς γλουτένη.



Victoria Beckham

Πρόσφατα είχε δηλώσει πως το πρωινό της περιλαμβάνει συνήθως φρέσκα φρούτα, ένα φλιτζάνι τσάι με μέντα και ένα φλιτζάνι espresso. Βέβαια, κάποιες φορές “το ρίχνει έξω” τρώγοντας αυγά και αβοκάντο.


Kate Hudson

H super healthy Kate διατηρεί το πρωινό της πλούσιο σε πρωτεΐνες και άπαχο. Για αυτό το λόγο επιλέγει σολομό ή κοτόπουλο με αυγά, χυμό πορτοκαλιού ή γκρέιπφρουτ και ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς γάλα.

Reese Whitherspoon

H Reese μας άνοιξε την όρεξη και τη φαντασία. Γνωστή για τη δημιουργικότητά της στο food decoration, η ηθοποιός δεν σταματάει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ιδιαίτερα πιάτα της.

Πρώτα στις πρωϊνές της επιλογές βρίσκονται τα frittatas βρώμης με φέτες μήλου ή τα pancakes με άπαχο μπέικον, μπανάνα, φράουλα και εσπεριδοειδή.

Δες εδώ την πρωινή ρουτίνα των μοντέλων που τις διατηρεί αδύνατες!

And More