Taylor Swift: Αδύνατη χωρίς να στερείται τίποτα! Ποιο είναι το μυστικό της;

Τις τελευταίες μέρες η Taylor Swift έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα. Όχι τόσο για το ταλέντο της ή τις διατροφικές της επιλογές, αλλά για τους χωρισμούς, τις σχέσεις και γενικά την ερωτική της ζωή. Εμείς επειδή είμαστε κορίτσια του fitness όμως, θα αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη και θα ασχοληθούμε με εκείνα που μας αφορούν και πραγματικά μας κινούν το ενδιαφέρον. Το πλάνο διατροφής δηλαδή που ακολουθεί η νεαρή σταρ για να παραμένει αδύνατη, τα tips που ορκίζεται όταν θέλει να μειώσει τον αριθμό στη ζυγαριά της και όλα τα φαγητά που έχει αδυναμία και δεν μπορεί να αντισταθεί.

Πριν περάσουμε σε όλα αυτά θέλω να σου αναφέρω κάτι. Η Taylor ήταν μια από τις σταρ που έχουν τραγουδήσει στο catwalk της Victoria’s Secret και πραγματικά ήταν από εκείνες τις φορές που δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ποιο είναι το μοντέλο και ποιος ο καλλιτέχνης. Αυτό σημαίνει ότι έχει επενδύσει αρκετά στην εικόνα της και πάντα προσπαθεί να διατηρείται αδύνατη, γυμνασμένη και υγιής. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και εκείνη σαν άνθρωπος τις αδυναμίες της και αγαπημένες θερμιδοφόρες λιχουδιές. Εντάξει, αρκετά σου είπα μέχρι στιγμής. Πάμε τώρα να δούμε όλα όσα δήλωσε εκείνη!

Το πρωινό της
Και εκεί που πιστεύαμε ότι η Taylor επιλέγει για πρωινό βρώμη, φρυγανιές, ξηρούς καρπούς, μέλι (όπως κάνουμε οι περισσότερες δηλαδή), με μια δήλωσή της κατάφερε να καταρρίψει κάθε άποψη που είχαμε στο μυαλό μας. Θέλω να προετοιμαστείς ψυχολογικά για αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω. Η σταρ κάθε πρωί απολαμβάνει pancakes χωρίς ζάχαρη και με τη συνοδεία του μπέικον, παρμεζάνας και τηγανιτού αυγού. Ολοκληρώνει το γεύμα της με ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι για ενέργεια και ενυδάτωση. Το ξέρω ότι σου φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό.

Σωστό πρόγραμμα από Δευτέρα έως Παρασκευή
Εντάξει, αυτό είναι κάτι που κάνουμε σχεδόν όλες! Αυτές τις μέρες λοιπόν αποφεύγει τη ζάχαρη και τα αναψυκτικά και γεμίζει το διατροφικό της πρόγραμμα με σαλάτες, γιαούρτι και σάντουιτς. Όχι αυτό το σάντουιτς που έχεις στο μυαλό σου, αλλά ένα υγιεινό σνακ με κοτόπουλο, λεμόνι και λεβάντα. “Τα σαββατοκύριακα επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαύσει ό,τι επιθυμεί. Πρώτο στη λίστα μου βρίσκεται η πίτσα, το κρασί και τα cookies”. Ίσως αυτή η δήλωση μας ανακούφισε λίγο!

Είναι οπαδός των food blogs
Η Swift διαβάζει πολλές συνταγές μέσα από blog και τις δοκιμάζει ανάλογα την περίσταση. Όταν προσέχει τη διατροφή της ορκίζεται στα ψητά ψάρια με μουστάρδα, ενώ όταν θέλει να απολαύσει κάτι γλυκό πειραματίζεται με διάφορα κέικ. Αυτό το καταφέρνει μπαίνοντας στο αγαπημένο της blog και διαβάζοντας τις θερμίδες και τα λιπαρά κάθε γεύματος.

Μαγειρεύει καλύτερα και από επαγγελματία
Όταν δεν βρίσκεται σε κάποια περιοδεία και έχει ελεύθερο χρόνο, δοκιμάζει συνεχώς νέες συνταγές και φυσικά τις μοιράζεται μαζί μας μέσω instagram. Με αυτό τον τρόπο ελέγχει τις θερμίδες και τρέφεται υγιεινά. Κατά καιρούς υποστηρίζει φανατικά διάφορες τροφές που αδυνατίζουν, όπως οι σπόροι chai που τους έχει εντάξει ακόμα και μέσα σε cookies.

Ορκίζεται στα ψητά φαγητά
Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει, παλιότερα δεν είχε αδυναμία στα ψητά φαγητά. Αυτό φυσικά άλλαξε όταν δοκίμασε μια συγκεκριμένη συνταγή με γλυκοπατάτα στο φούρνο και επικάλυψη με μια τραγανή κρούστα. Πλέον είναι από τα αγαπημένα της φαγητά που την ικανοποιούν γευστικά, της προσφέρουν λίγες θερμίδες και διατηρούν τα κιλά της σε ένα σωστό επίπεδο.


Είναι λάτρης των ροφημάτων

Όσο περίεργο και να σου ακούγεται η Taylor δεν μπορεί να αντισταθεί στα ροφήματα με ζάχαρη ή χωρίς, και στις ιδιαίτερες γεύσεις που συνήθως έχουν. Όπως σου ανέφερα και πιο πάνω, από Δευτέρα έως Παρασκευή επιλέγει να πιει κάτι με υποκατάστατο ζάχαρης, άπαχη σαντιγί και κακάο, ενώ τα σαββατοκύριακα αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο και απολαμβάνει ροφήματα με πολλές θερμίδες, που προφανώς είναι πολύ πιο γευστικά από αυτά που προτιμάει τις καθημερινές, γλυκιά κολοκύθα και μπαχαρικά.

Αφού λοιπόν αναλύσαμε τις πιο σημαντικές διατροφικές επιλογές της Taylor, δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις και τον τρόπο που γυμνάζεται; Δεν θέλω να σε κρατάω άλλο σε αγωνία γι’ αυτό πάμε να δούμε!

Ασκήσεις cardio
Το μυστικό της βρίσκεται κυρίως στις cardio ασκήσεις και ειδικά στο διάδρομο και στο ελλειπτικό. Σχεδόν καθημερινά θα ακολουθήσει αυτές τις ασκήσεις για 60 ολόκληρα λεπτά, όσο κουρασμένη κι αν είναι ή όσο πιεστικό πρόγραμμα κι αν έχει!

Κάνει τα πάντα για να ιδρώσει
Η Taylor δεν σταματάει καμία άσκηση αν δεν έχει ιδρώσει πάρα πολύ. Με αυτόν τον τρόπο αποβάλει το λίπος και τις ανεπιθύμητες τοξίνες από το σώμα της και νιώθει πιο αδύνατη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που είναι από τις λίγες σταρ του Hollywood χωρίς ίχνος λίπους και κυτταρίτιδας.

Στόχος της δεν είναι το αδυνάτισμα
Η νεαρή τραγουδίστρια επικεντρώνεται κυρίως στις cardio ασκήσεις, καθώς στόχος της είναι να έχει περισσότερες αντοχές πάνω στη σκηνή. Αυτού του είδους γυμναστική κάνει το σώμα της πιο δυνατό, επεκτείνει τις αντοχές της και τη βοηθάει ώστε να μην λαχανιάζει καθώς τραγουδάει και χορεύει.

Αποβάλει το άγχος
Η γυμναστική πέρα από τα σωματικά οφέλη που της προσφέρει, την απομακρύνει από το στρες και το άγχος. Αυτό τη βοηθάει να παραμένει ήρεμη κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης καθημερινότητας και την κρατάει μακριά από υπερκαταναλώσεις τροφών και βουλιμικά επεισόδια. Αυτές οι δύο είναι συνηθισμένες συμπεριφορές ατόμων που αγχώνονται πολύ μέσα στην ημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι αν υιοθετήσεις και εσύ όλα αυτά είναι θέμα χρόνου να αποκτήσεις το σώμα που επιθυμείς. Αδύνατο και γυμνασμένο. Η Taylor ακολουθεί μια σωστή διατροφή, που όπως καταλαβαίνουμε όλοι συνδυάζει και με την ανάλογη άσκηση, και που οι περισσότεροι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι προτείνουν.

And More