Taylor Swift: Τι διατροφή και τι γυμναστική κάνει για να αντισταθμίζει τα burger που τρώει;

Ανήκει στις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της με αμέτρητους θαυμαστές ανά τον κόσμο. Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να αναδειχθεί σε μεγάλο ταλέντο και σε αυτό δεν έπαιξε ρόλο μόνο η τραγουδιστική της ικανότητα αλλά και η εντυπωσιακή εμφάνισή της. Γιατί πραγματικά θα μπορούσε με τέτοιο σώμα να κάνει και καριέρα μοντέλου! Τι κάνει για να παραμένει τόσο αδύνατη και γυμνασμένη; Σου αποκαλύπτουμε όλα τα fitness μυστικά της!

Run Taylor run!
Είναι από εκείνες τις γυναίκες με τα καλά γονίδια που όσο κι αν φάνε δεν θα παχύνουν. Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς! Το έχει παραδεχτεί και η ίδια. Ωστόσο αναγνωρίζει πως για να έχεις ένα υγιές σώμα, πρέπει να γυμνάζεσαι. Για να κρατά λοιπόν την ενέργειά της ψηλά, φροντίζει να τρέχει όποτε και όσο μπορεί. Λατρεύει το τρέξιμο γιατί λέει πως έτσι μπορεί να ακούσει μουσική στο iPod της και να περάσει καλά, ιδρώνοντας!

Η γυμναστική που κάνει
Δεν σταματά να γυμνάζεται αν δεν ιδρώσει λέει η νεαρή τραγουδίστρια και αυτό γιατί όσο περισσότερο ιδρώνει, νιώθει να καίει θερμίδες και να αποβάλλει ο οργανισμός της τοξίνες. Βέβαια εκτός από το τρέξιμο, πηγαίνει καθημερινά και γυμναστήριο. Εκεί κάνει διάδρομο, ελλειπτικό και ασκήσεις για τα πόδια (άρα έτσι εξηγούνται αυτά τα σέξι και λεπτά πόδια μοντέλου). Και μερικές φορές έχει και παρέα την καλή της φίλη Karlie Kloss.

Η Τέιλορ έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, ότι δεν γυμνάζεται για να χάσει κιλά αλλά για να έχει ενέργεια και δύναμη. “Δεν γυμνάζομαι για να γίνω πιο αδύνατη. Γυμνάζομαι για να είμαι δυνατή πάνω στη σκηνή” έχει πει, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για μια star να νιώθει άνετα με το σώμα της σε κάθε εμφάνιση.

Η δίαιτά της για τις συναυλίες
Οι συχνές συναυλίες και περιοδείες της δημιουργούν την ανάγκη να τρέφεται σωστά και υγιεινά. Το διάστημα λοιπόν που ετοιμάζεται για ένα show, τρώει πολλές σαλάτες, γιαούρτι και light σάντουιτς. Καταλαβαίνεις πως χρειάζονται κάποιες θυσίες για να είσαι τόσο σέξι on stage.

Μεγάλη της αδυναμία τα burgers!
Όταν όμως ξεκουράζεται, προσπαθεί να ικανοποιεί τον εαυτό της με φαγητά που υπερλατρεύει! Και ποια είναι αυτά; Μπέργκερ, ψητά, γλυκά με κρέμες και παγωτό! “Τα Σαββατοκύριακα συνήθως επιτρέπω στον εαυτό μου να γευτεί όλες του τις αδυναμίες, όπως burger, πατάτες τηγανητές και παγωτό” αποκαλύπτει η ξανθιά μουσικός, λέγοντας πως δεν της αρέσει να θέτει πολλούς κανόνες και όρια στον εαυτό της.

Μαγειρεύει το δικό της φαγητό
Επίσης κάτι που ίσως να μην ήξερες είναι πως η Τέιλορ είναι νοικοκυρά και μαγειρεύει! “Μπορώ να μαγειρέψω τα πάντα. Μου αρέσει να ψήνω κοτόπουλο και να το συνοδεύω με διάφορες light μαρινάδες ή με πράσινα φασόλια, καρότα και μπρόκολο” λέει ενώ μας αποκαλύπτει πως η σπεσιαλιτέ της είναι τα cookies.


Δεν ξεχνά να ενυδατώνεται

Αποφεύγει τα ζαχαρούχα ποτά, όπως τα αναψυκτικά και τον καφέ γιατί όπως λέει τα ποτά με ζάχαρη περιέχουν περισσότερες θερμίδες κι από τα αγαπημένα της μπέργκερς. Αντ’ αυτού πίνει πολύ νερό και μάλιστα 10 ποτήρια την ημέρα. Η ενυδάτωσή της είναι η βασική και καθημερινή της προτεραιότητα!

Κάνει μόνο θετικές σκέψεις
Και τι άλλο κρατάει την όμορφη Taylor πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή; Όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, το να κάνει μόνο θετικές σκέψεις. Η Taylor έχει μοιραστεί με τις fans της, μια φιλοσοφία της: “Το κλειδί για να μην έχεις άγχος και να είσαι πάντα χαρούμενη, είναι να προσφέρεις χαρά τόσο σε σένα όσο και στους άλλους”.

Η ίδια έχει παραδεχτεί πως δεν μπορεί να καταπιέζει τον εαυτό της και ότι αγαπά το φαγητό. Για αυτό και έχει βρει τη λύση στο να αντισταθμίζει τις θερμίδες που παίρνει από τις αγαπημένες της γεύσεις. Και αυτή είναι η καθημερινή γυμναστική! Κράτα λοιπόν τη συμβουλή της σαν φυλαχτό την επόμενη φορά που θα σε πιάσουν ανασφάλειες για το σώμα σου: “Μην περιορίζεις τον εαυτό σου γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι είναι καλό για σένα!”

And More