Τι τρώνε για βραδινό τα διασημότερα μοντέλα; Δες και πάρε ιδέες!

Αυτό που μας απασχολεί περισσότερο στη διατροφή μας είναι κυρίως το βραδινό γεύμα! Έχουμε ακούσει πολλά γύρω από αυτό. Άλλοι λένε ότι πρέπει να είναι ελαφρύ, άλλοι λένε ότι δεν πρέπει καθόλου να τρώμε, άλλοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να το απολαμβάνουμε τουλάχιστον τρεις ώρες πριν πέσουμε για ύπνο. Και αναρωτιέσαι τι είναι πιο αποτελεσματικό και τι να επιλέξεις. Σε αυτήν τη φάση δεν θα σου δώσω εγώ την απάντηση. Εξάλλου μπορείς εύκολα να τη βρεις σε αυτό το θέμα.

Σήμερα, λοιπόν, είπα να ασχοληθούμε με τα βραδινά γεύματα των μοντέλων. Ναι, αυτά που βλέπεις στα catwalks και στις φωτογραφίσεις και είσαι σίγουρη ότι δεν τρώνε τίποτα. Κάνεις λάθος όμως! Οι ίδιες, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, διατηρούν μια ισορροπημένη διατροφή και ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αλλά ελαφρύ βραδινό. Προς τα κάτω θα δεις τι επιλέγει η κάθε μια και ποια είναι τα βασικά υλικά που δεν λείπουν ποτέ από το συγκεκριμένο γεύμα. Δες και πάρε ιδέες…


Miranda Kerr

Η Miranda Kerr ορκίζεται στα μη επεξεργασμένα τρόφιμα και αποφεύγει οτιδήποτε δεν είναι “της εποχής”. Ένα από τα αγαπημένα της βραδινά γεύματα είναι το ψητό κοτόπουλο σερβιρισμένο με λαχανικά και ένα ποτήρι οργανικό κρασί. Και μόνο που χρησιμοποίησε τη λέξη οργανικό στη δήλωσή της το κάνει να φαίνεται αθώο, ακόμα και αν πρόκειται για αλκοόλ. Έτσι δεν είναι;


Stella Maxwell

Σε μια συνέντευξή της, η Maxwell δήλωσε ότι είναι αρκετά “μετριοπαθής” με το φαγητό. Τρώει λίγο από όλα δηλαδή. Διατηρεί το μεσημεριανό και το βραδινό γεύμα σχετικά όμοιο, επιλέγοντας πρωτεΐνη και λαχανικά, όπως ψάρι με σπανάκι.


Josephine Skriver

Η Josephine ακολουθεί την ίδια μετριοπάθεια, όπως και η Stella. Τρώει λίγο από όλα, χωρίς να στερείται τίποτα. Το βραδινό της γεύμα γενικά αποτελείται από πρωτεΐνη, λαχανικά και σιτηρά, όπως το κοτόπουλο, το σπανάκι και το καστανό ρύζι.


Chrissy Teigen

“Είναι αστείο! Κάθε μέρα που ξυπνάω προσπαθώ να τρώω υγιεινά αλλά όταν φτάσει η ώρα του δείπνου πάντα το χαλάω. Δεν μου αρέσουν τα σνακ ούτε το γρήγορο φαγητό. Οπότε όταν φτάνω σπίτι στις 11 το βράδυ νιώθω τόσο στερημένη από φαγητό που καταλήγω να τρώω ένα βαρύ γεύμα. Το αγαπημένο μου πιάτο πάντως είναι ένα το rib-eye. Αν φάω κάτι πολύ ελαφρύ, όπως μια σαλάτα, σηκώνομαι γύρω στις δύο τα ξημερώματα και τρώω γλυκά σαν τρελή”. Έτσι δήλωσε η Chrissy.


Joan Smalls

Η Joan είναι ειλικρινής καθώς δήλωσε ότι δεν είναι fan των λαχανικών, αλλά τρελαίνεται με το latin φαγητό, όπως ρύζι, μαύρα φασόλια και κρέατα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτά τα γεύματα τα τρώει και τις βραδινές ώρες. Πως όμως έχει αυτή τη σιλουέτα; Η ίδια είπε σε συνέντευξή της ότι το “ισορροπεί” με πολλές ώρες γυμναστικής.


Ashley Graham

H Ashley αποκάλυψε ότι το υγιεινό βραδινό της γεύμα απαρτίζεται από σολομό, σαλάτα με ρόκα και γλυκοπατάτα. Το όχι και τόσο υγιεινό βραδινό της περιλαμβάνει burgers και πατάτες τηγανιτές.


Candice Swanepoel

Η Swanepoel έχει μια φιλοσοφία για τα φαγητό που καλό θα ήταν να υιοθετήσουμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας. Η ίδια είχε δηλώσει: “Τρώω ό, τι θέλω, αλλά για μένα πρέπει να είναι υγιεινό. Πάντα σκέφτομαι τι είδους βιταμίνες περιέχει το κάθε φαγητό και τι προσφέρει στο σώμα μου”. Για βραδινό γεύμα προτιμάει το μοσχαρίσιο φιλέτο ή σολομό σερβιρισμένο teriyaki (γιαπωνέζικη σάλτσα βασισμένη στη σάλτσα σόγιας).

And More