Το πρωινό των super models… για να πάρεις ιδέες!

Ζούμε στην εποχή των social media και σίγουρα o λογαριασμός σου στο instagram έχει αρχίσει να δέχεται διάφορες “επιθέσεις” από όλα τα διάσημα μοντέλα που λόγω καιρού βγήκαν στις παραλίες. Και φυσικά δεν βγήκαν στις παραλίες φορώντας ρούχα. Την τιμητική τους ξεκάθαρα έχουν τα μπικίνι. Και όσο εσύ βλέπεις τις αδύνατες -και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας- σιλουέτες τους και την επίπεδη κοιλιά τους, τόσο αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις κι εσύ. Ξεκινάμε με τα βασικά! Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οκ, σημαντικό ρόλο παίζουν τα γονίδια, αλλά η συστηματική γυμναστική και η “καθαρή” διατροφή είναι το απόλυτο όπλο για το αποτέλεσμα που βλέπεις.

Ένα από τα μυστικά τους είναι, που λες, το πρωινό. Σωστοί συνδυασμοί, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και “μετρημένες” θερμίδες, χαρακτηρίζουν το πρώτο γεύμα της ημέρας που τρώνε τα διάσημα μοντέλα. Είσαι περίεργη να μάθεις περισσότερα; Μετακινήσου προς τα κάτω…

Nina Agdal
Το μοντέλο της Victoria’s Secret (και κορίτσι του DiCaprio) έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην ομελέτα και την granola. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα δύο. Για αυτό το λόγο το πρωινό της απαρτίζεται από αυτά τα δύο βασικά γεύματα, τα οποία θεωρούνται ένα σούπερ ισορροπημένο πρωινό για να ξεκινήσει κάποιος τη μέρα του. Η ομελέτα δηλαδή παρέχει στον οργανισμό πρωτεΐνη και η granola φυτικές ίνες. Επιπλέον, προσθέτει μερικά φρούτα για να πάρει τις απαραίτητες βιταμίνες και ποτέ δεν ξεχνάει τον αγαπημένο της καφέ latte.

Σου φαίνονται πολλές οι θερμίδες; Κάνει λάθος! Η ομελέτα περιέχει μόνο ασπράδια αυγών και εκτός από αυτό, το πλούσιο πρωινό της Nina θα μειώσει τα τσιμπολογήματα και την επιθυμία σου για γλυκό.

Chrissy Teigen
Ξέρουμε ότι το μοντέλο του Sports Illustrated έχει αδυναμία στο φαγητό. Εξάλλου δεν το έκρυψε ποτέ. Όπως και να έχει, το πρωινό της Chrissy είναι πολύ γευστικό, θρεπτικό και σίγουρα θα το απολαύσουμε το επόμενο σκ που θα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο.

Η ίδια επιλέγει ένα τηγανιτό αυγό, πουρέ από αβοκάντο, τοματίνια, προσούτο και μια φέτα ψωμί. Θες να μειώσεις τις θερμίδες; Μπορείς άνετα να βράσεις το αυγό ή να το απολαύσεις “ποσέ”.

Miranda Kerr
Σου αρέσουν τα pancakes αλλά τα απολαμβάνεις με τύψεις; Η Miranda έχει μια συνταγή για σένα που θα σε ανακουφίσει! Το νεαρό μοντέλο κάθε πρωί απολαμβάνει τα αγαπημένα της pancakes τα οποία περιέχουν (κράτα σημειώσεις):

  • 1 λιωμένη μπανάνα
  • 1 αυγό
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 2κ. σούπας βρώμη
  • Λίγο λάδι καρύδας

Λιώσε λίγο μέλι σε λίγο νερό, ρίξε το από πάνω και απόλαυσε άφοβα…

Gisele
Το πιο επιτυχημένο μοντέλο παγκοσμίως έχει βρει το μυστικό αδυνατίσματος και αυτό φυσικά κρύβεται στους πράσινους χυμούς. Τα λαχανικά είναι πολύ χαμηλά σε θερμίδες, σούπερ θρεπτικά, λόγω των φυτικών ινών προκαλούν το αίσθημα κορεσμού και φυσικά ενυδατώνουν το σώμα. Δηλαδή ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Εκτός από τη Gisele, εμμονή με αυτόν το χυμό έχει και η κόρη της από ότι φαίνεται.

Adriana Lima
Πραγματικά δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει με τα Brazilian models, αλλά σίγουρα αυτά τα κορίτσια ξέρουν πως να δημιουργούν το ιδανικό light πρωινό, χωρίς να στερούνται τη γεύση. Για παράδειγμα, η Adriana επιλέγει λίγο… από όλα. Σου τονίζω όμως το “λίγο”. Λίγες φέτες γαλοπούλας και τυρί, λίγα φρούτα, ένα χυμό και μερικά σφολιατοειδή είναι αρκετά. Μπορεί να σου φαίνονται υψηλά σε θερμίδες, αλλά πρώτον μιλάμε για μια μικρή ποσότητα (πόσες φορές θα το πω!!!) και δεύτερον αυτές οι θερμίδες σίγουρα θα έχουν “εξαφανιστεί” μέχρι το τέλος της μέρας.

Karolina Kurkova
Το σούπερ model φτιάχνει μόνη της το πρωινό, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν γευστικό συνδυασμό βρώμης και φρούτων. Η ίδια ανακατεύει χυμό ανανά, λεμονιού και πορτοκαλιού με αποξηραμένα κεράσια, κομμάτια μήλου, γαρύφαλλο και κανέλα. Βράζει αυτό το μείγμα με βρώμη και στο τέλος σερβίρει με λίγες σταγόνες κουβερτούρας.

Karlie Kloss
Είναι γνωστό (και φαίνεται) ότι η Karlie Kloss ακολουθεί μια προσεγμένη διατροφή, που κάνει βέβαια πιο ενδιαφέρον με τα πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά που προσθέτει. Η ίδια κάθε πρωί απολαμβάνει ένα γευστικό smoothie με την παρακάτω συνταγή (κράτα σημειώσεις πάλι):

  • 1 ποτήρι γάλα αμυγδάλου
  • 2κ. σούπας σκόνη πρωτεΐνης με γεύση σοκολάτα
  • 1 μπανάνα
  • 1φλ. μούρα

Liu Wen
Η Liu Wen είναι το πρώτο μοντέλο από την Ασία που περπάτησε στο catwalk της Victoria’s Secert. Και αναρωτιέσαι τι μπορεί να τρώει το πρωί και διατηρείται έτσι. Θα σου πω αμέσως. Η Liu κάθε πρωί απολαμβάνει pot stickers (κάτι σαν ραβιόλι φαντάσου) σε συνδυασμό με ρύζι και μαύρο καφέ. Η αλήθεια είναι πως ακολουθεί εντελώς διαφορετική διατροφή από όλες εμάς, αλλά πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσουμε

Κράτα το

And More