ΧΥΜΟΙ vs SMOOTHIES: Ποιον τρόπο αποτοξίνωσης και ποια συνταγή επιλέγουν οι stars;

Αν η αποτοξίνωση υπήρχε σαν μάθημα στο Πανεπιστήμιο, τότε οι stars όχι απλά θα είχαν πάρει πτυχίο, αλλά θα ολοκλήρωναν τις σπουδές τους με άριστα το 10′. Χρησιμοποιώντας τεχνητά ή πιο φυσικά μέσα (φρούτα, λαχανικά ή σε ακραίες περιπτώσεις επεξεργασμένους χυμούς και χάπια), οι διάσημες προσωπικότητες αποσκοπούν στη γρήγορη απώλεια βάρους και αποτοξίνωσης, κυρίως όταν ετοιμάζουν κάποια εμφάνιση σε red carpet, video clips, φωτογραφίσεις. Επειδή εμείς όμως είμαστε κορίτσια που αγαπάμε το σώμα μας και ορκιζόμαστε στο healthy lifestyle, αποφάσισα να εμβαθύνουμε και να συγκρατήσουμε μόνο τις φυσικές μεθόδους αποτοξίνωσης που χρησιμοποιούν και να πάρουμε μερικές ιδέες για γρήγορο detox.

Κάποιες διάσημες λοιπόν επιλέγουν detox χυμούς, ενώ άλλες ορκίζονται στα smoothies. Η προφανής διαφορά είναι ότι τους χυμούς τους φτιάχνεις μέσω αποχυμωτή και μπορείς να τους συνδυάσεις με κάποιο γεύμα, ενώ τα smoothies δημιουργούνται στα λεγόμενα μίξερ, περιέχουν συνήθως γάλα ή γιαούρτι και μπορούν να αντικαταστήσουν το πρωινό ή το βραδινό σου, λόγω των πολλών θρεπτικών συστατικών που περιέχουν.

ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
Μέχρι εδώ όλα καλά! Πριν περάσουμε να δούμε αναλυτικά τι προτιμάει η κάθε celebrity και ποια είναι η συνταγή που ορκίζεται η καθεμία, οφείλω να σε μεταφέρω στην αντίπερα όχθη και να σου πω ότι πολλές διάσημες, όπως η Julianne Moore, η Nicole Richie και η Chrissy Teigen, έχουν δηλώσει κατά αυτών των αποτοξινωτικών μεθόδων, γιατί πολλές φορές συνοδεύονται από τη λεγόμενη αφαγία!


EXTRA INFO!
Σε γενικές γραμμές όμως και αν ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή, μπορείς να πάρεις ιδέες από τις
celebrities και να φτιάξεις το δικό σου χυμό ή smoothie για αποτοξίνωση. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χρησιμοποίησέ τα σαν συμπλήρωμα στη διατροφή σου και όχι σαν μια επιλογή που θα αντικαταστήσει το κυρίως γεύμα σου και θα σε οδηγήσει στη λιμοκτονία!

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες τι επιλέγουν οι διάσημες, καθώς και τις συνταγές!

And More