Jessica Alba! Γιατί κάνει δίαιτα από την ηλικία των 12;

Μπορεί να ανακοίνωσε μόλις χθες πως περιμένει το δεύτερο παιδί της, όμως ακόμη και τώρα παραμένει σε τέλεια φόρμα και εξακολουθεί να γυμνάζεται (Δες φωτο δεξιά: Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει).

Η 29χρονη πρωταγωνίστρια του Hollywοod πάλεψε σκληρά με τα… γονίδιά της για να αποκτήσει την αδύνατη σιλουέτα της. Μάλιστα όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, είναι σε προσεκτική διατροφή από την ηλικία των 12. Όλοι της οι συγγενείς είναι αρκετά υπέρβαροι και εκείνη ήθελε να παραμείνει αδύνατη. Για αυτό ξεκίνησε να μαγειρεύει μόνη της το φαγητό της από τότε που ήταν ακόμη μαθήτρια.


Το πρόγραμμα διατροφής της

Πολλά έχουν ακουστεί για τις διατροφικές της συνήθειες. Φήμες την ήθελαν μάλιστα να φλερτάρει με την ανορεξία, χάνοντας πάρα πολλά κιλά. Εκείνη το μόνο που είχε να πει είναι πως ξεκίνησε να επιλέγει προσεκτικά τα τρόφιμα που αγόραζε!

“Προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή στο σώμα μου επήλθε όταν σταμάτησα να τρώω επεξεργασμένες τροφές. Δεν τρώω καθόλου fast food ή κάτι που είναι συσκευασμένο και γεμάτο αλάτι και συντηρητικά. Τρώω όσο περισσότερα βιολογικά και φρέσκα τρόφιμα μπορώ” αναφέρει η γοητευτική Jessica.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως στερείται εκείνες τις λιχουδιές που λατρεύει. “Δεν στερούμαι το τυρί, ούτε κόβω μαχαίρι τους υδατάνθρακες. Απλά τρώω φρέσκα τρόφιμα. Αυτή η αλλάγή στη διατροφή μου έφερε τεράστια διαφορά στο πως φαίνομαι, αλλά και πως νιώθω”!

Όλοι έχουμε αδυναμίες. Η Jessica Alba παραδέχεται πως ο μόνιμος “εχθρός” της είναι το τυρί, στο οποίο και δεν μπορεί να αντισταθεί. Βέβαια σήμερα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, ενδίδοντας κατά καιρούς στις λιγούρες της!

Το πρόγραμμα γυμναστικής της
Η Jessica Alba λατρεύει την γυμναστική και την έχει εντάξει στο καθημερινό της πρόγραμμα. Όταν μάλιστα την ρώτησαν πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές σκηνές των ταινιών δράσης όπου και πρωταγωνιστεί (Fantastic 4, Sin City) απάντησε: “Γυμνάζομαι ούτως ή αλλιώς γιατί είναι υγιεινό να ασκείται κανείς! Και οι γυναίκες έχουν πολλά προβλήματα υγείας να καραδοκούν, ειδικά στην οικογένειά μου. Άρα όπως καταλαβαίνεις η γυμναστική ήταν ήδη κομμάτι από τη ζωή μου”.

Στο πλευρό της φυσικά βρίσκεται και η personal trainer Ramona Braganza. Η γυμνάστρια των celebrities – που ανέλαβε την εξάσκηση της Anne Hathaway, Kate Beckinsale, Halle Berry, Jessica Biel, Jennifer L. Hewitt κ.α. – βοήθησε την Jessica να χάσει τα 12 κιλά της πρώτης της εγκυμοσύνης.

Άλλωστε η Ramona Braganza έχει κάνει την “επαναφορά” από την εγκυμοσύνη παιχνιδάκι, με το ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής 321 Baby Bulge Gone. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο χωρίζεται σε 4 φάσεις και υπόσχεται να επιστρέψεις στην λεπτή και αδύνατη γραμμή σου σε 12 εβδομάδες.


Πώς ορίζει η Jessica Alba το σέξι

“Oι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν πως μπορούν να είναι σέξι χωρίς να δείχνουν δέρμα. Όλα είνα θέμα του πως πλασάρεις τον εαυτό σου” αναφέρει χαρακτηριστικά προσπαθώντας να εξηγήσει πως πρώτα και κύρια είναι ηθοποιός. Μάλιστα όπως δηλώνει δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να βάλει κιλά και να “χαλάσει” την εμφάνισή της για κάποιο ρόλο, όπως είχε κάνει η Charlize Theron στην ταινία Monster: “Θα έκανα οτιδήποτε χρειαστεί για να παίξω ένα ρόλο. Δεν μου έχει προταθεί ποτέ κάποιος ρόλος όπου να χρειαστεί να πάρω κιλά, να παρουσιαστώ χωρίς Make Up ή με τα μαλλιά μου σε άθλια κατάσταση.

“Ελπίζω πάντως να μην χρειάζεται σε όλες τις ταινίες να φοράω ελαστικά κορμάκια super hero (Fantastic 4) ή αποκαλυπτικά μαγιό (Into The Blue). Δεν είμαι άτομο που θα επιδίωκε να εμφανίζεται πάντα σέξι ντυμένη για να πουλήσει την ταινία όπου πρωταγωνιστεί” αναφέρει χαρακτηριστικά!

Είναι διάσημες και έχουν όλες το δικό τους Fitness Mυστικό, αλλά και τις αδυναμίες….Κάνε “κλικ” επάνω στν εικόνα για να μάθεις όλα τα Star Secrets!

Christina Aguilera Μαρία Ηλιάκη Αμαρυλλίς

Ναταλία Δραγούμη Πηνελόπη Αναστασοπούλου Megan Fox

And More