Πώς θα αποκτήσεις σώμα μοντέλου; 5 “αγγελάκια” σου αποκαλύπτουν τον τρόπο!

Όποτε βλέπεις τα shows της Victoria Secret, αναρωτιέσαι πως γίνεται όλα τα μοντέλα να έχουν τέτοιο απίστευτο σώμα. Είναι όλες αδύνατες και με κοιλιακούς. Με καλλίγραμμα πόδια χωρίς ίχνος από κυτταρίτιδα και επιδερμίδα αψεγάδιαστη. Μην ξεχνάς ότι είναι μοντέλα και αυτή είναι η δουλειά τους. Όμως για να αποκτήσουν και να διατηρήσουν αυτό το σώμα, κάνουν πολλές προσπάθειες. Προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται πολύ.

Πέντε επιτυχημένοι άγγελοι της Victoria Secret μοιράζονται μαζί σου το πρόγραμμα της διατροφής και της προπόνησής τους. Διάβασε τα μυστικά τους και παραδειγματίσου!


Joan Smalls

Τι γυμναστική κάνει
”Άλλαξα το πρόγραμμα γυμναστικής μου και τώρα κάνω τρία διαφορετικά πράγματα ενώ γυμνάζομαι και μόνη μου” λέει το όμορφο αγγελάκι. Μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε Muay Thai kickboxing και φαίνεται ότι την έχει ενθουσιάσει. ”Είναι τέλειο και δεν το κάνω για να γυμνάσω περισσότερο το σώμα μου αλλά επειδή πραγματικά λατρεύω αυτό το άθλημα. Επίσης θέλω να μάθω το σωστό τρόπο για να χτυπάω” δηλώνει η Joan. Τέλος, προπονείται μία ή δύο ώρες κάθε μέρα με τον personal trainer. Ακόμα και στο σπίτι μόνη της κάνοντας Pilates.

Τι (δεν) τρώει
H Joan παραδέχτηκε δημόσια την εξάρτησή της από τα γλυκά. Και ότι από τότε που έγινε μοντέλο, άρχισε να τα αποφεύγει. ”Έχω κόψει τα γλυκά. Θα μπορούσα να τρώω γλυκό κάθε μέρα” αναφέρει, λέγοντας πως ξεκίνησε να τρώει περισσότερα λαχανικά και φρούτα.

Adriana Lima


Τι γυμναστική κάνει
”Επειδή εμφανίζομαι σε ένα show εσωρούχων, το οποίο μεταδίδεται και σε 180 χώρες παγκοσμίως, πρέπει να είμαι στα καλύτερά μου” δηλώνει το sexy μοντέλο από τη Βραζιλία. ”Η γυμναστική που κάνω, μένει ίδια. Κάνω box εδώ και 10 χρόνια αλλά όχι μόνο για τα shows. Η γυμναστική είναι το πάθος μου” αναφέρει η Adriana Lima.

Τι τρώει
Η Adriana προτιμά λαχανικά ψητά και κρέας ενώ μέσα στη μέρα πίνει πολύ νερό. Μετά από μια σκληρή προπόνηση, όπως έχει δηλώσει και σε συνέντευξή της, πίνει ένα shake με πολλές πρωτεΐνες.

Elsa Hosk


Τι γυμναστική κάνει
Η Elsa γυμνάζεται πολύ. Πάρα πολύ. Δύο φορές μέσα στη μέρα! ”Κάνω box το πρωί και μπαλέτο το βράδυ γιατί προσπαθώ να συνδυάζω ασκήσεις υψηλής ταχύτητας για το σώμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης” αποκαλύπτει το ξανθό αγγελάκι.

Τι τρώει

”Δεν τα πάω καλά με τις δίαιτες” ομολογεί η ίδια. ”Εάν μου πεις πρέπει να φας αυτό ή εκείνο, εγώ θα κάνω ακριβώς το αντίθετο και για αυτό δεν λέω τίποτα στον εαυτό μου” ενώ προσθέτει ότι αποφεύγει τα συσκευασμένα φαγητά όπως snacks, σοκολάτες, μπισκότα κτλ. Η Elsa θεωρεί πως της αξίζει να φάει καλά επειδή προπονείται πραγματικά σκληρά. Και αυτό κάνει μέχρι στιγμής.

Devon Windsor



Τι γυμναστική κάνει

”Για να παραμείνω σε φόρμα κάνω πολύ Pilates. Είμαι πολύ σφιχτή και λιγότερο ευλύγιστη και έτσι οι Pilates με βοηθούν να τεντώνομαι και να γυμνάζομαι” ισχυρίζεται η Devon. Η ίδια αναφέρει πως βαριέται τις παραδοσιακές ασκήσεις και ότι προτιμά να τις συνδυάζει. Τελευταία κάνει shadow boxing (ένα είδος box που δεν χρειάζεται αντίπαλο) και σχοινάκι.

Τι τρώει
”Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι φαν της δίαιτας. Ο μεταβολισμός μου είναι υψηλός και αγαπώ τα γλυκά και το φαγητό” δηλώνει η ίδια, λέγοντας επίσης πως πολύ συχνά τρώει ό,τι θέλει. ”Γεννήθηκα τόσο αδύνατη και δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω αυστηρή δίαιτα, όπως άλλα κορίτσια” λέει το νεαρό μοντέλο. Η Devon αναφέρει μάλιστα πως επειδή είναι τόσο ψηλή, στην αρχή της καριέρας της, έπρεπε να πάρει βάρος και όχι να χάσει.



Grace Mahary



Τι γυμναστική κάνει

”Ευτυχώς από μικρή αθλούμουν. Και έτσι γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα. Εκτός κι αν προετοιμάζομαι για κάποιο show. Εκεί προπονούμαι 5-6 φορές” λέει το όμορφο αγγελάκι. Και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά της; Kickboxing, Pilates και Yoga. Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, όπως λέει η ίδια. Νιώθει τυχερή που έχει ένα αθλητικό σώμα και δεν χρειάζεται να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια.

Τι τρώει
”Πρέπει να τρώω λίγο παραπάνω για να μπορώ να διατηρώ την ενέργειά μου. Δεν τρώω κρέας, είμαι pescatarian (σαν vegetarian, τρώει λαχανικά αλλά και ψάρι). Και αυτό είναι ένας τρόπος για να μπορείς να διατηρείς ένα υπέροχο σώμα” λέει η ίδια η Grace.

Όπως θα κατάλαβες… το να αποκτήσεις ένα “αγγελικό” σώμα θέλει πραγματικά πολύ κόπο και πολύ (μα πάρα πολύ) γυμναστική! 🙁

And More