Anna dello Russo: Η μόδα είναι η… δίαιτά της! Και η γιόγκα η εμμονή της!

Η κυρία αυτή που βλέπεις -ναι με αυτά τα αδύνατα και μακριά πόδια- είναι 52 ετών και είναι διευθύντρια της Ιαπωνικής Vogue. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η Anna dello Russo είναι η απόλυτη fashionista. Έχει μοναδικό στιλ και κάθε εμφάνισή της απλά μας αφήνει άφωνους. Οι λέξεις “φινέτσα, κομψότητα και εκκεντρικότητα” πάνω της, αποκτούν πραγματικό νόημα. Και πέρα από υπέρτατο fahion icon, είναι και fitness πρότυπο, καθώς αυτό το γυμνασμένο σώμα στα 50, θέλει πολύ προσπάθεια για να το αποκτήσεις! Πώς τα καταφέρνει; Εδώ σου έχουμε όλα τα μυστικά που την κάνουν να διατηρείται σε άψογη φόρμα.


“Αγαπώ το φαγητό, αλλά αγαπώ τη μόδα περισσότερο”

Αν και Ιταλίδα, η Anna δηλώνει πως έχει να αγγίξει ζυμαρικά εδώ και δεκαετίες! “Είμαι Ιταλίδα και αγαπώ το φαγητό, αλλά πιο πολύ αγαπώ τη μόδα!” έχει αναφέρει σε συνέντευξή της, λέγοντας πως μένει μακριά από υδατάνθρακες και από όλα αυτά τα λιπαρά παραδοσιακά ιταλικά πιάτα.

Η διατροφή που ακολουθεί
Περισσότερο με χορτοφαγική διατροφή μοιάζει το πρόγραμμά της, καθώς αποφεύγει τελείως το κρέας και προτιμά περισσότερο τα λαχανικά. Που και που όμως κατ’ εξαίρεση τρώει και λίγο ψαράκι. “Αγαπώ τα κομμένα λαχανικά που τρώω συνήθως σαν σνακ με ένα light dipping. Κάθε λαχανικό και φρούτο είναι το αγαπημένο μου, και ειδικότερα τα κεράσια, ο ανανάς και το καρπούζι” λέει η ιέρεια της μόδας.

Το ιαπωνικό πρωινό

Και τι τρώει για πρωινό; Δεν το λες ό,τι πιο συνηθισμένο μιας και η διευθύντρια του μεγαλύτερου περιοδικού της μόδας, έχει εκλεπτυσμένα γούστα. Η μέρα της λοιπόν ξεκινάει σαν ένα ιαπωνικό πρωινό με σολομό, σούπα miso (παραδοσιακή ιαπωνική συνταγή), αυγά και καφέ. Να φανταστούμε πως κάπως έτσι πάει και η υπόλοιπη μέρα της, γιατί όπως φαίνεται η Anna για να διατηρείται τόσο αδύνατη, μετράει πάρα πολύ τις θερμίδες…

Τα πιάτα έχουν περισσότερο στιλ από φαγητό
Αγαπά τα dinner parties, λέει, όπου μαζεύεται με φίλους στο διαμέρισμά της, αλλά περισσότερο απολαμβάνει το να διακοσμεί το χώρο παρά το να μαγειρεύει. “Διακοσμώ τα τραπέζια με ιδιαίτερα πορσελάνινα πιάτα και σερβίρω φαγητό με έντονα χρώματα. Θεωρώ πως η όψη του φαγητού είναι πιο σημαντική από τη γεύσηλέει η Anna.

Yoga Maniac! H γυμναστική που κάνει
Εντάξει μπορεί να είναι φειδωλή με το φαγητό της, αλλά για να έχει τέτοια πόδια -που θα ζήλευαν και μοντέλα- σίγουρα κάνει και πολύ γυμναστική. Τι ασκήσεις κάνει και έχει αυτό το λεπτό και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας σώμα; Γυμνάζεται πολύ και με έντονο ρυθμό. Κάθε μέρα στις 6 το πρωί, το ξυπνητήρι χτυπάει για να ετοιμαστεί για το μάθημα Ashtanga Yoga (είναι ένα εξελιγμένο είδος της κλασικής yoga) που ξεκινά στις 7. Έχει ψύχωση με τη yoga, όπως ισχυρίζεται. Να φανταστείς πως τα περσινά Χριστούγεννα, ταξίδεψε μέχρι την Ινδία για να παρακολουθήσει μαθήματα yoga που ξεκινούσαν 5 το πρωί!

Και πολύ κολύμπι…
Αφού τελειώσει το μαθηματάκι της και ηρεμήσει πνεύμα και σώμα, πηγαίνει για βούτες! Κολύμβηση σε πισίνα, εννοώ. Κι αν νόμιζες ότι απλά πλατσουρίζει, έκανες λάθος. Η Anna κολυμπάει σαν επαγγελματίας. Τρεις ώρες της παίρνει καθημερινά να τα κάνει όλα αυτά!

Όπως κατάλαβες η κυρία Dello Russo αρκείται και στα λίγα (όσο αφορά στο φαγητό φυσικά). Πολλή γυμναστική, λίγο και ποιοτικό φαγητό και πολύ στιλ! Άλλωστε το πάθος της είναι η μόδα…

And More