Dakota Johnson: Πώς απέκτησε σέξι σώμα η πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Grey;

Ο ρόλος της ως Anastasia Steele στην πολυαναμενόμενη ταινία 50 Shades of Grey, εκτόξευσε τη δημοτικότητά της στα ύψη. Για να μπορέσει όμως να κατακτήσει αυτό το ρόλο και να ανταποκριθεί επάξια σε αυτόν, η Dakota Johnson έκανε και κάποιες θυσίες. Η νεαρή ηθοποιός θυσίασε τον λίγο ”ακατάστατο” τρόπο ζωής που ακολουθούσε πριν την ταινία και υιοθέτησε ένα πιο υγιεινό lifestyle που συνδυάζει σωστή διατροφή και πολλή γυμναστική. Η ίδια αποκάλυψε τις ασκήσεις και το πρόγραμμα διατροφής που την έκαναν να αποκτήσει ένα τόσο sexy σώμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο λόγος που την οδήγησε να γυμναστεί για την ταινία
Η Dakota αποκάλυψε πως ήθελε το σώμα της στις γυμνές σκηνές να φαίνεται τέλειο. Και για αυτό ξεκίνησε εντατικά γυμναστική. ”Προφανώς και ήθελα να δείχνω υπέροχη γυμνή. Τώρα καταλαβαίνω τους ανθρώπους που γυμνάζονται σκληρά. Είναι ένας τρόπος για να νιώσεις τέλεια μετά” δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της.

Οι καυτές και σκληρές σκηνές της ταινίας απαιτούσαν extra αντοχή…
Η 25χρονη ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει κάποιες ασκήσεις για να τονώσει και να δυναμώσει το σώμα της και τους μυς της. Όπως λέει και η ίδια, κάποιες σκηνές απαιτούσαν μεγάλη αντοχή και δύναμη που μόνο ένα αθλητικό σώμα θα μπορούσε να φέρει εις πέρας. Επίσης, η Dakota ήθελε να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην περσόνα που υποδύεται και το σώμα της να μοιάζει με το νεαρό σώμα ενός κοριτσιού του κολεγίου.

Τρέξιμο, Pilates και γυμναστική παρέα με τον Jamie Dornan
Η κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson, επέλεξε το τρέξιμο και τις Pilates για να γυμνάσει ολόκληρο το σώμα της. Με τον συμπρωταγωνιστή της, Jamie Dornan, γυμνάζονταν μαζί καθημερινώς με τον ίδιο personal trainer και ακολουθούσαν το ίδιο πρόγραμμα διατροφής.

Dakota: Η υπάκουη και πειθαρχημένη μαθήτρια
Η όμορφη star πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο μάθημα Pilates από μία ώρα γιατί εκτός από την ενδυνάμωση που της προσφέρει, τη βοηθάει και στο stress που αντιμετωπίζει πολύ συχνά. Όπως αποκαλύπτει η γυμνάστριά της η Dakota είναι πολύ συνεπής και συνεργάσιμη. Κάνει όλες τις ασκήσεις χωρίς να παραπονιέται και προσπαθεί να δίνει το ανώτερο των δυνατοτήτων της. Οι ασκήσεις με λάστιχα για τα πόδια φαίνεται πως είναι οι αγαπημένες της.

Goodbye junk food!
Ενώ γυριζόταν η ταινία, η μελαχρινή ηθοποιός έκανε και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα διατροφής της. Έκοψε τελείως το junk food και τα snack, όπως σοκολάτες, πατατάκια και μπισκότα, στα οποία όπως παραδέχτηκε και η ίδια, έτρεφε μεγάλη συμπάθεια.

Λάτρης του φυσικού χυμού
Αντικατέστησε λοιπόν όλα αυτά με φρέσκους παγωμένους χυμούς από φρούτα και λαχανικά. Ο ένας αγαπημένος της είναι με μήλο, λεμόνι και τζίντζερ και ο άλλος με πορτοκάλι και αγγούρι. Οι φυσικοί χυμοί, όπως λέει, την κάνουν να νιώθει αναζωογονημένη όλη την ημέρα ενώ βοηθούν τον οργανισμό της να αποτοξινωθεί.

Το 50 Shades of Grey τη δίδαξε πολλά
Σύμφωνα με την ίδια, η ταινία τη βοήθησε να αναθεωρήσει για τον τρόπο ζωής που ακολουθούσε πριν ερμηνεύσει την Anastasia. Ήταν ένα κορίτσι που δεν πρόσεχε και τόσο τη διατροφή του αλλά ούτε ιδιαίτερα και το σώμα του. Γυμναζόταν σπάνια και δεν μπορούσε να πειθαρχήσει εύκολα.

Η εμφάνιση που προκάλεσε…

Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν γιατί το σώμα της πλέον είναι πραγματικά πολύ sexy. Θα είδες σίγουρα και την τελευταία της εμφάνιση με το λευκό φόρεμα και το προκλητικό ντεκολτέ. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο πολύ ήθελε και προσπάθησε για να αποκτήσει αυτή την τέλεια γραμμή.

And More