Θέλεις σώμα μοντέλου; Κάνε ό,τι κάνει και η Georgia May Jagger…

Ανήκει στη νέα γενιά του modeling μαζί με τις φίλες της Suki Waterhouse και Cara Delevigne, με τις οποίες φωτογραφήθηκε επίσης για το νέο τεύχος Απριλίου της Vogue. Η κόρη του Mick Jagger και της Jerry Hall γεννήθηκε με σκοπό να γίνει μοντέλο! Και τα καταφέρνει μια χαρά μέχρι στιγμής.

Η διάδοχος της Brigitte Bardot δεν ανήκει στην κατηγορία με τα μοντέλα που ιδρώνουν όλη μέρα στο γυμναστήριο ούτε περιορίζει τον εαυτό της στο φαγητό. Έχει βρει όμως άλλους τρόπους να διατηρεί μια τέλεια σιλουέτα και θα καταλάβεις παρακάτω τι εννοώ. Γιατί εδώ σου έχουμε αναλυτικά τι τρώει και τι γυμναστική κάνει!


Σίδηρος και πρωτεΐνη…

Το 22χρονο μοντέλο γνωρίζει πως η διατροφή είναι ένας βασικός παράγοντας για ένα υγιές, δυνατό αλλά και όμορφο σώμα. Για αυτό και τρώει πολλά λαχανικά, φρούτα και τροφές που περιέχουν σίδηρο, πρωτεΐνη και πολλές βιταμίνες. Όπως δήλωσε και η ίδια: ”Προσπαθώ να έχω μια σωστή διατροφή. Μου αρέσει να τρώω κρέας και ψάρι, που έχουν πολλές πρωτεΐνες αλλά και λαχανικά”.

Kale and Rasberries maniac!
To kale είναι ίσως το πιο διάσημο fitness trend αυτήν την εποχή καθώς όλες οι δίαιτες των celebrity το περιλαμβάνουν. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη διατροφή της Georgia. Η ίδια έχει δηλώσει πως για να κρατάει σε ισορροπία τη διατροφή της, τρώει αρκετά λαχανικά και φρούτα, τα οποία είναι πλούσια σε σίδηρο.
Από λαχανικά προτιμά το kale αλλά και τα σκούρα πράσινα, όπως το σπανάκι, το μπρόκολο και τα χόρτα. Επίσης με τα φρούτα έχει μια ιδιαίτερη σχέση καθώς όπως λέει τα αγαπά και περισσότερο από όλα τα rasberries
.


Αγαπά το θαλασσινό νερό από φύκια… What?!

Η Georgia γενικά πίνει αρκετό νερό για να είναι ενυδατωμένη. Το περίεργο εδώ όμως είναι ότι πίνει και θαλασσινό νερό από φύκια (γνωστό ως blue-green algae). Το νερό αυτό, παρόλο που είναι πικρό, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες καθώς αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα και βοηθά στο αδυνάτισμα. Έτσι τονώνει και η νεαρή star την επιδερμίδα της.

Λάτρης του καλού φαγητού
Κάποτε ρωτήθηκε εάν είναι αυστηρή με τη διατροφή της και εκείνη απάντησε: ”Δεν είμαι καθόλου αυστηρή και σίγουρα θα φάω κάτι με αρκετά λιπαρά, όπως bacon -το αγαπώ!” Και εάν πάει σε ένα καλό εστιατόριο δεν θα πάρει σαλάτα αλλά θα ρωτήσει ποιο είναι το καλύτερό τους πιάτο. ”Πάντα ρωτάω ποια είναι η σπεσιαλιτέ τους. Δεν με νοιάζει αν είναι παχυντικό, αλήθεια. Θέλω να απολαμβάνω το φαγητό μου.”
Φαίνεται πως η κόρη του γερόλυκου της rock είναι αρκετά ώριμη και συνειδητοποιημένη όσον αφορά στη διατροφή της. Η ίδια έχει δηλώσει για τον εαυτό της πως δεν ανήκει στα super slim μοντέλα που ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα διατροφής και γυμναστικής και αυτό αποδεικνύεται και από τον τρόπο και τη συχνότητα που γυμνάζεται.

No time for gym!
Η όμορφη star έχει ένα πραγματικά δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Ταξιδεύει συνεχώς και σπάνια έχει ελεύθερο χρόνο. Για αυτό και δεν γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Για να κρατιέται σε φόρμα, κάνει 2 φορές την εβδομάδα από 20 λεπτά ελλειπτικό και γυμνάζεται μια στο τόσο με personal trainer. Το kickboxing επίσης την έχει βοηθήσει αρκετά, καθώς για πολλά χρόνια ήταν ένα από τα αγαπημένα της αθλήματα.


Λατρεύει τις ασκήσεις που της δίνουν ελευθερία

Το μοντέλο με το χαρακτηριστικό κενό στα δόντια έχει μια διαφορετική άποψη για το lifestyle. Δεν είναι καθόλου λάτρης της πόλης. Θα ήθελε να μένει σε κάποια περιοχή κοντά στη θάλασσα γιατί λατρεύει τον ήλιο και το κολύμπι.
”Το καλοκαίρι κολυμπάω πολύ και αυτή είναι η άσκησή μου. Επίσης αγαπώ τα άλογα και την ιππασία. Για αυτό θα ήθελα να μένω κάπου στην Αυστραλία, κοντά στη θάλασσα όπου μπορείς να κάνεις όλα αυτά” έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Προσθέτοντας πως απολαμβάνει περισσότερο να κάνει πράγματα που δεν μοιάζουν με ασκήσεις, όπως ο χορός, το περπάτημα και το πατινάζ.


Θέλει να μοιάσει στη μαμά της

Εάν δεις τη μητέρα της, την Jerry Hall, θα καταλάβεις από που πήρε αυτά τα τυχερά γονίδια. Η Jerry Hall έχει υπάρξει και αυτή στο παρελθόν επιτυχημένο μοντέλο, οπότε η μικρή Georgia είχε τον κατάλληλο άνθρωπο για να τη μυήσει στο χώρο. Όταν τη ρωτούν ποιο είναι το είδωλό της, εκείνη απαντά: ”Η μητέρα μου! Είναι το απόλυτο style icon. Και πολλές φορές κάνω επιδρομή στην ντουλάπα της και της κλέβω ρούχα”.
Η Georgia May Jagger είναι ένα κορίτσι έξυπνο, ταλαντούχο και προσγειωμένο. Ξέρει ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες του σώματός της και δεν επηρεάζεται από το lifestyle με τις εξαντλητικές δίαιτες που ακολουθούν άλλα μοντέλα στην ηλικία της.

And More