Teri Hatcher: Τα fitness μυστικά μιας απεγνωσμένης νοικοκυράς

Μπορεί να κάνει εδώ και 6 χρόνια την “απεγνωσμένη” και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά Desperate Housewives, σε ό, τι όμως έχει να κάνει με τη διατροφή και τη γυμναστική η Teri κάθε άλλο παρά απεγνωσμένη είναι.

Η Teri Hatcher είναι ακόμη και σήμερα στα 46 της χρόνια σε υπέροχη φόρμα. Μάλιστα πριν από ένα χρόνο για να γιορτάσει τα 45 της χρόνια αποφάσισε να πάρει μέρος στο Τρίαθλο και φυσικά να τερματίσει.

“Όταν έκλεισα τα 45 ήμουν σε τέλεια φόρμα. Πήρα μέρος στο Τρίαθλο. Ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενη με το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης και τη φόρμα μου” αναφέρει στο prevention.com. Βέβαια η συνέχεια δεν ήταν και τόσο fit.

Ένα ατύχημα την ανάγκασε να μείνει στο κρεβάτι για αρκετό διάστημα με σπασμένα πλευρά. Ένα ατύχημα που της έχει αφήσει ένα σοβαρό πρόβλημα στον ώμο. Σήμερα είναι και πάλι έτοιμη να επιστρέψει στην γυμναστική. “Έχω σκοπό να συμμετάσχω και στο φετινό Τρίαθλο! Αρκετά έμεινα στο κρεβάτι. Άλλωστε εκτός από τον ώμο μου είμαι ακόμη σε εξαιρετική φόρμα”

Το μυστικά γυμναστικής της
“Να νιώθεις πως πρέπει να πας στο γυμναστήριο σε καθημερινή βάση είναι αστείο. Είναι άδικο να πιέζεις με αυτό τον τρόπο τον εαυτό σου. Τι προσπαθώ να κάνω εγώ; Έχω βρει ένα κυκλικό πρόγραμμα γυμναστικής 10 λεπτών, το οποίο γυμνάζει όλο το σώμα”. Το 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής της περιλαμβάνει:
1. 20 κοιλιακούς
2. 20 καθίσματα
3. 20 άρσεις δικεφάλων για ενδυνάμωση χεριών
4. 20 push ups
Η καθημερινότητα της περιλαμβάνει όμως εκτός από το παραπάνω 10λεπτο πρόγραμμα και μπόλικο ποδήλατο – μάλιστα οι συνεργάτες της από τη σειρά λένε πως πηγαίνει καθημερινά στα γυρίσματα με το ποδήλατό της – τρέξιμο, jogging και καρδιαγγειακές ασκήσεις.

“Πολλές φορές νιώθω να βαριέμαι και έτσι δοκιμάζω συνέχεια νέα είδη γυμναστικής” εξηγεί σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο People. Έτσι λατρεύει να κάνει μαθήματα Pilates, Yoga και το τελευταίο διάστημα και 30 λεπτά τονωτικού Pole Dancing.

Το πρόγραμμα διατροφής της
Η Teri είναι από τις τυχερές… Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν λαχταρά καθόλου το junk food και προτιμά σε κάθε περίπτωση υγιεινά πιάτα πλούσια σε πρωτεΐνες, πολλά φρούτα και λαχανικά.

“Τρώω πολύ υγιεινά και δεν χρειάζεται να κάνω καθόλου δίαιτα. Λατρεύω το φαγητό, αλλά είμαι από εκείνες τις γυναίκες που θα προτιμούσαν να φάνε ένα μπολ με ζυμαρικά από κάποιο γλυκό!” αναφέρει χαρακτηριστικά. Έτσι θα κάνει που και που και την ατασθαλεία της απολαμβάνοντας λαχταριστή πίτσα με πατατάκια.

Η διατροφή της πάντως φροντίζει να είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες και λιπαρά και φροντίζει να καταναλώνει περισσότερη πρωτεΐνη που θα της δώσει και ενέργεια να κάνει το καθημερινό της πρόγραμμα γυμναστικής. Το καθημερινό της διαιτολόγιο περιλαμβάνει άπαχο στήθος κοτόπουλο, λαχανικά, δημητριακά – και κυρίως βρώμη – αλλά και ψάρι, κατά προτίμηση τόνο.
Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους
Mαρία Μπεκατώρου Παναγιώτα Βλαντή Αντιγόνη Δρακουλάκη

Shakira Rihanna Μαρία Ηλιάκη

And More