Angelina Jolie: “Μια μεγάλη ζουμερή μπριζόλα είναι το μυστικό ομορφιάς μου!”

Όμορφη, εκθαμβωτική, σέξι, εντυπωσιακή, πετυχημένη! Τα επίθετα θαυμασμού μπορούν να συνεχίζουν χωρίς σταματημό μόνο για μία γυναίκα στην showbiz. Η Angelina Jolie είναι πράγματι η απόλυτη female icon των τελευταίων ετών. Τι κάνει όμως για να διατηρείται σε φόρμα;

Ομορφιά από κούνια

Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι από τις τυχερές. Δεν χρειάστηκε ποτέ να προσπαθήσει ιδιαίτερα για να αποκτήσει το καλλίγραμμο αυτό κορμί της.
“Στην πραγματικότητα δεν κάνω γυμναστική. Υπήρξα πάντα αδύνατη αλλά και αγαπούσα να τρέχω, να βρίσκομαι σε συνεχή κίνηση και να βρίσκομαι γενικά σε καλή φυσική κατάσταση. Γι’ αυτό και αγαπώ πολύ να πρωταγωνιστώ σε ταινίες δράσης” αναφέρει η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Γι’ αυτό και δεν διστάζει να δηλώσει πως λατρεύει το κόκκινο κρέας και συχνά πυκνά απολαμβάνει μια μεγάλη ζουμερή μπριζόλα. “Συχνά αστειεύομαι πως μια μεγάλη ζουμερή μπριζόλα είναι το μυστικό ομορφιάς μου” αναφέρει η Angelina στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για την ταινία Salt. “Ειλικρινά, μου αρέσει το κόκκινο κρέας. Ήμουν χορτοφάγος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό κόντεψε να με σκοτώσει! Ένιωθα πως δεν έπαιρνα όλα τα θρεπτικά συστατικά που έπρεπε!”

Τα μυστικά διατροφής της
Μπορεί να μην έχει εμμονή με τις δίαιτες, όμως ακολουθεί συχνά συγκεκριμένα προγράμματα διατροφής. Ιδιαίτερα πριν από κάποια απαιτητική ταινία δράσης, για την οποία θα πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτη φόρμα. Μην ξεχνάς πως η δυναμική Angelina λατρεύει να κάνει μόνη της όλες τις σκηνές δράσης στις οποίες πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα για την ταινία Tomb Raider χρειάστηκε να ακολουθήσει ειδική δίαιτα η οποία περιελάμβανε:

– Μύδια στον ατμό
– Μπιφτέκι αχνιστό με ψητά λαχανικά
– Απέφευγε την ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά προϊόντα τα οποία και αντικαθιστούσε με γάλα σόγιας

“Είμαι φανατική των γυναικείων καμπύλων σε μια γυναίκα” αποκαλύπτει η Angelina. “Η ταινία αυτή (Tomb Raider) με έκανε να αισθάνομαι σέξι, δυνατή και πιο υγιής από ποτέ!”

Όμως, η διάσημη ηθοποιός δεν έκανε δίαιτα μόνο για την ταινία Tomb Raider. Καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Salt πέρισυ το καλοκαίρι ακολουθούσε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής πλούσιο σε υδατάνθρακες. Φρόντιζε να μοιράζει το φαγητό της σε 5 μικρά γεύματα την ημέρα.

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της;
Αντίστοιχα με τη διατροφή οι απαιτητικές σκηνές της στις ταινίες δράσης, αποτελούν μοναδική αφορμή για γυμναστική. Ο personal trainer της Gunnar Peterson βρίσκεται πάντα εκεί για να την προετοιμάσει κατάλληλα. “Είναι εκπληκτικό άτομο, όπως είναι εντυπωσιακές και οι επιδόσεις της στην γυμναστική” αναφέρει ο προσωπικός της γυμναστής.
“Δεν κουράζεται ποτέ και είναι έτοιμη για όλα! Μπορείς να της βάλεις ένα απαιτητικό και σκληρό πρόγραμμα με εξαντλητικές επαναλήψεις και να μην εγκαταλείψει ποτέ. Θα εκπλαγείτε αν δείτε πόσο δυνατή μπορεί να είναι μια γυναίκα σαν την Angelina”!
Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Παναγιώτης Πετράκης Shaya Ρέα Τουτουτζή

Άντα Λιβιτσάνου Ναταλία Δραγούμη Μαρία Ηλιάκη

And More