Πώς διατηρεί το σώμα του ένα κουνελάκι του Playboy;

Θα έχεις εντοπίσει ήδη το πως ανοίγει το μάτι του αγαπημένου σου όταν στην οθόνη εμφανίζεται ένα κουνελάκι του Playboy! Το παρατηρείς χαμογελαστό ψάχνοντας να βρεις ένα ψεγάδι στο σώμα του και τελικά ενδίδεις σε σχόλια απαξιωτικά. Μέσα σου όμως, ξέρεις…

Η Kendra Wilkinson είναι η αγαπημένη TV Persona της Αμερικής! Ξεκίνησε ως μία από τις κοπέλες που πλαισίωναν τον Hugh Hefner, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει και να γίνει το αγαπημένο πρόσωπο του E! τηλεοπτικού σταθμού. Πριν από έναν περίπου χρόνο η Kendra έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Και αυτό της άφησε 12 κιλά να αντιμετωπίσει. Τι έκανε για να επιστρέψει στα κιλά της σε μόλις 8 εβδομάδες;

Ολική επαναφορά
Η Kendra ένιωθε πως έχει την ανάγκη να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης. “Προσπαθώ να γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα. Θέλω να αισθάνομαι και πάλι καλά με τον εαυτό μου όταν κάνω σεξ με τον άντρα μου” αναφέρει αστειευόμενη. “Παλιότερα, μου αρκούσαν 2 φορές εξάσκηση την εβδομάδα. Γνωρίζω όμως το σώμα μου και πλέον ξέρω πως πρέπει να επισκέφτομαι το γυμναστήριο περισσότερο”.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της δεν είναι κάθε φορά συγκεκριμένο.
Έχοντας στον πλευρό της τον personal trainer Nicky Holender, μπορεί να έκανε μισή ώρα εξάσκησης τη μια μέρα και την επόμενη να συνέχιζε τη γυμναστική της για μια ολόκληρη ώρα. “Ο στόχος της Kendra ήταν να ρίξει πόντους από την κοιλιά και το στομάχι. Σε ό, τι είχε να κάνει με το βάρος ήθελε να χάσει περίπου 10 κιλά και να τονώσει χέρια, πόδια και γλουτούς” αναφέρει ο προσωπικός της γυμναστής.

Το μυστικό της ήταν πως δούλεψε πάρα πολύ σκληρά και πρόσεχε πολύ τι έτρωγε, όπως επισημαίνει ο personal trainer της. To δύσκολο για την Kendra ήταν να βρει χρόνο μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και οικογένειας για να γυμναστεί. “Ευτυχώς που έχω πίσω μου μια οικογένεια που με στηρίζει. Εκείνη με βοήθησε να ξεκλέψω μια ώρα κάθε μέρα για να κάνω γυμναστική” εξηγεί η 26χρονη Kendra.

Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα διατροφής της
Η Kendra παραδέχεται πως το πρόβλημα δεν ήταν το πόσο έτρωγε, αλλά να αντισταθεί στους διάφορους πειρασμούς που συναντούσε καθημερινά. “Ήμουν πολύ επιρρεπής κάθε φορά που έβλεπα κάτι νόστιμο μπροστά μου. Τώρα όμως καταφέρνω να πάρω μόνο μια μπουκιά από αυτό και να μην το φάω όλο” εξηγεί η Αμερικανίδα παρουσιάστρια.

Παρακάτω θα βρεις τις βασικές διατροφικές τηςσυνήθειες, αλλά και έξυπνα tips για να τα καταφέρεις και εσύ στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά!

Πρωινό
Ένα αναζωογονητικό πρωινό με γιαούρτι και φράουλες ή ροδάκινα, δημητριακά με φρούτα ή ένα απολαυστικό smoothie
Tip: Άσε τη ζυγαριά στην άκρη. Αν θέλεις να δεις την πρόοδό σου μπορείς να την αισθανθείς στα ρούχα σου, αντί στο νούμερο της ζυγαριάς

Έξυπνα σνακ
Φρέσκα λαχανικά με δροσερά ντιπ από άπαχο τυρί ή γιαούρτι ή ακόμη και σαλάτα με βελούδινο χούμους

Free Day!
Η Kendra επέτρεπε στον εαυτό της μια μέρα την εβδομάδα, οπότε και θα μπρούσε να φάει εκείνο που ήθελε. Έτσι, ο αγαπημένος της καφές δεν λείπει από την καθημερινότητά της, καθώς και το κόκκινο κρέας μια φορά την εβδομάδα.

Tip: Πρόσεξε την ποσότητα που βάζεις στο πιάτο σου. Για παράδειγμα μην βάλεις παραπάνω από ένα φλιτζάνι ρύζι ή ζυμαρικά

Επιλέγει καλά λιπαρά: Προκειμένου να λαμβάνει τα θρεπτικά στοιχεία που της ήταν απαραίτητα για τον θηλασμό, επέλεγε ανάλατα αμύγδαλα, καρύδια, ηλιόσπορους, σουσάμι και πασατέμπο.

Το DVD γυμναστικής της
Αφού κατάφερε να επιστρέψει στην σέξι γραμμή της η Kendra Wilkinson αποφάσισε να αποκαλύψει τα μυστικά της σωστής και αποτελεσματικής γυμναστικής σε ένα Fitness DVD. Μαζί με τον personal trainer της δείχνουν σε όλες τις γυναίκες μερικές ασκήσεις για τέλεια επίπεδη κοιλιά και σέξι γλουτούς.

Πάρε μια γεύση από το DVD αυτό και τις ασκήσεις που περιλαμβάνει στο παρακάτω video

And More