Lindsay Lohan: Τι διατροφή και τι γυμναστική κάνει και έχει αποκτήσει ξανά σέξι σώμα;

Δεν την λες και από τα πιο καλά παιδιά του Χόλυγουντ, μιας και έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα με την άστατη ζωή της. Φαίνεται όμως πως η Lindsay έχει γυρίσει σελίδα και προσπαθεί να επανέλθει δριμύτερη. Αυτό δείχνει τουλάχιστον και η εμφάνισή της στη Μύκονο, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες για διακοπές. Είδαμε λοιπόν μια ανανεωμένη Lindsay με ένα αδύνατο και γυμνασμένο σώμα, το οποίο όπως μάθαμε, έχει αποκτήσει έπειτα από σκληρή προπόνηση όλο αυτόν τον χρόνο. Ποιες ασκήσεις γυμναστικής αλλά και ποια διατροφή ήταν αυτή που τη βοήθησαν να “χτίσει” αυτό το σώμα; Σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες εδώ!

Φωτογραφίες από τη Μύκονο!


Δεν ξεχνάει ποτέ το ζέσταμά της

Με τη βοήθεια του personal trainer της, γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα. Ξεκινάει πάντα τις ασκήσεις της το πρωί, γύρω στις 8, με ένα 10λεπτο ζέσταμα που είτε είναι γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο. Της αρέσουν οι ασκήσεις στις οποίες χρησιμοποιεί μπάλα γιατί λέει πως έτσι γυμνάζει καλύτερα το σώμα.

Τρελαίνεται για θαλάσσια σπορ!
Οι ασκήσεις επικεντρώνονται στα χέρια, την κοιλιά αλλά και τους γλουτούς. Συνήθως αυτές οι ασκήσεις είναι σύντομες για αυτό η Lindsay κάνει αρκετές επαναλήψεις. Επίσης δοκιμάζει κι άλλα αθλήματα, όπως μποξ (έχει γίνει fitness trend το μποξ από τις περισσότερες σταρ πια), θαλάσσια σπορ, όπως surf και jet ski. Θα είδες φαντάζομαι και τις φωτογραφίες από τη Μύκονο. Η Lindsay περνάει όλη τη μέρα της σχεδόν στην παραλία. Μουλιάζει μέσα στο νερό!

Φωτογραφίες από τη Μύκονο!

Διατάσεις για να χαλαρώσει
Επίσης κάνει αρκετό διάδρομο και ελλειπτικό για να καίει θερμίδες και λίπος. Και στο τέλος πάντα κάνει 20 λεπτά αργό τρέξιμο και διατάσεις για να χαλαρώσει το σώμα της και να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς και ενοχλήσεις.

Η διατροφή που ακολουθεί
Δεν είναι μυστικό πως η 29χρονη σταρ είχε εθισμό παλιότερα από ναρκωτικές ουσίες. Το αλκοόλ σε συνδυασμό με τα ναρκωτικά, κατέστρεψαν και έφθειραν το σώμα της Lindsay. Για αυτό και εκείνη αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια ιατρών και ειδικών, οι οποίοι έφτιαξαν ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο, ισχυρό για να την βοηθήσει να επανέλθει. Η δίαιτα αυτή έχει ως στόχο να δυναμώσει τη μυική της μάζα για να αποκτήσει ξανά ένα όμορφο σώμα. Πάντα βέβαια σε συνδυασμό με την γυμναστική.

Κι άλλες σέξι selfie από τη Μύκονο!


Το πρόγραμμά της λοιπόν περιλαμβάνει τα εξής:

Πρωινό: 2-3 ασπράδια αυγού και μία μπανάνα και λαχανικά
Μεσημεριανό: 3 φέτες γαλοπούλα, κοτόπουλο ή χοιρινό με ντομάτες και λάχανο
Σνακ: 1 μήλο ή 2-3 βραστά αυγά
Βραδινό: Φιλέτο σολομού μαγειρεμένο με λίγο λάδι και ένα φλιτζ. λαχανικά
Επιδόρπιο: Μια παγωμένη μπάρα φρούτων

Τι άλλο βοηθάει στη δίαιτά της
Επίσης πίνει αρκετούς φυσικούς χυμούς, με αγαπημένο της αυτόν με πεπόνι cantaloupe, αλλά και αναψυκτικά διαίτης. Η διατροφή αυτή είναι ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες του σώματος της Lindsay, μιας και ο οργανισμός της είχε αποδυναμωθεί πολύ από τις παράνομες ουσίες.

Τώρα όμως δηλώνει αποφασισμένη να τα αλλάξει όλα αυτά, να γίνει και πάλι υγιής και να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Ας ελπίσουμε πως θα κρατήσει το λόγο της!

And More