Τα fitness μυστικά της Penelope Cruz! Πώς διατηρεί αυτό το σώμα;

Η λατίνα σταρ αποτελεί την φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον κόσμο. Κι αν νομίζεις πως είναι απλά το ισπανικό DNA που την ευνοεί στο να διατηρεί τη σιλουέτα σου κάνεις λάθος. H Penelope Cruz ψησίστηκε η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό esquire και εμείς έχουμε τα fitness μυστικά της…

Άλλωστε η γλυκιά Ισπανίδα ηθοποιός χρειάστηκε να πάρει 9 κιλά για τις ανάγκες του musical Nine πριν από έναν χρόνο. Δεν δυσκολεύτηκε φυσικά καθόλου να επιστρέψει στη σιλουέτα της χωρίς ιδιαίτερες δίαιτες. Η Penelope έχει μπει στο πρόγραμμα της μπαλαρίνας από την παιδική της ηλικία, κάτι που τη βοήθησε να επιστρέψει στα κιλά της πολύ γρήγορα.

Penelope Cruz! O μαύρος κύκνος…
Βρέθηκε για 9 χρόνια στη σχολή μπαλέτου του Εθνικού Κέντρου Χορού της Ισπανίας. Όπως είναι λογικό αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για να έχει ένα δυνατό και σέξι σώμα. Κάτι που θα αξιοποιούσε σε διάφορους απαιτητικούς ρόλους στο Hollywood.

Μια μπαλαρίνα επι σκηνής εκπέμπει αρμονία και χάρη και η προπόνησή της περιλαμβάνει σκληρή δουλειά, αίμα, δάκρια και ιδρώτα. Η Penelope σταμάτησε την εντατική ενασχόληση με το χορό σε ηλικία 14 ετών, όταν την ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ και την έκανε μούσα του. Ακόμη και σήμερα όμως δεν σταματά να χορεύει, ενώ εκτός από το μπαλέτο λατρεύει και τον Jazz χορό.

Oι διατροφικές τις επιλογές
Η Penelope δεν φαίνεται να έχει εμμονή με τη διατροφή και τις διάφορες δίαιτες. Παρόλα αυτά από το 2000 και μετά η Ισπανίδα ηθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει αυστηρά χορτοφαγική δίαιτα. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που παραμένει σε εξαιρετική φόρμα. Αποφεύγοντας τα λιπαρά που παίρνει κανείς με το κρέας, το καθημερινό της διαιτολόγιο είναι πολύ πιο χαμηλό σε θερμίδες. Επιλέγει πράσινα λαχανικά, καρπούς, δημητριακά και γαλακτοκομικά για το καθημερινό της διαιτολόγιο.

Μαζί με την Fergie των Black Eyed Peas, το έριξαν στο φαγητό πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Nine, αφού για τις ανάγκες του musical έπρεπε να πάρουν 9 κιλά. Η Penelope δεν ανησύχησε λεπτό: “Θα με τρόμαζε περισσότερο να έπρεπε να κάνω το αντίθετο. Δηλαδή να χρειαστεί να χάσω πολλά κιλά και να διακινδυνέψω την υγεία μου” αναφέρει χαρακτηριστικά.

And More