Η Νatalie Portman έχασε 10 κιλά για την καινούρια της ταινία

H Natalie Portman έπρεπε να αλλάξει ριζικά τις διατροφικές της συνήθειες, προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις αρχές του μήνα, όνομάζεται Black Swan και σε αυτή η Natalie υποδύεται μια μπαλαρίνα. Για αυτό και η ήδη μικροσκοπική αμερικανίδα ηθοποιός έπρεπε να χάσει 10 κιλά προκειμένου να αποκτήσει το φιζίκ μιας μπαλαρίνας.
“Δεν ήταν τόσο ότι δεν έτρωγα τίποτα. Πολύ απλά όμως, έπρεπε να τρώω μικρότερες ποσότητες…” εξηγεί η ίδια σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο
People.

Στα… παπούτσια μιας μπαλαρίνας
Τα γυρίσματα της ταινίας διήρκησαν έναν ολόκληρο χρόνο, διάστημα στο οποίο η γνωστή χολιγουντιανή ηθοποιός έμαθε πως είναι να ακολουθείς το πρόγραμμα μιας πραγματικής χορεύτριας. “Δούλευα 5 με 8 ώρες την ημέρα επάνω στο χορό για έναν ολόκληρο χρόνο… Πρόκειται για την καθημερινότητα των χορευτών” αναφέρει η Natalie Portman. “Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, αλλά χωρίς καμία αμφιβολία και πολύ δύσκολη!” Προκειμένου να αδυνατίσει, να ενδυναμώσει το κορμό της και να αποκτήσει σώμα μπαλαρίνας η 29χρονη ηθοποίος έκανε προπόνηση με την Mary Helen Bowers, τη γνωστή μπαλαρίνα από το μπαλέτο της Νέας Υόρκης.

Ο χορός έφερε τον έρωτα
Δίπλα της στην προσπάθεια να χάσει κιλά, αλλά και να είναι πειστική ως μια έμπειρη μπαλαρίνα, βρέθηκε και ο χορογράφος Benjamin Millepied. Η Natalie τον εμπιστεύτηκε απόλυτα. “Γνωρίζει πως να αλλάζει κάθε τι που δεν λειτουργεί σωστά. Κάποιες φορές απλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι, όσο σκληρά και αν προσπαθούσα. Εκείνος θα το έκανε έτσι, ώστε να μπορώ να το κάνω” εξηγεί η νεαρή ηθοποιός. Έτσι οι δυο τους δεν άργησαν να έρθουν πιο κοντά και έκτοτε η Natalie και ο Benjamin είναι ζευγάρι.

To αποτέλεσμα της εντατικής εξάσκησης με τον αγαπημένο της φαίνεται παρακάτω, στο επίσημο βίντεο/ στιγμιότυπο από την ταινία Black Swan



Επιστροφή στις… “κακές συνήθειες”
Μετά από 12 εξαντλητικούς μήνες “στρατιωτικής” ή καλύτερα χορευτικής πειθαρχίας η Natalie το έριξε κυριολεκτικά έξω. Άλλωστε η Αμερικανίδα ηθοποιός λατρεύει την τούρτα παγωτό. Τελειώνοντας τα γυρίσματα, τελείωσε και η αυστηρή δίαιτα. Δεν πέρασε μέρα, αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που να μην έκανε διατροφικές ατασθαλείες.
“Έτρωγα μόνο μακαρόνια, ψωμί και πίτσα. Κάθε μέρα!” αναφέρει, ενώ δηλώνει έντρομη: “Για καιρό ήμουν τρομοκρατημένη και έλεγα από μέσα μου “Κάνε να μην χρειαστούν συμπληρωματικά γυρίσματα για αυτή την ταινία, γιατί ειλικρινά νομίζω δεν θα μπορέσω να χωρέσω και πάλι σε αυτό το κορμάκι”.

Του Λευτέρη Σαββίδη

And More