Η Julia Roberts, η πίτσα και τα fitness μυστικά μιας Hollywood Star

Από την εποχή που την πρωτοείδες στο πλευρό του γοητευτικού Richard Geere μέχρι και σήμερα -20 χρόνια μετά- η Julia Roberts έρχεται να επιβεβαιώσει τον στίχο του τραγουδιού “Σαν να μην πέρασε μια μέρα”! Και φυσικά όλα αυτά τα χρόνια οι φήμες οργιάζουν στο Hollywood για τις δίαιτες που υποτίθεται πως ακολουθεί η πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης.

Πότε με τη 5 Factor Diet και πότε με τη Δίαιτα του Χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, διάφορα δημοσιεύματα θέλησαν να συνδέσουν το “αμετάβλητο” της σιλουέτας της όλα αυτά τα χρόνια με κάποια δίαιτα. Τι λέει όμως η ίδια; Μάθε τα δικά της μυστικά διατροφής και γυμναστικής…

Δίαιτα; Ποια δίαιτα;

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό OK η Julia φαίνεται να διαψεύδει κάθε δημοσίευμα. Δεν ακολούθησε ποτέ συγκεκριμένη δίαιτα. Παρόλα αυτά δεν πιστεύει πως υπάρχει κάποιος λόγος να “πανηγυρίσει” για αυτό…
“Είναι ηλίθιο να θεωρώ προσωπική νίκη για τον εαυτό μου, πως τα σχεδόν 24 χρόνια που βρίσκομαι στη showbiz –πέραν της περιόδου όπου ήμουν έγκυος– δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες αυξομειώσεις στο βάρος μου. Μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά υπήρξα απλά τυχερή που δεν υπέφερα από κάτι τέτοιο” εξηγεί με τρόπο αφοπλιστικό.

Άλλωστε όλη αυτή την αγωνία περί δίαιτας και αιώνιας νιότης η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να την έχει ξεπεράσει για τα καλά. “Είμαι πια αρκετά μεγάλη για να ασχολούμαι με αυτά! Έχει αναπτυχθεί μια φιλοσοφία ζωής τα τελευταία χρόνια η οποία αρέσκεται στο να προσπαθεί να μας διατηρήσει για πάντα νέες. Είναι όμως λυπηρό και παράλληλα βαρετό να συναντάς ανθρώπους που πραγματικά υποφέρουν από την αγωνία να μείνουν για πάντα νέοι” αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό.

Η ίδια σου δίνει τη δική της συμβουλή: “Είναι σημαντικό για όλες μας να χαλαρώσουμε, να κοιτάμε το υγιές παρουσιαστικό στους ανθρώπους και όχι να υποστηρίζουμε αρνητικά πρότυπα για τα κορίτσια και τον τρόπο που θα έπρεπε να φαίνονται στον καθρέφτη”

Η πίτσα και τα παραπάνω κιλά
Κι όμως, μπορεί όπως η ίδια ισχυρίζεται να μην έκανε ποτέ της δίαιτα, στην πρόσφατη ταινία της Eat Pray Love ανακάλυψε μαζί με την ηρωίδα της την απόλαυση του φαγητού. Χωρίς καμιά ενοχή εκμυστηρεύεται πως η ατελείωτη πίτσα για τις ανάγκες της ταινίας, της άφησε 4-5 κιλά περισσότερα φεύγοντας από την Νάπολη της Ιταλίας όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα.

“Όπως θα δείτε και στη σκηνή με την πίτσα, σε ένα τέταρτο είχα φάει 8-10 κομμάτια πίτσα. Ήταν το μόνο που έτρωγα όλη την ημέρα. Φεύγοντας από την Ιταλία με το τέλος των γυρισμάτων είχα πάρει 4-5 κιλά. Θα έπρεπε να αγοράσω μεγαλύτερο νούμερο τζιν για να συνεχίσω το ταξίδι μου στην Ινδία (όπου και συνεχίζονταν τα γυρίσματα)” αναφέρει σε συνέντευξή της.

Ποιο είναι πρόγραμμα γυμναστικής της;
Η προσωπική γυμναστής της διάσημης ηθοποιού, Kathy Kaehler, εξηγεί τι είναι εκείνο που κάνει το σώμα της να διατηρείται σε φόρμα ακόμη και στα 42 της χρόνια. “Θέλει να δείχνει όμορφη και fit στην μεγάλη οθόνη, αλλά κυρίως θέλει να έχει τη δύναμη και την ενέργεια να ασχολείται με τα παιδιά της. Της αρέσει πολύ το κολύμπι και οι ασκήσεις μέσα στο νερό, με τις οποίες μπορεί να αποκτήσει ενδυνάμωση και να παραμένει σε φόρμα” αναφέρει η Kathy Kaehler.

Εκτός όμως από τις ασκήσεις στο νερό, η Julia έχει πάντα στο σπίτι της ένα παλίο, αλλά πάντα κλασικό πρόγραμμα γυμναστικής. Το σπιτικό της DVD γυμναστικής αποκάλυψε η προσωπική της γυμνάστρια Kathy Kahler. Μια σειρά από γυμνάστριες, υπό τις οδηγίες της Kathy Kaehler παρουσιάζουν ένα σετ ασκήσεων με step aerobics, ασκήσεις ενδυνάμωσης, κοιλιακούς, γράμμωση ποδιών κτλ.

Πάρε μια γεύση από το πρόγραμμα αυτό στο video που ακολουθεί. Κι αν το όλο look σου φαίνεται κάπως περίεργο, αυτό είναι πολύ απλά γιατί το πρόγραμμα γυμναστικής που λατρεύει η Julia χρονολογείται από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Pretty Woman και για την ακρίβεια 2 χρόνια μετά το 1992.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Bίκυ Κουλιανού Ελένη Φουρέιρα Gisele

Shakira Παναγιώτα Βλαντή Courteney Cox

And More