Rosamund Pike: Το φαινόμενο γιο-γιο, η εγκυμοσύνη και η γρήγορη απώλεια κιλών

Είδες πόσο εντυπωσιακή έδειχνε στο κόκκινο χαλί με το κόκκινο Givenchy φόρεμα. Θα μπορούσες να φανταστείς ότι αυτή η γυναίκα γέννησε πριν 3 μήνες; Σίγουρα όχι. Η πρωταγωνίστρια του Gone Girl, κάνει τα πάντα για να διατηρεί αυτή την υπέροχη σιλουέτα και αυτά τα καλλίγραμμα και μακριά πόδια που της χάρισε η φύση. Εάν θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της, τα έχουμε όλα εδώ!


Το φαινόμενο γιο-γιο… για τις ανάγκες του ρόλου
Η αλήθεια είναι πως η Rosamund δεν τράβηξε και λίγα για την ταινία του Gone Girl! Η ξανθιά ηθοποιός έπρεπε να πάρει 9 κιλά μέσα σε 2,5 εβδομάδες και να χάσει 6 μέσα σε 10 μέρες! Φαντάζεσαι πόσο επίπονη ήταν αυτή η διαδικασία και για την ίδια αλλά και για το σώμα της.
Φυσικά, χρειάστηκε τη βοήθεια μιας personal trainer, η οποία την καθοδηγούσε στο πως να τραφεί σωστά και για να χάσει αλλά και για να πάρει κιλά. Όλη η προσοχή δόθηκε στο να δυναμώσει τη μυική της μάζα έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να πάρει και να χάσει τα κιλά που απαιτούνταν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.


Η γυμναστική που έκανε
Το πρόγραμμα που ακολούθησε ήταν σκληρό και πολύ απαιτητικό. Περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με βαράκια για τα χέρια, τους ώμους και το στήθος, καθίσματα για τα πόδια και τους γλουτούς και όλα αυτά από 8 σετ το καθένα! Επίσης έκανε box και όπως δήλωσε και η ίδια σε συνέντευξή της προπονούταν σαν πραγματικός boxer.
”Όπως οι boxers που πριν ανέβουν στο ring περνούν μια περίοδο όπου παίρνουν κιλά για να είναι δυνατοί στη μάχη, έτσι και εγώ έπρεπε να πάρω κιλά και μετά να τα χάσω. Ευτυχώς το σώμα μου συνεργάστηκε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό για κάποιον. Νομίζω πως είναι καλύτερο να παίρνεις σταδιακά τα κιλά .”

Η δίαιτα που έκανε για να χάσει τα 6 κιλά σε 10 μέρες
Η λύση στο να χάσει τόσο γρήγορα κιλά ήταν να ακολουθήσει την Paleo diet. Έτρωγε 3 γεύματα την ημέρα με πολλά ωμά λαχανικά και έπινε αλκαλικό νερό.
Κι όμως… τα κατάφερε! Αν σκεφτείς βέβαια ότι το νορμάλ είναι να χάνεις περίπου 4 κιλά σε ένα μήνα μπορείς να καταλάβεις πόσο γυμναστική έριξε ώστε να πετύχει το στόχο της.

Το Gone Girl τη δίδαξε πολλά
Η διαδικασία αυτή που συνηθίζουμε να λέμε γιογιό, τη δίδαξε πολλά. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια, η ταινία τη βοήθησε να υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής που δεν είχε μέχρι πρώτιστα. Γνώρισε μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της, αυτή που αγαπά την σκληρή προπόνηση και τα αποτελέσματα που έχει αυτή πάνω στο σώμα της. Άρχισε λοιπόν να προσέχει περισσότερο τη διατροφή και το σώμα της και αυτό τη βοήθησε στο να χάσει πολύ εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
Η Rosamund όπως ανέφερα και παραπάνω, πριν 3 μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο της. Η ξανθιά ηθοποιός κατάφερε μέσα σε αυτούς τους μήνες να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στη φυσική της κατάσταση. Και η αλήθεια είναι πως προσπάθησε πολύ για να το καταφέρει αυτό τόσο σύντομα.
Σε πρώτη φάση ακολούθησε το πρόγραμμα που έκανε και για τις ανάγκες του Gone Girl. Έπειτα με τη βοήθεια personal trainer άρχισε να γυμνάζεται πιο εντατικά 4-5 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα καθημερινά.

Τι άλλο κάνει και διατηρεί αυτό το κορμί
Η ταλαντούχα ηθοποιός από τη Βρετανία εκτός από όλα αυτά παίζει τένις, κάνει Yoga, κολύμπι και το καλοκαίρι λατρεύει να κάνει surf. Και η διατροφή που ακολουθεί βέβαια είναι ιδιαίτερα υγιεινή. Μέσα στην ημέρα πίνει μεγάλη ποσότητα νερού για να νιώθει ενυδατωμένη και να μην φουσκώνει, πίνει αρκετούς χυμούς φυσικούς και τρώει πολλά λαχανικά. Ωμά κυρίως για να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Επίσης τρώει τροφές με αρκετή πρωτεΐνη και καλά λιπαρά όπως ξηρούς καρπούς, λιπαρά ψάρια και αβοκάντο.

Η τελειομανής Rosamund
Η Rosamund Pike είναι αυστηρή με τον εαυτό της και θέλει να δείχνει πάντα τέλεια. Δεν την ενδιαφέρει να είναι εξωφρενικά αδύνατη. Θέλει όμως το σώμα της να είναι δυνατό, σφριγηλό και να δείχνει άψογο είτε μέσα από τα jeans είτε όταν φοράει το bikini της και πηγαίνει στην παραλία για να κάνει surfing.

Και όπως όλα δείχνουν τα καταφέρνει…

And More