TLife | The female side of life

05.12.2010 | 00:40

Scarlett Johansson: Πώς απέκτησε το σώμα της σούπερ ηρωίδας για το Iron Man 2

Έκανε πολλές γυναίκες να νιώσουν άβολα και χιλιάδες άνδρες να τη βλέπουν στα όνειρά τους, μέσα στη λάτεξ στολή της για τις ανάγκες της ταίνας Iron Man 2. Η μούσα του Woody Allen, Scarlett Johansson δεν ήθελε ποτέ να γίνει το λάθος πρότυπο για άλλες γυναίκες. Με αφορμή δεκάδες δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, με βαρύγδουπους τίτλους για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει 7 κιλά, η Scarlett απάντησε προσωπικά μέσα από το blog της.

Η Scarlett μας δίνει τα μυστικά της
Μετά το τέλος των γυρισμάτων και της προετοιμασίας για το Iron Man η Scarlett αναφέρει πως κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Οι συμβουλές της στις γυναίκες είναι οι εξής: “Η υγιεινή διατροφή και η καλή φόρμα έχει να κάνει με την αφοσίωση, την αποφασιστικότητα, την σταθερότητα και την αυτοσυγκράτηση”.

Διατροφή...
Η νεαρή ηθοποιός έχει δηλώσει δημόσια πως λατρεύει το τυρί και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Τι κάνει όμως για να ισορροπήσει τη διατροφή της; “Κι αν μου αρέσει πολύ το ψημένο τυρί, όπως και κάθε άνθρωπος που έχει κάποιες αδυναμίες, συνδυάζω τέτοιες όχι-και-τόσο υγιεινές τροφές με ισορροπημένη διατροφή”.
Μια διατροφή που περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά και είναι πλούσια σε καθαρές πρωτεΐνες χωρίς πολλά λιπαρά.

Γυμναστική
Μπορεί το πρόγραμμά της για την ταινία να ήταν λίγο πιο απαιτητικό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τώρα που τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, θα παρατήσει τελείως τη γυμναστική. Αν και έχει δηλώσει πως έχει δει τις αίθουσες των γυμναστηρίων μόνο από έξω, θέλει να διατηρήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής για 30 λεπτά τουλάχιστον την ημέρα. “Άρσεις, κοιλιακοί, καθίσματα, περπάτημα, jogging, push ups είναι απλές ασκήσεις που μπορεί να κάνει κανείς χωρίς λαμπερούς personal trainers στο πλευρό του ή εγγραφές στο γυμναστήριο” αναφέρει!

Η απάντησή της στα εξωφρενικά δημοσιεύματα!
“Από την ώρα που αφιέρωσα χρόνο για να αποκτήσω τη φιγούρα μιας super ηρωίδας, έπεσαν στην αντίληψή μου αρκετά άρθρα σχετικά με το βάρος μου. Διάφορα δημοσιεύματα ισχυρίζονταν πως ακολουθούσα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής μαζί με τους συμπρωταγωνιστές μου, κάτω από την καθοδήγηση γυμναστών που δεν γνώρισα ποτέ, τρώγοντας φύτρες και καρπούς των οποίων το όνομα δεν μπορώ καν να προφέρω για να χάσω 7 κιλά” αναφέρει χαρακτηριστικά η γλυκιά πρωταγωνίστρια του Match Point.

“Με θυμώνει η ανευθυνότητα κάποιων μέσων που πουλάνε δημόσια ιδέες για τον τρόπο που πρέπει να είναι η εμφάνισή μας και πως θα το καταφέρουμε” γράφει χαρακτηριστικά. Η Scarlett ήταν πάντα υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και ενός τρόπου ζωής που να μην καταλήγει σε υπερβολές.

Τα ευφάνταστα άρθρα για τη δίαιτα που ακολούθησε, την έκαναν να εξοργιστεί, αφού την έκαναν να μοιάζει με "εξωγήινη" όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει. “Ναι, οι επώνυμοι είναι ακριβώς σαν τους άλλους ανθρώπους. Παλεύουν με τα δικά τους προβλήματα, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα δικά τους εμπόδια και έχουν ενοχλητικές συνήθειες κτλ. Με αυτό ως δεδομένο, θα ήταν ταπεινωτικό να ανακαλύψω πως κάποιο 15χρονο κορίτσι μπορεί να διάβασε τα εν λόγω “άρθρα” και να αποφάσισε να μην φάει τίποτα για κάποιες ημέρες προκειμένου να μοιάσει στην Scarlett Johansson” γράφει χαρακτηριστικά.
Η Scarlett Johansson καταλήγει στο συμπέρασμα πως όσο διαφορετικό και απαιτητικό κι αν είναι το καθημερινό μας πρόγραμμα, όλοι μας μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα πιο υγιές σώμα.
Βαθμολόγησε το

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...