Πώς διατηρείται ένα μοντέλο; Η Σιντορέλα μας αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της…

Είναι η φετινή νικήτρια του Next Top Model και μάλλον αυτό δεν είναι τυχαίο. Μόλις 18 ετών και γνωρίζει καλά τον τρόπο να διατηρεί το σώμα της στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Όπως δηλώνει αφοπλιστικά μπαίνει σε ρούχα size zero, χωρίς να έχει χρειαστεί ποτέ να μπει σε διαδικασία αυστηρής δίαιτας.

Λατρεύει τα γλυκά, τα οποία και ετοιμάζει μόνη της και ξεδίνει με έναν απολαυστικό αγώνα volley. Μάθε κι εσύ όλα τα μυστικά διατροφής ενός μοντέλου…

Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις δίαιτα για να χάσεις κιλά;
Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ δίαιτα. Ο σωματότυπός μου δεν παίρνει εύκολα κιλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρώω τα πάντα. Προσέχω απλά τι τρώω. Τρώω υγιεινά, αλλά και μια φορά την εβδομάδα θα φάω και το γλυκό μου.

Δεν σου έχει τύχει ποτέ να νιώσεις ότι πεινάς;
Αν μου τύχει να πεινάσω, τρώω κανένα κρακεράκι. Ποτέ δεν στερούμαι αυτά που θέλω να φάω. Τα τρώω αλλά σε μικρή ποσότητα.

Αυτή είναι μια τυπική ημέρα του Next Top Model 2, από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ!

Υπήρξε κάποια φορά που να σου ζητήθηκε να χάσεις κιλά για μια πασαρέλα ή φωτογράφηση;
Δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ, γιατί άλλωστε φοράω και το πιο μικρό νούμερο. Οπότε μέχρι στιγμής μπαίνω σε όλα τα ρούχα, άρα δεν υπάρχει και λόγος. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι επειδή είμαι μικρή ακόμα.

Έχεις κάποιο φαγητό στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς;

Ναι, το παστίτσιο. Το οποίο θα το δοκιμάσω ό, τι και να γίνει.

Με τη γυμναστική ασχολείσαι;

Αθλούμαι! Μου αρέσει πολύ να παίζω volley. Έπαιζα πιο μικρή σε ομάδα. Ασχολούμαι από τότε που πήγαινα Α’ γυμνασίου. Μου αρέσει πολύ το volley και σε γήπεδο, αλλά και στην παραλία – beach volley. Πηγαίνω και γυμναστήριο. Πρόσφατα το άρχισα, γιατί δεν το είχα ανάγκη μέχρι τώρα. Το σώμα μου ήταν πάντα μια χαρά. Το έβαλα όμως στη ζωή μου και αισθάνομαι καλύτερα.

Ποιο είναι το πρόγραμμά σου στο γυμναστήριο;
Πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα. Συνήθως κάνω διάδρομο και steps για τα πόδια, έτσι ώστε να δυναμώσουν λιγάκι.

Σου αρέσει η μαγειρική;
Μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρεύω και κυρίως γλυκά. Τα γλυκά είναι πάντα ο πειρασμός μου! Μου αρέσει πειραματίζομαι και φτιάχνω διάφορα γλυκά.

Ποιο γλυκό θα έλεγες πως είναι η σπεσιαλιτέ σου;
Το σουφλέ σοκολάτας. Τώρα τελευταία έμαθα να το φτιάχνω. Και κακώς που το έμαθα, γιατί η αλήθεια είναι πως το φτιάχνω συχνά. Εντάξει βέβαια, δεν θα το αποφύγω ποτέ, αλλά θα δοκιμάσω λίγο χωρίς να σκάσω.

Ποια επώνυμη θαυμάζεις για το καλοσχηματισμένο της σώμα;
Η Τζένη Μπαλατσινού μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι σε μια ηλικία που έχει ένα φοβερό σώμα.

Με λίγα λόγια είσαι fan του skinny σωματότυπου;

Εμένα προσωπικά επειδή είμαι μοντέλο μου αρέσει πάρα πολύ το skinny. Όχι το ανορεξικό, όμως skinny. Μου αρέσει το ωραίο αδύνατο σώμα.

Έχεις δει ποτέ στη δουλειά σου να ζητείται από συναδέλφους να χάσουν υπερβολικά πολλά κιλά;

Έχω δει, ναι. Και δυστυχώς αυτό είναι πάρα πολύ κακό. Να επηρεάζουν τα μοντέλα ότι είναι χοντρά ενώ δεν είναι. Της λένε “πρέπει να χάσεις 2 κιλά” και είναι “κόκκαλο”. Είμαι ενάντια σε αυτό. Ναι εντάξει, τα μοντέλα πρέπει να είναι αδύνατα, γιατί αν δεν ήταν έτσι όλες οι κοπέλες θα μπορούσαν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αλλά μέχρι ενός σημείου, όχι παραπάνω. Να μη φτάνουμε στα άκρα!

Ποιο είναι το μυστικό που θα σύστηνες στις αναγνώστριες του TLIFE για αδύνατο σώμα;
Πολύ νερό και γυμναστική! Και υγιεινό φαγητό. Και αυτό δεν είναι μόνο για να χάσεις κιλά. Είναι για να έχεις μια καλή ζωή και τα επόμενα χρόνια. Αν δηλαδή συνηθίσεις τον οργανισμό σου να τρώει καλά, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Για να έχεις ωραίο δέρμα, ωραίο σώμα και τα πάντα.

Συνέντευξη στο Λευτέρη Σαββίδη

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Bίκυ Κουλιανού Ελένη Φουρέιρα Gisele

Shakira Παναγιώτα Βλαντή Courteney Cox

And More