Taylor Swift! Πώς παραμένει έτσι αδύνατη; Τι τρώει συνήθως; Τι γυμναστική προτιμά;

Το 2014 ήταν μια γεμάτη χρονιά με πολλές επιτυχίες για την Taylor Swift. Το album της “1989” πούλησε 1.2 εκατομμύρια αντίτυπα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του και έγινε πλατινένιο! Πέρα όμως από την επαγγελματική της εξέλιξη, η Taylor κατάφερε να αποκτήσει ένα sexy και σφιχτό κορμί, το οποίο φέτος επέδειξε με υπερηφάνεια σε όλους τους θαυμαστές της παγκοσμίως. Θέλεις να μάθεις λοιπόν ποια είναι τα μυστικά της Taylor; Η ίδια τα αποκαλύπτει!

Καταρχάς η Taylor Swift ανήκει στην τυχερή κατηγορία των γυναικών με τα καλά γονίδια και το αδύνατο σώμα. Έχει ύψος 1.80 και ζυγίζει μόνο 54 κιλά. Έχει μακριά, λεπτά και γυμνασμένα πόδια, είναι πολύ αδύνατη και έχει ένα εκθαμβωτικό πρόσωπο που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με το μακιγιάζ. Το λευκό και αψεγάδιαστο δέρμα είναι και το σήμα κατατεθέν της.


10 μπουκάλια νερό την ημέρα!

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί πως της αρέσει πολύ το φαγητό και δεν μπορεί να περιορίσει τον εαυτό της ούτε να ακολουθήσει κάποια αυστηρή δίαιτα. Η βασική και καθημερινή της προτεραιότητα είναι να πίνει πολύ νερό. «Πίνω περίπου 10 μπουκάλια νερό κάθε μέρα» έχει δηλώσει η ίδια.

Τaylor η καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα
«Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθώ να τρώω υγιεινά όπως πολλές σαλάτες, γιαούρτι και sandwich με κοτόπουλο» αναφέρει, ενώ επίσης απολαμβάνει να μαγειρεύει για τον εαυτό της όταν είναι σπίτι. Και τι μπορεί να περιλαμβάνει η μαγειρική της Taylor; «Μπορώ να μαγειρέψω τα πάντα. Μου αρέσει να ψήνω κοτόπουλο και να το συνοδεύω με διάφορες light μαρινάδες ή με πράσινα φασόλια, καρότα και μπρόκολο» ενώ προσθέτει πως η σπεσιαλιτέ της είναι τα cookies.


Love for Burgers

Αποφεύγει τα ζαχαρούχα ποτά, όπως τα αναψυκτικά και τον καφέ γιατί όπως λέει τα ποτά με ζάχαρη περιέχουν περισσότερες θερμίδες κι από ένα burger. Και μιας και ανέφερα το burger, πρέπει να ξέρεις ότι η Taylor, του έχει μεγάλη αδυναμία! «Τα Σαββατοκύριακα συνήθως επιτρέπω στον εαυτό μου να γευτεί όλες του τις αδυναμίες, όπως burger, πατάτες τηγανητές και παγωτό» αποκαλύπτει η ξανθιά μουσικός, λέγοντας πως δεν της αρέσει να θέτει πολλούς κανόνες και όρια στον εαυτό της.

Μπορεί η Taylor Swift να υποκύπτει συχνά σε πειρασμούς γιατί δεν θέλει να στερείται τις αγαπημένες τις γεύσεις, όμως γυμνάζεται καθημερινά για να διατηρεί αυτό το λεπτό και δυνατό σώμα.


Τρέξιμο με μουσική και πολύ ιδρώτας

Οι ασκήσεις της επικεντρώνονται περισσότερο στα πόδια. Πηγαίνει γυμναστήριο καθημερινά και κάνει διάδρομο ή ελλειπτικό. Πολλές φορές παρέα με την καλή της φίλη και μοντέλο Karlie Kloss. Κάνει ασκήσεις για όλο το σώμα περίπου μια ώρα ασταμάτητα μέχρι να γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα! Ακριβώς αυτό… Η Taylor λατρεύει να ιδρώνει γιατί θεωρεί πως όσο περισσότερο ιδρώνεις τόσο περισσότερες τοξίνες αποβάλλει ο οργανισμός σου. Προτιμά το τρέξιμο από όλες τις άλλες ασκήσεις γιατί έτσι μπορεί να ακούσει μουσική στο iPod της και να περάσει καλά.

Γυμνάσου για να γίνεις πιο δυνατή, όχι πιο αδύνατη!
Η νεαρή τραγουδίστρια και συνθέτης έχει δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, ότι η γυμναστική για αυτήν, δεν είναι απώλεια βάρους. «Δεν γυμνάζομαι για να γίνω πιο αδύνατη. Γυμνάζομαι για να είμαι δυνατή πάνω στη σκηνή» έχει πει, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για μια star να νιώθει άνετα με το σώμα της σε κάθε εμφάνιση.

Η αισιόδοξη Taylor
Και τι άλλο κρατάει την όμορφη Taylor πάντα λαμπερή και εντυπωσιακή; Όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, το να κάνει μόνο θετικές σκέψεις. Η Taylor έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της, μια φιλοσοφία της: «Το κλειδί για να μην έχεις άγχος και να είσαι πάντα ευδιάθετη είναι να κάνεις τον εαυτό σου χαρούμενο μαζί με όλους τους άλλους ταυτόχρονα».

Η κοσμοθεωρία της και η συμβουλή που έχει να σου δώσει είναι απλή: «Μην περιορίζεις τον εαυτό σου γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι είναι καλό για σένα!»

And More