Yogalosophy, sushi, τσιπς αρακά …και σαμπάνια! Κάπως έτσι αδυνατίζει η Victoria Beckham

Ξεκίνησε ως Spice Girl, παντρεύτηκε έναν από τους πιο ποθητούς άντρες της showbiz, έγινε fashion icon και κατάφερε να κάνει επιτυχημένη καριέρα ως σχεδιάστρια ρούχων. Η Victoria Beckham, 40 ετών πλέον και μητέρα 4 παιδιών, παραμένει ακόμα αδύνατη, εντυπωσιακή και λαμπερή. Πώς τα καταφέρνει; Ψάξαμε, μάθαμε και βρήκαμε τα fitness μυστικά της και όπως θα δεις… το να παραμένει τόσο skinny θέλει υπερπροσπάθεια, την οποία και κάνει!!!


Κι όμως η Victoria τρώει!

Όταν βλέπεις τη Beckham σκέφτεσαι ότι αυτή η γυναίκα δεν πρέπει να τρώει τίποτα. Κι όμως λατρεύει το φαγητό! Και αυτό το επιβεβαιώνει και ο προσωπικός της chef, ο οποίος δήλωσε πως η Victoria λατρεύει τα φρούτα αλλά και το σπιτικό φαγητό. Απλά αποφεύγει τελείως το junk food. Είναι σκληρή με τον εαυτό της αλλά καταφέρνει να αντιστέκεται στους αμέτρητους πειρασμούς.
Όπως καταλαβαίνεις τρώει… αλλά προσέχει ΤΙ τρώει! Και έχει αυτοέλεγχο…

Η πολυτελής δίαιτα της κυρίας Beckham
Η διατροφή της βασίζεται κυρίως σε ψητά ψάρια και πολύ υγιεινά φαγητά. Τρώει πολύ καπνιστό σολομό, σούσι με τόνο, ομελέτα, sandwich με λαχανικά ενώ πίνει πάντα ένα smoothie με blueberries. Και φυσικά έτσι καταφέρνει και να παραμένει νέα και λαμπερή. Mένει μακριά από τροφές με ζάχαρη και αλάτι και στο μόνο που δεν μπορεί να πει όχι, είναι στη σαμπάνια (ακριβά γούστα η κυρία Beckham), την οποία και απολαμβάνει οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα. Αφού μπορεί, γιατί όχι;


Τα αγαπημένα της σνακ

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξή της, αγαπά το παγωμένο σταφύλι, τα τσιπς αρακά και το kale. Λατρεύει να τα τρώει σαν σνακ μέσα στη μέρα της και καταλαβαίνεις τώρα γιατί είναι τόσο αδύνατη!

Fan της αλκαλικής δίαιτας
Φαίνεται πως η αλκαλική δίαιτα κέντρισε το ενδιαφέρον της Victoria, η οποία όχι μόνο έβαλε στο πρόγραμμά της περισσότερες αλκαλικές τροφές, όπως διάφορα φρούτα και λαχανικά με βασικό pH, αλλά εφοδιάστηκε πλήρως με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ενημερωθεί. Ξέρεις ειδικά βιβλία κτλ…

Και όπως καταλαβαίνεις η σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή, δεν αρκείται μόνο στην υγιεινή διατροφή. Χύνει πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο για να μπορέσει να παραμείνει σε φόρμα. Ο μεγαλύτερός της φόβος μάλιστα είναι η κυτταρίτιδα! Και όχι μόνο δικός σου Vic…


Η πάντα πρωτότυπη Victoria Beckham

Η Victoria πηγαίνει 4 -5 φορές γυμναστήριο την εβδομάδα. Της αρέσει περισσότερο η αεροβική, όπως το να τρέχει πάνω σε διάδρομο. Τελευταία μάλιστα, κάνει ”treadmill dancing” (χορευτικές κινήσεις, πηδηματάκια και άλλα τέτοια πάνω σε διάδρομο). Και όλα αυτά για παραπάνω από 1 ώρα!
Επίσης για να εξαφανίσει τελείως την κυτταρίτιδα, κάνει HYPOXIS. Μπαίνει δηλαδή σε ένα ειδικό μηχάνημα, στο οποίο κάνει ποδήλατο και αυτό αυξάνοντας τη ροή του αίματος, διώχνει την κυτταρίτιδα. Επίσης είναι αποτελεσματικό στο να καίει περισσότερο λίπος.

Yogalosopher

Ό,τι καινούργιο και περίεργο μάθει η Victoria, το δοκιμάζει. Και αυτό αποδεικνύεται και από τα μαθήματα yogalosophy που παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό. Η νέα αυτή μέθοδος yoga συνδυάζει ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και πνευματικής χαλάρωσης. Και προφανώς οι ασκήσεις αυτές πέρα από την σύσφιξη του σώματος, προσφέρουν στην αγαπημένη μας star, και λιγότερα κιλά. Όχι ότι χρειάζεται να χάσει βάρος αλλά μια εμμονή με τα κιλά της, σίγουρα την έχει η Victoria. 3-4 φορές την εβδομάδα λοιπόν, κάνει λίγη yogalosophy η Posh για να μπορέσει να διατηρήσει την άψογη σιλουέτα της αλλά και την ψυχική της ηρεμία.

Λίγο περίεργα γούστα δεν έχει το αγαπημένο μας fashion icon; Βέβαια θα μου πεις έχει και την οικονομική δυνατότητα για να τα κάνει όλα αυτά. Όπως και να ‘χει πάντως, η Victoria βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεχωρίσει και να πρωτοτυπήσει, ακόμα κι όταν πρόκειται για τη διατροφή και τη γυμναστική της…

And More