Behati Prinsloo! Το κορίτσι του Adam Levine των Maroon 5 είναι hot και ξέρουμε πώς το καταφέρνει

Θα την έλεγες και άγγελο, αφού αυτή είναι η ιδιότητά της στο runway της Victoria Secret. Η όμορφη Behati Prinsloo ανήκει στις 15 πιο σέξι γυναίκες από το χώρο της μόδας, είναι παντρεμένη με τον μέχρι πρότινος πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό People (ο Adam Levine ανακηρύχθηκε το 2013) και διαθέτει φυσικά μια καλλίγραμμη σιλουέτα.

Πώς είναι περίπου ένα τυπικό πρόγραμμα διατροφής της μέσα στην ημέρα; Ποια γυμναστική λατρεύει να κάνει παρέα με τον αγαπημένο της. Tα fitness μυστικά της Behati Prinsloo είναι όλα εδώ…


Δες τις αναλογίες των επωνύμων με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι…
Η 25χρονη από την Ναμίμπια της Αφρικής παραδέχεται πως συχνά δεν έχει χρόνο για μαγειρική. “Επιλέγω γρήγορα και εύκολα φαγητά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι fast food”. Πώς γίνεται αυτό; Γίνεται αν ζεις στο Big Apple: “Ζω στη Νέα Υόρκη και υπάρχουν πολλές επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα που μπορείς να πάρεις στο δρόμο”.

Διαβάζουμε σε πρόσφατο άρθρο στο αμερικάνικο People για τις διατροφικές της συνήθειες μια τυπική μέρα. Το πρόγραμμα της είναι λοιπόν κάπως έτσι:

Αυστηρές δίαιτες; Not an option!
Έχεις διαβάσει πολλά για τις περίεργες συνήθειες των επωνύμων. Η Behati όμως δηλώνει πως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. “Δεν είμαι μεγάλη οπαδός των αυστηρών διαιτών ή των παρανοϊκών detox με χυμούς. Το δοκίμασα μια φορά και κόντεψα να σκοτώσω κάποιον. Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που ένιωσα ποτέ”.

“Μεγάλωσα τρώγοντας πολύ υγιεινά, αλλά παρόλα αυτά έτρωγα πολύ κρέας, σαλάτες, πατάτες, πολύ ‘βαρύ’ φαγητό. Η μητέρα μου ήταν της υγιεινής, οπότε είναι σαν να το έχω μέσα μου” εξηγεί σε συνέντευξή της.

Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα burger;
Βλέποντας αυτή τη φιγούρα και τι τρώει σε καθημερινή βάση εκνευρίζεσαι. Είναι λογικό… όμως η Mrs Levine έχει κι αυτή τις αδυναμίες της. “Μου αρέσει όμως το fast food και λατρεύω την πίτσα… και τα μακαρόνια είναι τα αγαπημένα μου. Προσπαθώ απλά να κρατάω ένα μέτρο. Δεν θα φάω όλη τη μερίδα, αλλά μόνο ένα μέρος από τέτοια φαγητά!”.

Το αγαπημένο της “βρώμικο”; “Θα πάρω ένα cheeseburger με πατάτες τηγανιτές και milkshake βανίλια. Αν το κάνω, το κάνω μέχρι τέλους”.

Γυμναστική = καθημερινότητα
Ένα μοντέλο του βεληνεκούς της βρίσκεται συνέχεια σε ένα αεροπλάνο για δουλειές από την Αμερική ως την Ευρώπη και την Ασία. “Ταξιδεύω πολύ, οπότε προσπαθώ να είμαι σε κίνηση με κάθε πιθανό τρόπο -περπατώντας ή τρέχοντας. Πηγαίνω γυμναστήριο καθέ φορά που έχω χρόνο” εξηγεί για το fitness routine της.

Από την άλλη δεν θα μπορούσε να μην έχει στις συνήθειές της, την αγαπημένη συνήθεια και του Adam Levine, τη yoga! “Κάνω πολύ yoga!! Συνήθως προσπαθώ να κάνω όσο περισσότερη Pilates ή Yoga μπορώ” σημειώνει.

Τέλος, η Behati αναφέρει πως τις αρέσουν πολύ και τα θαλάσσια σπορ. “Όταν έχω τη δυνατότητα, μου αρέσει να πηγαίνω για longboarding και paddleboarding (γυμναστική πάνω σε σανίδα του σερφ). Λατρεύω τη Χαβάη και πάντα προσπαθώ να την επισκέπτομαι”.

ΔΜΣ ή αλλιώς Δ.εν Μ.πορώ να γίνω Σ.πανιόλα
Η εκθαμβωτική σύζυγος του Adam Levine έχει βρεθεί στο παρελθόν στο μάτι του κυκλώνα σε ό, τι αφορά στα κιλά της. Βλέπεις η Behati έχει Δείκτη Μάζας Σώματος 16,5, ενώ η γενική σύσταση προτείνει μια γυναίκα να βρίσκεται πάνω από το 18 ώστε το βάρος της να θεωρείται φυσιολογικό. Αν και η ίδια μοιάζει να έχει υγιεινές συνήθειες και να αποφεύγει τις ακρότητες, πριν από κάποια χρόνια αυτό της το βάρος την απέκλεισε από την εβδομάδα μόδας της Μαδρίτης, αφού οι υπεύθυνη της διοργάνωσης δεν δέχονταν κορίτσια με ΔΜΣ μικρότερο του 18. For The Record, τα περισσότερα μοντέλα που παρελαύνουν στις πασαρέλες έχουν δείκτη μάζας σώματος 16.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rita Ora
Kate Mara
Amber Heard

///

Anja Rubik
Kendall Jenner
Natalia Vlodiavona

///

And More