Cate Blanchett: “Αν είχε μόνο ένα τελευταίο γεύμα στη γη, τι θα ήταν αυτό;”! Κι όμως…

To πέρασμά της από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ενίσχυσε την εικόνα που είχαμε για εκείνη… Ότι είναι δηλαδή κάτι μεταξύ αερικού και ανθρώπου. Λευκό, κατάλευκο δέρμα και αδύνατη σιλουέτα που σκανδαλίζει! Η Cate Blanchett διαθέτει κάτι το μαγευτικό κι εμείς ψάξαμε να βρούμε όλα της τα μυστικά για αυτό. Μάθε τι γυμναστική κάνει, τι διατροφή ακολουθεί και πως διατηρείται σε άψογη σιλουέτα παρά τα 42 της χρόνια.

Διατροφή για… πρωταθλητές!
Μετά από δύο παιδιά θα περίμενε κανείς να δει την ατέλεια στο σώμα της Cate. Όμως η ξανθιά ηθοποιός είναι πάντα στιλάτη και αδύνατη. Τόσο που έχει συχνά προκαλέσει αρνητικά σχόλια! Επικρίσεις για υπερβολές, άρθρα που υπονοούν διατροφικές διαταραχές και φωτογραφίες που υποθετικά τις ενισχύουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η Blancett ακολουθεί τις συμβουλές ειδικού διαιτολόγου, ο οποίος της συστήνει να αποφεύγει πολλά τρόφιμα και να προτιμά κυρίως φρέσκα, ωμά φαγητά με τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία.

Το μεσημεριανό της αποτελείται από ωμά λαχανικά ή λαχανικά στον ατμό και ψάρι. Αντίστοιχα και το βραδινό της περιλαμβάνει κάτι παρόμοιο, αντικαθιστώντας ίσως το ψάρι με κοτόπουλο. Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός αποφεύγει τα προϊόντα με γλουτένη, το γάλα, το κόκκινο κρέας, το αλκοόλ, τον καφέ, τις ντομάτες και τα περισσότερα φρούτα εξ΄ αιτίας της μεγάλης περιέκτικότητάς τους σε ζάχαρη.

What?!?!
Αίσθηση σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες είχε προκαλέσει και η συνέντευξη της Cate Blancett στην Oprah! Εκεί, όταν ερωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό, δίστασε. Σαν να ήταν η πιο δύσκολη ερώτηση ever. Ύστερα από παύση που αρμόζει μόνο σε ερώτηση περί σωτηρίας του κόσμου απάντησε πως για καιρό λάτρευε το μούσλι. Μάλιστα όπως είπε τρεφόταν μόνο με μούσλι για περίπου δύο χρόνια!

Κι όμως, αυτό δεν ήταν το αγαπημένο της φαγητό. Η Oprah Winfrey επέμεινε και ρώτησε: “Αν είχε μόνο ένα τελευταίο γεύμα στη γη, τι θα ήταν αυτό;”! Σε προειδοποιώ… η απάντηση είναι σοκαριστική. “Αν επρόκειτο για το τελευταίο μου γεύμα τότε υποθέτω θα διάλεγα ένα μπολ με λευκό ρύζι”!!! Τα σχόλια δικά σου…

Η βαρετή – αλλά αναγκαία – γυμναστική
Εκεί που μας τα χαλάει η Cate (αν δηλαδή το ότι το αγαπημένο της φαγητό είναι το λευκό ρύζι θεωρείται θετικό!!), είναι στην αφοσίωσή της στην γυμναστική. Βαριέται, βαριέται, βαριέται! “Ξεκίνησα Pilates -κάποιες φορές ακόμη και 2 φορές την εβδομάδα- αλλά μετά σταμάτησα για έναν ολόκληρο μήνα! Μετράει;” λέει με χιούμορ στο Marie Claire. Μάλιστα όπως αναφέρει στο Harper’s Bazaar το δώρο των Χριστουγέννων ανάμεσα σε εκείνη και τον άνδρα της ήταν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, με την υπόσχεση πως θα κάνουν περισσότερη γυμναστική τη χρονιά που ξεκινούσε. “Δεν την απολαμβάνω τη γυμναστική” παραδέχεται! “Αλλά σίγουρα μου δίνει περισσότερη ενέργεια”!

Ένας ακόμη λόγος που επιμένει στη γυμναστική, όσο κι αν καταπιέζεται είναι τα παιδιά της. “Νομίζω πως μετά από δύο παιδιά είναι σημαντικό να επανακτήσεις τη σωματική σου δύναμη! Όμως η αγριότητα με την οποία χειρίζονται το θέμα τα ΜΜΕ, μπορεί να είναι παρανοϊκή. Αν αδυνατίσεις πολύ γρήγορα τότε είσαι κακό πρότυπο για άλλες γυναίκες! Αν πάλι δεν αδυνατίσεις, τότε σου βάζουν την ταμπέλα του “τόφαλου” αναφέρει με ειλικρίνεια.

Το μεγάλο “ΟΧΙ” στις πλαστικές επεμβάσεις
Αν ο στόχος είναι το αδύνατο σώμα και για επαγγελματικούς λόγους, τότε δεν θα ήταν φυσικό και επόμενο να σκεφτεί και τη λύση της πλαστικής; Όχι για την Cate Blancett. “Δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν άλλες μανάδες του χώρου, αλλά εγώ πιστεύω πως μια ηθοποιός δεν μπορεί να έχει μια μάσκα για πρόσωπο. Προφανώς και θέλει κανείς να δείχνει όσο καλύτερα γίνεται, αλλά δεν θέλω να καταντήσω εμμονική. Υπάρχουν τόσα πράγματα πιο σημαντικά στη ζωή! Και ένα από αυτά δεν είναι σίγουρα να γίνω και πάλι 25 χρόνων”.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Katie Holmes Δούκισσα Νομικού Μαριάντα Πιερίδη


Cindy Crawford
Hillary Swank Keira Knightley

And More