Britney Is Back! Ποια δίαιτα ακολουθεί; Ποια γυμναστική τη βοήθησε να χάσει 10 κιλά;

Οops I did it again! Θα μπορούσε άνετα να είναι ο τίτλος για την “επιστροφή” της πριγκίπισσας της pop! Η Britney πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, αντιμετώπισε πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το να σκωτίζεται αν θα παραμείνει “size 0” και για καιρό μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης. Με όλα αυτά να ανήκουν στο παρελθόν η Birtney αποφάσισε να δώσει στους fan της και την παλιά teen icon που λάτρεψαν. Πόσο εύκολο όμως είναι να κάνεις δίαιτα έχοντας περάσει τα 30; Ποια είναι τα “όπλα στη φαρέτρα” της για να χάσει κιλά;

Ψάξαμε, αναζητήσαμε, ξετρυπώσαμε όλα τα μυστικά για το fitness comeback της Britney Spears και στα παρουσιάζουμε όλα εδώ.

Back In Shape
Η Αμερικανή super star προσπάθησε πολύ. Και οι κόποι της έπιασαν τόπο ήδη από τις αρχές του 2013. Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε στο twitter το εξώφυλλο του αμερικανικού shape με την ίδια πιο fit και όμορφη από ποτέ.

Μια Βritney που θύμιζε την εποχή που μεσουρανούσε μέσα στα στενά μαύρα ή κόκκινα κορμάκια του “Stronger” και του “Oops I Did It Again”!

Δίαιτα, τι δύσκολο πράγμα
H Britney όμως δεν φωτογραφήθηκε απλώς για το περιοδικό, έδωσε και μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η απαντήσεις της; Ειλικρινείς και αποστομωτικές. “Η δίαιτα είναι δύσκολο πράγμα” αναφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια. Ειδικά τώρα που ως μαμά, λατρεύει να μαγειρεύει για τα παιδιά της. “Είναι δύσκολο γιατί οι σπεσιαλιτέ μου είναι τα μακαρόνια, τα brownies και τα cookies με σοκολάτα” εξηγεί.

Ποια δίαιτα ακολουθεί;
Η δύσκολη προσπάθεια ήθελε και τους κατάλληλους συμμάχους. Έτσι η Britney, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ακολουθεί το Nutrisystem. Ένα σύστημα διατροφής για απώλεια βάρους, όπως το πιο διάσημο Weight Watchers. Τι περιλαμβάνει όμως το πρόγραμμά της;

Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης: Το πρόγραμμα επιλέγει “καλούς υδατάνθρακες” που απελευθερώνουν αργά ενέργεια στο σώμα, ώστε να μπορεί να ελέγξει τις λιγούρες, Παράλληλα τα προϊόντα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη την κρατούν χορτάτη για περισσότερο καιρό και βοηθούν στις αποτελεσματικότερες καύσεις.

Τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη: Άπαχο κρέας και κυρίως κοτόπουλο, μανιτάρια και αυγό είναι μόνο μερικές από τις τροφές που χαρίζουν στη Britney την απαραίτητη ενέργεια. Ενέργεια που θρέφει τους μύες της μετά τη γυμναστική, αυξάνοντας τη μυική μάζα κάτι που βοηθά επίσης στην επιτάχυνση των καύσεων.

Εμείς βρήκαμε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες από το Nutrisystem. Δες στην κάρτα παρακάτω πως περίπου είναι το πρόγραμμα της Brit…
/
Kατέβασε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου εδώ

Τι 20, τι 30; Ε, όχι δα!

Η pop star παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να επιστρέψεις στη φιγούρα που είχες, ειδικά όσο τα χρόνια περνούν. Συγκεκριμένα για τους “πολυδιαφημισμένους” (κάποτε!) γλουτούς της αναφέρει: “Είναι μέρες που τους λατρεύω κι άλλες που τους μισώ. Τώρα πια στα 30 μου, πρέπει να γυμνάζομαι πιο σκληρά για να τους… κρατήσω ψηλά!”

Και φυσικά γλουτοί ψηλά, σημαίνει γερές δόσεις γυμναστικής. Η Britney ορκίζεται στο όνομα της yoga, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει πετύχει τον τελευταίο καιρό σχεδόν καθημερινά έξω από ένα γυμναστήριο. Απόδειξη πως η Brit το έχει πάρει απόφαση για τα καλά να γυμναστεί.

Κανείς δεν είναι τέλειος…
Και για το τέλος αφήσαμε τις ατέλειες. Γιατί η Britney δεν είναι (πια) αψεγάδιαστη – και ποιος θέλει άλλωστε κάτι το ψεύτικο – και μοιάζει συμβιβασμένη με την πραγματικότητα. Μπορεί να έχασε το τελευταίο διάστημα περισσότερα από 10 κιλά, όμως ταλαιπωρείται από εκατομμύρια γυναίκες σε αυτό τον πλανήτη από κυτταρίτιδα.

Oι φωτογραφίες δεκάδες πια, που αποκαλύτπουν την ωμή πραγματικότητα κάτω από το μαγικό ραβδάκι του photoshop. Άλλωστε η Birtney είναι από εκείνες που επέτρεψαν την κυκλοφορία φωτογραφιών της για περιοδικά πριν και μετά το ρετούς, αποδεικνύοντας πως είναι απόλυτα συμβιβασμένη με την πραγματική της εικόνα.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Νικολέτα Καρρά Irina Shayk Karlie Kloss

Rebecca Romijn
Marion Cotillard
Constance Jablonski


And More