Carmen Electra! Τρώει πίτσα… Cupcakes… Cookies… Τι κάνει και διατηρείται έτσι;

Είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του αμερικάνικου lifestyle! Μια persona με πολλά ταλέντα, που πέρασε από το χορό και το τραγούδι, στην παρουσίαση και την ηθοποιία! Η Carmen Electra έχει κάνει τα πάντα. Παρουσίαση στο MTV, συμμετοχή στο girl band Pussycat Dolls, ένα πέρασμα από την θρυλική σειρά Baywatch και δεκάδες συμμετοχές σε Αμερικάνικες ταινίες.

Για ένα όμως ήταν πάντα αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό. Για το καλλίγραμμο σώμα της! Κληρονομιά από τα χρόνια μπαλέτου, αλλά και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και γυμναστικής! Ποια είναι ακριβώς τα fitness μυστικά της;

Φαγητά πειρασμοί και μυστικά διατροφής…
Μπορεί στο παρελθόν να είχε μπει στον πειρασμό να κάνει δίαιτα, όμως πλέον το έχει ξεπεράσει! Έχει δοκιμάσει να κάνει αυστηρά πρωτεΐνική δίαιτα, αποφεύγοντας τους υδατάνθρακες (ρύζι, μακαρόνια,ψωμί κτλ)! “Τώρα όμως απολαμβάνω την πίτσα και το ψωμί και δεν φοβάμαι τους υδατάνθρακες” εξηγεί η ίδια σε συνέντευξή της στο ΟΚ!

Το αγαπημένο της φαγητό είναι η πίτσα, ενώ δεν λέει ποτέ όχι σε ένα λαχταριστό γλυκό. Cupcakes, cookies είναι τα πρώτα σε προτεραιότητα. Όταν όμως θέλει να μετριάσει τις θερμίδες θα δοκιμάσει μια ρυζογκοφρέτα με καραμέλα, τροπικά φρούτα –ειδικά τα Καλοκαίρια που βρίσκεται σε τροπικούς προορισμούς.

Eκεί όμως που δεν κάνει εκπτώσεις είναι τα αναψυκτικά. Μπορεί να πιει μέχρι και 8 κουτάκια την ημέρα (και μάλιστα όχι light). “Δεν πίνω καφέ, οπότε αυτή είναι η πηγή καφεΐνης μου” λέει αστειευόμενη η tv persona.

Κι αν παραδέχεται πως δεν καταπιέζει τον εαυτό της, δεν παραλείπει να αποκαλύψει ένα μυστικό ομορφιάς και αδυνατίσματος. Το μυστικό της είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής. “Κάποιοι το παίρνουν για να χάσουν κιλά, εγώ απλά το επέλεξα για να διατηρήσω το βάρος μου. Περιέχει hoodia και πράσινο τσάι και έτσι μου δίνει ενέργεια να πάω στο γυμναστήριο. Άλλωστε δεν είναι ένα χάπι αδυνατίσματος, αλλά χάπι ομορφιάς με κολλαγόνο που κάνει πολύ καλό στα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια” επισημαίνει η Carmen Electra.

Stripaerobics και μυστικά γυμναστικής…

Το πρώην μέλος των Pussycat Dolls έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από DVD γυμναστικής. Εκείνο όμως που έκανε κυριολεκτικά θραύση στην Αμερική ήταν το Stripaerobics, ένα πρόγραμμα εκμάθησης αισθησιακού striptease που κάνει καλό και στη σιλουέτα σου. Μάλιστα σε ένα από τα DVD, η όμορφη ξανθιά εξασκούνταν στο Pole Dancing ενώ διένυε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, προκειμένου να αποδείξει πόσο ευεργετική είναι γυμναστική ακόμη και στις εγκύους.

Βέβαια το πρόγραμμα της Carmen δεν περιορίζεται στο striptease για τέλειο σώμα. Μπορεί να μην έχει προσωπικό γυμναστή, όμως δεν αμελεί ποτέ τη γυμναστική της. “Παλιότερα είχα personal trainer. Αλλά δεν το έχω ανάγκη πια. Δεν μου λείπει η πειθαρχία από το μπαλέτο, οπότε αισθάνομαι μια χαρά να γυμνάζομαι χωρίς προσωπικό γυμναστή. Αν κουραστώ και δεν έχω όρεξη να πάω γυμναστήριο δεν πιέζω τον εαυτό μου. Είναι σημαντικό να ακούει κανείς το σώμα του” εξηγεί.

Τέλος, όπως φαίνεται και από τις εντυπωσιακές yogi πόζες, η Carmen είναι μια έμπειρη μαθήτρια της yoga. Και είναι η yoga που την βοηθά, εκτός φυσικά από το να έχει υπέροχο σώμα να χαλαρώνει και ηρεμεί λίγο πριν κοιμηθεί. “Αν θέλεις πραγματικά να ηρεμήσεις, η yoga βοηθά. Είναι οι αναπνοές της που κάνουν όλη τη δουλειά”

H συμβουλή της σε σένα
Η 38χρονη πλέον Carmen έχει φιλοσοφήσει την υγιεινή στάση ζωής. Εκείνο λοιπόν που μπορεί να πει με σιγουριά είναι πως κάθε άνθρωπος έχεις τις δικές του ανάγκες, αλλά και διαφορετικές διατροφικές και fitness συνήθειες που του κάνουν καλό. “Αν κάθε μέρα σκέφτεσαι, “πρέπει να πάω στο γυμναστήριο” και “πρέπει να χάσω κιλά” και όλο αυτό είναι το μόνο που σκέφτεσαι, τότε γίνεται άρρωστο. Πρέπει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό” τονίζει.

Μάλιστα, όπως παραδέχεται, είχε και η ίδια αντίστοιχες ανασφάλεις στο παρελθόν: “Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα πάντα ένα είδος πίεσης και άγχους. Νομίζω ότι όλο αυτό έχει τις ρίζες του στο χορό. Έκανα κλασικό μπαλέτο για χρόνια και στο μπαλέτο τα κορίτσια είναι super-skinny. Θυμάμαι πως μόλις έγινα 12, φάνηκαν οι καμπύλες στο σώμα μου και οι καθηγήτριες δεν χάρηκαν καθόλου για αυτό. Είχα ανάγκη να αποδεχθώ το σώμα μου και να βρω το βάρος στο οποίο ένιωθα καλά με τον εαυτό μου” αναφέρι η Carmen Electra.

And More