Marion Cotillard! Έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 6 μέρες! Ποια είναι τα fitness μυστικά της

Απλά και μόνο το όνομά της δημιουργεί ένα μυστήριο. Μια ρομαντική αύρα… Η Marion, η αγαπημένη του Hollywood όπως την αποκαλούν οι ομοεθνείς της, έχει κατακτήσει τη βιομηχανία του κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης όμως έχουν να… λένε και για τις ιδανικές αναλογίες της! Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 6 μέρες; Ποιο είναι το μυστικό για τέλειες σμιλεμένες γάμπες; Ποια είναι η σχέση της με τα γλυκά; Έχουμε όλα τα μυστικά της Marion Cotillard εδώ…

Το μυστικό της; Είναι απλά μια τυπική Γαλλίδα
Ψάξαμε να βρούμε τα επτασφράγιστα μυστικά μιας φιγούρας που λίγο απέχει από τις ιδανικές αναλογίες ενός top model. Όσα βρήκαμε όμως, μαs οδήγησαν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Οι Γαλλίδες το έχουν στο DNA τους. Και για να ακριβολογούμε, στον τρόπο ζωής του. Ποιος είναι αυτός;

Η γαλλίδα ηθοποιός αναφέρει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας. Είναι η επιλογή της σχεδόν καθημερινά. Επιλέγει πάντα μοσχαρίσιο κρέας που έχει και λιγότερα λιπαρά και τις περισσότερες φορές προτιμά το κομμάτι της να είναι ψητό. Ένα τυπικό δηλαδή γαλλικό πιάτο, συνοδευόμενο πάντα από δημητριακά – βραστό σιτάρι, κουσκούς – βραστά λαχανικά – όπως τρυφερά φασολάκια – και φυσικά άφθονη σαλάτα.

Σου αρέσει το γλυκό; Άλλαξέ το…
Αυτή τουλάχιστον είναι η τακτική της Marion που μπορεί να λατρεύει τα γλυκά, τις περισσότερες φορές όμως που επιθυμεί κάτι γλυκό φροντίζει αυτό να είναι κάποιο φρούτο ή μια μεγάλη φρουτοσαλάτα. “Πολύ συχνά κανείς δεν μπορεί να αποφύγει ένα λαχταριστό γλυκό. Το μυστικό είναι όμως να το αποφεύγεις σε γενικές γραμμές, ακολουθώντας μια ισορροπημένη και σωστή διατροφή. Αυτός είναι άλλωστε και ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να χάσει βάρος” αναφέρει η γοητευτική ηθοποιός.

Γυμναστική στη φύση!
Όπως και κάθε μεγάλη star που σέβεται τον εαυτό της, η Marion έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής! Έτσι λοιπόν το γυμναστήριο είναι προτεραιότητά της. Όπως όμως μαθαίνουμε από την βρετανική daily mail, το μυστικό για τις υπέροχες γάμπες της βρίσκεται… “κάπου εκεί έξω”!! Η Marion Cotillard λατρεύει το περπάτημα, αλλά και το ποδήλατο, ιδανικές φυσικές δραστηριότητες για σμιλεμένες καλογυμνασμένες γάμπες.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης; Ποια κιλά;
Η Marion έφερε πριν από δύο περίπου χρόνια στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της! Ένα θέμα που λατρεύουν όλα τα media λοιπόν είναι ο τρόπος που οι επώνυμες επιστρέφουν στη σέξι σιλουέτα τους μετά από ένα παιδί. Πόσω μάλλον για τη Marion, που δύο μόλις εβδομάδες μετά την γέννηση του γιου της, κληθηκε να πρωταγωνιστήσει στο φιλμάκι του οίκου Dior και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την ταχύτητα με την οποία επέστρεψε στα κιλά της μέχρι να πεις… κρουασάν!

Το μυστικό της; Η ίδια διατείνεται πως δεν υπάρχει! Είναι απλά μια οικογενειακή παράδοση που μεταφέρεται από μαμά σε κόρη. Όπως λοιπόν και η μητέρα της, έτσι και η ίδια έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης σε μια βδομάδα χωρίς να κάνουν κάποια δίαιτα γι’ αυτό. “Έχασα τα κιλά αστραπιαία. Μπορεί κάτι τέτοιο να ακούγεται εκπληκτικό, αλλά ήταν πολύ βίαιο για το σώμα μου. Έχασα σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 6 ημέρες” αναφέρει σε συνέντευξή της.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rebecca Romijn Constance Jablonski Rosie Huntington-Whiteley!

Cara Delevigne
Miley Cyrus
Oscar Fitness Tips


And More