Hilary Duff! Η εγκυμοσύνη και ο αγώνας να επιστρέψει στα παλιά της ρούχα

Όπως φαίνεται το 2012 ήταν χρονιά που άνετα θα μπορούσε να καταχωρηθεί ως “baby boom” στο Hollywood! Μία από τις celebrity που έγιναν μανούλες είναι και η Hilary Duff. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν είναι από τις περιπτώσεις που έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε μια βραδιά. Ποια είναι τα μυστικά της; Τι γυμναστική ακολούθησε; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά που την οδήγησαν και πάλι στο skinny jean της!

Beauty Detox!!
Η διαδικασία της απώλειας βάρους μετά την εγκυμοσύνη ήταν επίπονη, αλλά αποκάλυψε στην Αμερικανή έναν άλλο τρόπο ζωής. Και για να ακριβολογούμε ακολούθησε τις διατροφικές συμβουλές της Kimberly Snyder.

Η διάσημη διαιτολόγος διατροφολόγος έχει εκδώσει ένα βιβλίο υγιεινής διατροφής με τίτλο “Beauty Detox Solution”, το οποίο στην ουσία προκρίνει μόνο βιολογικά προϊόντα και συνταγές που αγαπούν το σώμα και την ομορφιά.

“Λατρεύω τις πεντανόστιμες συνταγές της Kimberly. Είναι άλλωστε και η εμπνευστής του αγαπημένου μου χυμού, του Glowing Green Smoothie που πίνω κάθε πρωί” δηλώνει η Hilary που είναι μία μόνο από τους star του Hollywood που λατρεύουν τον συγκεκριμένο χυμό. Μέτρα λοιπόν επώνυμους… Drew Barrymore, Fergie, Channing Tatum είναι μερικοί μόνο από τους επώνυμους που ξυπνούν καθημερινά με το θαυματουργό χυμό.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. Κάνε κλικ στη φωτογραφία!

“H Kimberly έχει μια νέα φρέσκια οπτική για τη διατροφή που σε οδηγεί σε αλλαγή στον τρόπο ζωής και όχι σε άλλη μια fad diet. Από τότε που ακολούθησε το πρόγραμμά της, αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ” εξηγεί η Hilary που εκτός φυσικά από το χυμό έχει αγοράσει και το βιβλίο με τις συνταγές της Kimberly και το ακολουθεί πιστά.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της
“Υπάρχουν γυναίκες που αμέσως μετά τη γέννα μοιάζουν σαν να μη γέννησαν ποτέ – ειλικρινά πιστεύω πως είναι απλά freaks of nature! Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό” αναφέρει με χιούμορ η 25χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια. Με μια νέα παραγωγή στα σκαριά όμως η Αμερικανή πήρε στο πλευρό της τον personal trainer Gabe Johns και ξεκίνησε εντατική γυμναστική.

Για περισσότερους από 3 μήνες, από το περσινό καλοκαίρι, το πρόγραμμά της περιελάμβανε σχεδόν τα πάντα. Aπό Kick Boxing μέχρι ασκήσεις ενδυνάμωσεις, τρέξιμο, αλματάκια, σχοινάκι μέχρι να πετύχουν το επιθυμητό. Να χάσει δηλαδή τα κιλά της εγκυμοσύνης. Με τόσο εντατική γυμναστική και τη βοήθεια του Beauty Detox η Hilary έχανε κιλά σταθερά κάθε βδομάδα. Φυσικά η όμορφη ηθοποιός/τραγουδίστρια δεν εγκατέλειψε ποτέ την αγαπημένη της yoga.

“Χρειάστηκε 9 μήνες για να φτάσω στο στόχο – ίσως και 10! Προσπαθώ να έιμαι υπομονετική, αλλά γυμνάζομαι σκληρά. Νομίζω πως τώρα περισσότερο από ποτέ εκτιμώ το σώμα μου για ό, τι μου έχει προσφέρει” εξηγεί η Hilari Duff!

Άλλο γυμνάζομαι, άλλο βγαίνω βόλτα για καφέ…

Η Hilary πιέστηκε πολύ όλο τον περασμένο χρόνο, έχοντας να αντιμετωπίσει δημοσιεύματα που αφορούσαν στο βάρος της μετά την εγκυμοσύνη. “Υπάρχουν φωτογράφοι να με ακολουθούν κάθε μέρα. Έτσι νιώθεις το στρες, κυρίως για το τι θα γράψουν για σένα” αναφέρει, αλλά διευκρινίζει σαρκαστικά: “Προφανώς κάθε φορά που βλέπεις έναν τίτλο ‘Η Hilary ξεκινά προσπάθεια να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης’, σκέψου: Όχι ακριβώς! Απλώς ήμουν έξω για καφέ”!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Camille Belle
Σόφη Πασχάλη
Jessica Simpson

Michelle Obama
Daria Werbowy
Λάουρα Νάριες


And More