Jennie Garth! Τη “βοήθησε” το διαζύγιο να χάσει 10 κιλά;

Ήταν το αμερικάνικο είδωλο των εφηβικών μας χρόνων… τουλάχιστον όσων μεγάλωσαν μέσα στα ’90s. Η Kelly το κορίτσι του Beverly Hills και κατά κόσμον Jennie Garrth, μεγάλωσε, παντρεύτηκε, απέκτησε 3 παιδιά και πρόσφατα χώρισε. Κάτι που σίγουρα οφέλησε την εμφάνισή της όπως όλα δείχνουν…

Πώς η 40χρονη Αμερικανή έχασε 10 κιλά από την άνοιξη που χώρισε μέχρι σήμερα…

Οι φήμες, η στενοχώρια και η πιο αδύνατη εμφάνιση
/

Όπως μπορείς να διακρίνεις με μια ματιά στη φωτογραφία η Jennie Garth έχασε αρκετά κιλά. Και αυτό, όπως ισχυρίζονται τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης αφότου χώρισε από τον Peter Facinelli (ίσως τον θυμάσαι από το Twilight) ύστερα από 11 χρόνια γάμου!

Οι φήμες οργίασαν και το σενάριο είχε γραφτεί στο λεπτό. “H Jennie Garth στα όρια της ανορεξίας, λόγω κατάθλιψης μετά το διαζύγιο”! Η αλήθεια, όπως την δίνει η ίδια με δήλωσή της στο US Weekly είναι τελείως διαφορετική. Γρήγορα λοιπόν της χρεώσαν τη “δίαιτα του διαζυγίου”, η οποία φυσικά αφορά στην κακή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται κάποιος μετά από έναν χωρισμό. Η Jennie δεν αρνήθηκε πως ο χωρισμός είχε αντίκτυπο και στο σώμα της. “Πέρασα αναμφίβολα μια μεταβατική περίοδο στη ζωή μου και πιστεύω πως όποιος πέρασε κάτι παρόμοιο καταλαβαίνει πως το σώμα αλλάζει ανάλογα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι κάποιες φορές” εξηγεί.

Μπορεί λοιπόν ο χωρισμός να της κόστισε, αλλά όπως η ίδια επισημαίνει το κόστος δεν αφορούσε στα κιλά της: “Το μόνο που κάνω είναι να προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου. Τρώω λιγότερο, γυμνάζομαι περισσότερο και πίνω πολύ νερό καρύδας”

Το μυστικό της θυμίζει κάτι από “Ελλάδα”
/Το φετινό καλοκαίρι η Jennie έκανε πραγματικά δυνατό comeback. Όχι δεν έχει να κάνει με κάποιο σίριαλ ή ταινία που πρωταγωνιστεί. Είναι απλώς το πρόσωπο του μήνα και κάθε εφημερίδα-portal στην Αμερική θέλει να έχει τα μυστικά της διατροφής της.

Από ό, τι φαίνεται πάντως η Kelly από το Beverly Hills δεν κάνει ακροβατισμούς στη διατροφή της. Απλά επιμένει… “ελληνικά”:

“Τρώω πολύ ελληνικό γιαούρτι: Ένα γιαουρτάκι το πρωί, σαλάτες και άφθονη πρωτεΐνη για το υπόλοιπο της ημέρας και ίσως ένα cupcake αν ήμουν καλό κορίτσι” αναφέρει χαρακτηριστικά!

Άλλωστε η 40χρονη ηθοποιός δεν είναι οπαδός της στέρησης… “Δεν πιστεύω πως με το να στερείσαι από τα πράγματα που θέλεις, μπορείς να έχεις αποτέλεσμα” εξηγεί στην ίδια συνέντευξη.

Επιστροφή στη φύση
Η είδηση του χωρισμού – και μάλιστα με πρωτοβουλία του συζύγου /της – την έκανε να ζητά απεγνωσμένα διαφυγή. Και τη βρήκε στη φάρμα της στην Καλιφόρνια. Εκεί είναι που ήρθε και πιο κοντά με το σώμα της, αποφασισμένη να γυμναστεί. Οι φίλοι της μιλούν για μια περίοδο όπου η Jennier “μεταμορφώθηκε” κυριολεκτικά σε μια “Doctor Queen στην Άγρια Δύση”! Επιδόθηκε στο τρέξιμο, την ορειβασία και φυσικά την ιππασία, αλλά και κάθε δραστηριότητα στη φύση που μπορεί να… κάψει θερμίδες!

“Η φάρμα δεν διαθέτει μηχανήματα. Για κάθε εργασία πρέπει να σηκώσεις βάρη με τα χέρια. Δωρεάν δηλαδή εξάσκηση…” αναφέρουν οι κοντινοί της άνθρωποι στη φάρμα. Και φυσικά, όταν οι δουλειές στην εξοχή δεν αρκούσαν, τότε η Jennie επισκεπτόταν το τοπικό γυμναστήριο! Push ups, σχοινάκι, λίγα βαράκια και κυκλική προπόνηση για 90 λεπτά ήταν ο βασικός κορμός του προγράμματός της.

Απελευθέρωση τώρα…
/Η Jennie απολαμβάνει το νέο της look. Και αυτό δεν είναι λίγο. Παλιότερα συνήθιζε να προσπαθεί να κρύψει τις ατέλειες και τα παχάκια με ρούχα. Ένιωθε πιο ανασφαλής με την εμφάνισή της και δεν έλεγε εύκολα ναι σε κάτι πιο τολμηρό!

“Τώρα είμαι πιο ανοιχτή σε προτάσεις και διασκεδάζω πολύ περισσότερο με τα ρούχα μου. Αισθάνομαι καλύτερα με το σώμα μου” αναφέρει η Jennie Garth.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Bikini Secrets!
10 Ελληνίδες
και πώς διατηρούν
τέλειο κορμί

Δούκισσα Νομικού
Λάουρα Νάριες

Cindy Crawford
Hilary Swank
Keira Knightley


And More