H Gisele, τα burger και το Kung Fu! Μάθε τα fitness tips του super Model…

Πολύ θα ήθελα να συναντήσω τους συμμαθητές της στο σχολείο, όταν από τα 13 της είχε ήδη ύψος 1,80μ. και την αποκαλούσαν κοροϊδευτικά Όλιβ!. Από τότε η Gisele άνθισε και έγινε το no. 1 Top Model σε όλον τον κόσμο…
Έχει γίνει μανούλα, έχει περάσει τα 30, αλλά παραμένει η θεά με το αψεγάδιαστο σώμα, τις ιδανικές αναλογίες και το γαλήνιο πρόσωπο. Πώς όμως καταφέρνει να είναι πάντα τόσο σέξι;

Τρώει burger!!!
Όσο κι αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές αισθάνεσαι την αδικία να σε πνίγει, φαίνεται πως το Super Model δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να χάσει κιλά.
“Κάποτε με κάλεσαν να παρευρεθώ σε μια έκθεση έργων τέχνης ενός φίλου. Όταν είδα το κόκκινο χαλί έκανα μεταβολή και κατευθύνθηκα προς το σπίτι. Στο δρόμο σταμάτησα στο κατάστημα που φτιάχνουν τα καλύτερα Burger στον κόσμο. Θεέ μου, είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτή τη ζωή!” αναφέρει η Gisele.

Η ξανθιά καλλονή λατρεύει το κρέας σε κάθε του μορφή και δεν διστάζει να το δηλώσει:
“Τρώω πολύ κρέας και ευλογώ κάθε τι που είναι να μπει στο οργανισμό μου”! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να κάνει εξαντλητικές δίαιτες; “Καλό είναι να θυμάσαι πως αν δεν εφοδιάσεις με καύσιμα το αυτοκίνητό σου θα σταματήσει. Αντίστοιχα, αν δεν φάω, θα πεθάνω. Τρώω τα πάντα, οτιδήποτε βρίσκω επειδή δεν θέλω να λιποθυμήσω επάνω στην πασαρέλα” αναφέρει.

Το μυστικό της είναι η γυμναστική
Επειδή όμως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η Gisele επισημαίνει πως αυτή η σχέση με το σώμα και τα κιλά της οφείλεται στο γεγονός πως από μικρό κοριτσάκι είχε τρέλα με τη γυμναστική.
“Το σώμα έχει μνήμη” αναφέρει και εξηγεί πως με τη δίδυμη αδερφή της έκαναν τα πάντα. Από μπαλέτο και γυμναστική μέχρι sky-diving, bungee-jumping, kanoe kayak, ιππασία και oτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. “Προσπαθούσα πάντα να ξεπεράσω κάθε μου φοβία. Για παράδειγμα σκέφτηκα πως ο μόνος τρόπος να ξεπεράσω τον φόβο μου για τα αεροπλάνα ήταν να πηδήξω από ένα αεροπλάνο” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη είναι η σχέση της με τις πολεμικές τέχνες και ιδιαίτερα με το Kung Fu. Είναι η πολεμική τέχνη που λατρεύει και την εξασκεί καθημερινά χωρίς εξαιρέσεις. Οι συνεργάτες της την πειράζουν λέγοντας πως δεν ανέβαλε τα μαθήματα Kung Fu ακόμη και ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Ούτε όμως και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έκανε εξάσκηση στο Kung Fu δύο εβδομάδες πριν γεννήσει, σε συνδυασμό με yoga.
“Νομίζω πολλές γυναίκες μετατρέπουν το σώμα τους σε σκουπιδοφάγο, μόλις μείνουν έγκυες. Εγώ πρόσεχα τον εαυτό μου και πήρα μόλις 15 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης” εξηγεί το εντυπωσιακό μοντέλο.

Άλλωστε δύο είναι οι φορές που η Gisele χρειάστηκε να χάσει κιλά. Και το κατάφερε με πολλή γυμναστική και προσοχή στις ποσότητες όσων έτρωγε. Η πρώτη ήταν πριν από αρκετά χρόνια όταν αποφάσισε να κόψει το τσιγάρο.
“Όταν κόβεις το τσιγάρο, παίρνεις βάρος μόνο και μόνο επειδή το φαγητό έχει πιο ωραία γεύση, από ότι πριν που έμοιαζε με τασάκι” αναφέρει η Gisele. Η βλαβερή συνήθεια της άφησε αναμνηστικό 7 κιλά, τα οποία και έχασε πολύ γρήγορα. Η δεύτερη ήταν μετά τη γέννηση του γιου της Ben.

And More