Helen Hunt! Πως διατηρεί αυτό το σώμα στα 49 της; “Κλέψε” τα fitness tips της…

Δεν είναι από τους ηθοποιούς που απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με τον τρόπο ζωής τους! Απλά τη θυμάσαι στο πλευρό του Jack Nickolson στο “Kαλύτερα Δεν Γίνεται” ή στην κωμωδία “Αυτό που θέλουν οι γυναίκες” να ερωτοτροπεί με τον Mel Gibson. Η φιγούρα της στον κινηματογράφο ξεχωρίζει… εντυπώνεται! Η Helen Hunt ανακάλυψε πρόσφατα την αγάπη της για τη θάλασσα και το surf… Kι εμείς μείναμε άναυδοι από την μοναδική φυσική της κατάσταση. Ποια είναι τα μυστικά της; Τα έχουμε καταγράψει όλα εδώ…

Soul Surfer
Πριν από έναν περίπου χρόνο η Helen βρέθηκε στην Χαβάη, να δαμάζει τα κύματα για τις ανάγκες της ταινίας Soul Surfer όπου και πρωταγωνιστεί. Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που η Helen δοκίμαζε να ισορροπήσει επάνω στη σανίδα, τα μαθήματα surf αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμα!
“Είμαι αρκετά άνετη με την σανίδα! Βέβαια, κάθε φορά που τα κύματα μεγαλώνουν απειλητικά, μου φεύγει αμέσως όλη η άνεση” λέει με χιούμορ για το surf. “Όταν όμως τα κύματα είναι μικρά και ωραία, τότε το λατρεύω το άθλημα”.

Απόδειξη; Μα φυσικά η επιστροφή της στο νερό και μετά το τέλος της ταινίας. Ο φωτογραφικό φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τα κύματα της εξωτικής Χαβάης. Και από ό, τι φαίνεται τα πηγαίνει καλά. Να λοιπόν ένα μυστικό για να διατηρεί η Helen τη σιλουέτα της σε υπέροχη φόρμα. Πριν ανακαλύψει όμως το Surf;

Τα μυστικά της γυμναστικής της…
H Helen Hunt συνηθίζει να βγαίνει για περπάτημα και χαλαρό τρέξιμο στο πάρκο συχνά πυκνά. Είναι μια από τις αγαπημένες ώρες της ημέρας μαζί με τον σύζυγό της Mathew Carnahan και το σκυλάκι τους! Αν πρέπει να πάρει την υπόθεση πιο… σοβαρά, τότε λατρεύει το spinning (δηλαδή στατικό ποδήλατο με instructor στο γυμναστήριο) και φυσικά βόλτες με απλό ποδήλατο.

Η ενασχόλησή της όμως με τα αθλήματα του νερού δεν εξαντλείται απλά και μόνο στο surf. Φέτος το καλοκαίρι η συμπαθής ηθοποιός θέλησε να δοκιμάσει την νέα μανία της θάλασσας. Λέγεται paddling και δεν είναι τίποτα άλλο από κουπί πάνω σε σανίδα.

Προσπαθώντας να ισορροπήσεις στα γόνατα ή και όρθια και παράλληλα να κάνεις κουπί για να κινηθείς στο νερό, γυμνάζεις όλο το σώμα εξαιρετικά. Και η Helen φαίνεται πως το κατέχει καλά στις φωτογραφίες του περασμένου μήνα. .

Και με τη διατροφή της;
Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο η Helen Hunt δεν έχει συγκεκριμένη δίαιτα που να ακολουθεί πιστά. Ούτε φυσικά στερείται και κάνει αιματηρές προσπάθειες να διατηρηθεί στα κιλά της. Θα μου πεις μετά από τόση γυμναστική, ίσως να μην είναι απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση όμως η πρωταγωνίστρια του Καλύτερα Δεν Γίνεται έχει ένα και μοναδικό μυστικό. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά πως ελέγχει με μεγάλη προσοχή την ποσότητα όσων τρώει.

Δεν θα πει όχι σε ένα ωραίο πιάτο μακαρόνια, ούτε σε κάποιο γλυκό! Όμως θα φροντίσει να καταναλώσει όσο χρειάζεται. Η μέθοδος έχει βρει πολλούς διάσημους και μη οπαδούς και στην Αμερική αποκαλείται portion control! Σε απλά ελληνικά σημαίνει πως μπορεί κανείς να δοκιμάζει ό, τι επιθυμεί, αρκεί να καταναλώνει πολύ συσγκεκριμένη πσοότητα! Έτσι ούτε δίαιτα θα κάνει, διατηρώντας παράλληλα και το βάρος του σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Λάουρα Νάριες
Δούκισσα Νομικού Cate Blanchett

Cindy Crawford
Kylie Minogue Keira Knightley


And More