Kendall Jenner! Η μικρή αδερφή της Kim Kardashian μεγάλωσε και αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της

Κι εκεί που νόμιζες ότι τελείωσες με τις Kardashians, ανακαλύπτεις πως υπάρχουν κι άλλα αδερφάκια. Οι αδερφές Jenner από πολύ μικρές ακολούθησαν τα χνάρια της Kim και της Khloe, υπό τις οδηγίες φυσικά της momager (mom – manager) Kris Jenner. Η Kendall είναι μόλις 19 ετών, έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό, έχει κάνει εξώφυλλο για τη γαλλική Vogue, ενώ έχει περπατήσει και στην πασαρέλα για μια σειρά από επώνυμους οίκους.

Γιατί θεωρεί πως είναι προσβολή να την αποκαλούν “skinny”; Τι είναι αυτό που κάνει για να διατηρείται σε φόρμα; Ποιο γλυκό είναι η δική της διατροφική αμαρτία; Μάθε όλα τα μυστικά της Kendall Jenner!

Το “skinny” που πληγώνει
H Kendall βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας πολύ νωρίς μέσα από τις reality εκπομπές των μεγαλύτερων αδερφών της. Σύντομα λοιπόν ξεκίνησαν οι κριτικές για το βάρος της. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για ένα πολύ αδύνατο κορίτσι και άφηναν υπονοούμενα για διατροφικές διαταραχές.

Τι απαντά η ίδια; “Προσπαθώ να πάρω βάρος, αλλά το σώμα μου δεν μου το επιτρέπει. Εκείνο που δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι είναι πως όταν αποκαλούν κάποιον πολύ αδύνατο είναι το ίδιο με το να φωνάζουν κάποιον πολύ χοντρό… δεν είναι ωραίο συναίσθημα”.

Η δίαιτα ενός “too skinny” κοριτσιού
Όταν αναφέρεσαι σε ένα κορίτσι που έχει γεννηθεί το 1995 και μάλιστα παραδέχεται και η ίδια πως τρώει για να βάλει κιλά, τότε αντιλαμβάνεσαι εύκολα πως δίαιτα δεν υπάρχει. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως η Jenner αδιαφορεί για τη σωστή διατροφή. Το αγαπημένο της healthy snack είναι οι φράουλες. “Τα φρούτα είναι τέλειο σνακ γιατί είναι και υγιεινό και σε χορταίνει”! Κι όταν θέλει κάτι πιο γλυκό αλλά και πάλι υγιεινό, τότε θα δοκιμάσει ένα frozen yogurt με φρούτα.

/

Κάνοντας μια αναζήτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram διαπιστώσαμε βέβαια πως δεν θα πει όχι και σε ένα λαχταριστό πιάτο γεμάτο παχυντικά νάτσος με λιωμένο τυρί, ενώ το αγαπημένο της delivery είναι sticky rice με μάνγκο. Ποια είναι όμως η μεγαλύτερη αδυναμία της; “Τα cupcakes. Έχω και εγώ μια αγάπη για τα γλυκά όπως η Kim (Kardashian), αλλά όλα με μέτρο. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να προσφέρεις στον εαυτό σου το αγαπημένο σου γλυκό πότε, πότε! Η ζωή είναι μικρή” αναφέρει.

Τα μυστικά της τέλεια σιλουέτας
Η συμβουλή της στις γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά; Σίγουρα δεν περιλαμβάνει μια από τις περιβόητες fad diets. “Το να χάσεις βάρος είναι πιο πολύ θέμα αλλαγής τρόπου ζωής και διατροφικών συνηθειών. Στο τέλος της ημέρας είναι ο τρόπος που νιώθεις για τον εαυτό σου εκείνο που σου δίνει αυτοπεποίθηση” αναφέρει και συμβουλεύει:

– Μην αφήνεις τους ανθρώπους να σε ρίξουν και αγνόησε αυτούς που λατρεύουν να μισούν.

– Αν θες να χάσεις κιλά μίλα με τους φίλους σου και την οικογένειά σου για να έχεις την υποστήριξή τους.

– Πολλά κορίτσια καρφιτσώνουν φωτογραφίες που τις εμπνέουν στο δωμάτιο ή το μπάνιο τους. Κάτι σαν όλα όσα θέλεις να θυμάσαι όταν ξυπνάς το πρωί. “Νομίζω πως είναι πολύ καλός τρόπος να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως είσαι όμορφη και να έχεις κίνητρο για να γυμνάζεσαι ή να τρως υγιεινά”.

Όταν γυμνάζεται μένει… ακίνητη
Η Kendall έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το πρόγραμμα γυμναστικής της είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με personal trainer. Της αρέσει το περπάτημα στο βουνό, αν και το τρέξιμο δεν είναι ακριβώς αυτό που της ταιριάζει. Για ένα είναι σίγουρη: τον τρόπο που έχει επίπεδη κοιλιά και αυτός δεν είναι άλλος από ισομετρικές ασκήσεις. Στέκεσαι ακίνητη στηριζόμενη στις μύτες των ποδιών και τα χέρια και με αυτό τον τρόπο η κοιλιά σφίγγει θεαματικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η fit ρουτίνα της μεταφράζεται στο εξής: “Είμαι πάντα σε κίνηση, έχω πάντα κάτι να κάνω. Είναι σαν να είναι μέρος του εαυτού μου να διατηρούμε σε φόρμα και ενεργή, είτε αυτό μεταφράζεται σε γυμναστική ή τρέξιμο με τους φίλους” αναφέρει.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Νάσια Μυλωνά
KATE UPTON

///

Suki Waterhouse
Natasha Poly
Lily Allen

///

And More