Jessica Hart: “Όποιο μοντέλο λέει πως δεν κάνει γυμναστική, απλά λέει ψέματα”

Είναι ένα από τα μοντέλα που συζητιούνται συχνά πυκνά… τόσο για τη δουλειά τους, όσο και για τις εκκεντρικές τους δηλώσεις και τις λαμπερές τους σχέσεις. Η όμορφη Jessica Hart από την Αυστραλία είναι περιζήτητη στο χώρο της μόδας – αγγελάκι της Victoria’s Secret, επιλογή του Sport’s Illustrated, με δεκάδες συνεργασίες! Είναι επίσης η επίσημη αγαπημένη του γόνου της οικογένειας Νιάρχου, Σταύρου, και διαθέτει σώμα που πολλές θα ζήλευαν… Ποια είναι όμως τα μυστικά πίσω από το καλοσχηματισμένο κορμί της;

“Πρέπει να δείχνεις καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε αυτό το χώρο, πότε όλα θα τελειώσουν” λέει και έτσι υποστηρίζει τις θυσίες που κάνει, την εξαντλητική γυμναστική και τα μυστικά της πριν από τη φωτογράφηση…

Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ SIZE ZERO ΚΟΡΙΤΣΙΑ

/Η Jess αποκαλύπτει σε συνέντευξή της, πως μπορεί να την ανακαλύψαν μόλις στα 14 και να είδαν σε εκείνη το Super Model, δεν έλλειψαν όμως και οι πιέσεις… Για χρόνια προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με τις καμπύλες τις.

“Ένιωθα πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όλα τα πραγματικά skinny κορίτσια έπαιρναν όλες τις δουλειές. Γυναίκες με αγορίστικη φιγούρα και καθόλου ‘καπούλια΄” δηλώνει αφοπλιστικά στο περιοδικό WHO.

“Για χρόνια μισούσα τις καμπύλες μου για αυτό. Μου πήρε καιρό να νιώθω άνετα με αυτό που είμαι” συμπληρώνει και εξηγεί πως ο Έλληνας κροίσος Σταύρος Νιάρχος (ο άνδρας που τη συνοδεύει στη φωτό αριστερά) είναι υπεύθυνος για αυτή την μεταστροφή και την τόνωση της αυτοπεποίθησής της.

“Κάθε φορά που παραπονιέμαι πως πρέπει να χάσω κιλά, εκείνος απαντά πως αν πρέπει να κάνεις κάτι είναι να πάρεις βάρος” αναφέρει με… λατρεία για την συμπαράσταση από τον αγαπημένο της.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ

Το μοντέλο από την Αυστραλία παραδέχεται πως, μπορεί να /είναι στο DNA της να είναι αδύνατη, όμως βάζει κι εκείνη το χεράκι της. Προσπαθεί να μένει μακριά από τις υπερβολές σε ό, τι έχει να κάνει με τους υδατάνθρακες (μακαρόνια, ψωμί, ζύμες κτλ).

“Είναι ένα διαστροφικό παιχνίδι η σχέση που έχουν οι γυναίκες με το φαγητό και το σώμα τους. Και τα μοντέλα δεν διαφέρουν καθόλου – αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσκολίες όπως όλοι οι άνθρωποι” εξηγεί.

Έτσι και η αγαπημένη του Σταύρου Νιάρχου μπήκε στον πειρασμό να κάνει αυστηρή δίαιτα… “Δοκίμασα αποτοξίνωση 5 ημερών (διάστημα κατά το οποίο έπινε μόνο χυμούς) και ήταν πολύ δύσκολο. Όμως μετά ένιωθα τέλεια και το δέρμα μου ήταν πολύ λαμπερό” εξηγεί.

Όμως το σημείο κλειδί για όμορφο σώμα σύμφωνα με την Jessica βρίσκεται στην γυμναστική. “Είναι αδύνατο να μην κάνεις γυμναστική και να συντηρείσαι. Όποιο μοντέλο λέει πως δεν κάνει γυμναστική, απλά λέει ψέμματα” λέει με απόλυτη ειλικρίνεια.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ

/Ποδήλατο, pilates, γυμναστήριο είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που προσφέρουν στην Hart το σώμα που χρειάζεται για να είναι το πρόσωπο του Sport’s Illustrated και να συνεργάζεται με τη Victoria Secret. “Είναι απλά μέρος της ζωής μου. Προσπαθώ να κάνω λίγο από όλα για να μη βαριέμαι, αλλά δεν παύει να είναι μέρος της δουλειάς μου”

“Στην Αυστραλία έπαιζα μπάσκετ, αλλά όταν μετακόμισα στη Νέα Υόρκη ξεκίνησα προπόνηση με personal 5 φορές την εβδομάδα. Έχω δοκιμάσει πολλά, όμως στο τέλος θα κάνω κάτι που θα μου φέρει αποτέλεσμα για την ώρα που θα αφιερώσω στη γυμναστική. Έτσι επιλέγω το τρέξιμο, κυρίως σε διάδρομο για να κρατάω σταθερό ρυθμό” επισημαίνει.

Πρίν από τη φωτογράφηση…
Η Jess φαίνεται άνθρωπος με πρόγραμμα. Που δεν θα αφήσει το θέμα “εμφάνιση” σε λύσεις της τελευταίας στιγμής. Παρόλα αυτά πριν από τη φωτογράφηση τα πράγματα δυσκολεύουν…

“Το Sport’s Illustrated σου δίνει πάντα μια ημερομηνία φωτογράφησης μήνες νωρίτερα! Οπότε όπως καταλαβαίνεις όλα είναι ζήτημα δίαιτας και γυμναστικής. Την τελευταία όμως εβδομάδα πριν τη φωτογράφηση γίνομαι super strict! Τρώω καρότα, σέλερι και φασόλια, κυρίως σαλάτες και καθόλου φρούτα την προηγούμενη μέρα – σε φουσκώνουν!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Bikini Secrets!
10 Ελληνίδες
και πώς διατηρούν
τέλειο κορμί

Δούκισσα Νομικού
Λάουρα Νάριες

Cindy Crawford
Hilary Swank
Keira Knightley


And More